Suomen suurin matkablogiyhteisö

Synttärit Orlandossa

Blogi on vähän hiilannut perässä viime aikojen menoissa, mutta kaikki on rullannut eteenpäin jopa siinä määrin, että numerot ovat muuttuneet sekä kalenterivuodessa että iässä. Tänään vietettiin 33-vuotissynttäreitäni! Koska sijaitsemme parhaillamme Floridan Orlandossa, voisi kuvitella, että synttäreitä olisi vietetty jossakin kaupungin lukuisista huvipuistoista, mutta minulla oli muuta mielessä. Halusin viettää erityisen päiväni aivan erityisessä paikassa…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Henri Bendelillä tietenkin! Hah! Kohta kuukausi on kulunut kapitalismin sydämessä, mutta emme ole oikeastaan shoppailleet ollenkaan yksittäisiä heräte- tai tarveostoksia lukuunottamatta. Kun päivänsankari sai valita, suuntasimme hotellin vieressä sijaitsevan Premium Outletin kautta Mall of Milleniaan, jossa 150 kauppaa kimmelsi houkutuksiaan.

bUntitled-1

Jotain ikääntymistä se on kai, että haluaa mieluummin käyttää reilun 100 euroa takkiin kuin huvipuiston pääsymaksuun. Nyt on syy odottaa kevättä entistä innokkaammin, että saa kaivaa uuden ihanan trenssin esille. 

Kulunut kuukausi on ollut niin täynnä elämyksiä oikeiden kaupunkien muodossa, että tulimme siihen tulokseen, että teemapuisto ei voi tehdä suurempaa vaikutusta kuin tosielämä. Niinpä olemmekin viettäneet viimeiset Florida-päivät leppostellen uima-altaalla ja levähtäen. Kahdeksan eri hotellia ja varmaan tusina eri kaupunkia ovat pitäneet meidät liikkeellä.

Huomasin, että kolmeen viikkoon en ole ajatellut mitään. Ei pohdintaa, että minne opintojeni pitäisi viedä minut, miten ottaa niistä kaikki irti, mitä tehdä leipätyön kanssa, mitä reissusuunnitelmia tähän vuoteen, ei mitään! Kun ajoimme Orlandoon, alkoi kotiinpaluun vääjäämättömyys hiipiä ensimmäistä kertaa mieleen ja silloin tajusin, että kuinka pitkään kerrankin aivoni ovat olleet levossa. Iso peukku sille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuluneet viikot ovat olleet elämäni parhaimpia. Muutoksia suunnitelmiin on tullut roppakaupalla, mutta lähdimme reissuun asenteella: Ei haittaa ollaan Amerikassa! (Tämä slogan lanseerattiin muuten jo ensimmäisellä roadtripillämme vuonna 2008). Mitä pientä vastoinkäymistä onkin välillä tullut vastaan, olemme suhtautuneet siihen siten, että näin sen sitten piti mennä. Se on ollut helppoa näissä puitteissa, mutta aion täysillä koittaa  siirtää ajattelua myös Helsinkiin. Talvi, pimeys ja pakkanen tai loska eivät mikään houkuta minua yhtään, joten haastetta kerrassaan on luvassa!

Silloin harvoin kun olen käynyt uutisia silmäilemässä ei ole muuta ollut tarjolla kuin huonoja tai todella huonoja uutisia. Pelottavia uhkakuvia ja silmittömiä hirmutekoja. Olen niin kiitollinen kaikesta kokemastani hyvästä, etten voi muuta kuin keskittyä siihen. Telkkari on pysynyt kiinni.

Reissun aikana olemme saaneet myös hyviä uutisia – lähipiiristä. Kaksi vauvaa on tulossa, kahdet kihlat on solmittu ja yksi hääkutsu on matkalla! Näyttää siltä, että 33. ikävuosi lähtee liikkeelle iloisten tapahtumien merkeissä.

 

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Sanna | Siveltimellä torstai, tammikuu 8, 2015 at 09:05

  Iiiihhhana tuo kuva Henri Bendelin kaupan edessä! Oikeestaan mää tajusin heti kun aloin lukea tätä että tietty sää vietät sun synttärit Henrin luona piipahtaen ;)))
  Ihanan rennolta näyttää teidän irtiotto ja niin pitääkin! Huippua että aivot ja mieli ovat saaneet lepoa. Kertoo täydellisestä lomasta ja kuten sanoit, onnellisesta sellaisesta! Onnea siis vielä kertaalleen uuteen ikävuoteen! HBD <3

  • Reply ulla50 perjantai, tammikuu 9, 2015 at 06:21

   Haha sää niin tunnet mut selvästi! :DD Kiitos ihanainen taas kivasta kommentista. Se lämmittää mieltä <3 =)

 • Reply Mirkka torstai, tammikuu 8, 2015 at 09:38

  Make ja sää näytätte niin onnellisilta näissä kuvissa. Onneks sä ostit sen trenssin, se on ihana! Ja muistuttaa myöhemmin teidän huippureissusta <3

  Mä oon ihan varma, että teidän reissun tuoman aurinkoenergian myötä talvi on vähän helpommin selätettävissä.. Hih ja energiaa saa myös seuraavan matkan suunnittelusta? 🙂

  • Reply ulla50 perjantai, tammikuu 9, 2015 at 06:23

   I like the way you think! 🙂 Aurinkoenergiaa uusien suunnitelmien tekemiseen, hihii – great! Olo on kyllä ollut tosi onnellinen. Kiitos kommentista <3

 • Reply Jerry / Pako Arjesta torstai, tammikuu 8, 2015 at 09:50

  Mahtavaa :). Hienoa, että olette saaneet matkasta noin paljon irti! Ja tuo teidän sloganinne on kyllä mainio ;). Paljon onnea!

  • Reply ulla50 perjantai, tammikuu 9, 2015 at 06:24

   Kiitos Jerry! <3 Se on kyllä mahtavaa, että kaikki on mennyt näin hyvin. Tosi kiitollinen mieli. Slogan on tosiaan toimiva 🙂

 • Reply Rouva Koo / Elämäni matkalla torstai, tammikuu 8, 2015 at 10:09

  Onnea uusista numeroista! Ihana Millenia on mun broidin ”kotiostari”, jossa aina pitää päästä käymään <3 Muutenkin on ollut huikeeta lukea teidän Floridan turneesta, oma matkakuume samoille kulmille vain nousee..

  • Reply ulla50 perjantai, tammikuu 9, 2015 at 06:25

   Wau mikä kotiostari sun broidilla on, vähän kateeksi käy! 🙂 Toivottavasti pääset pian helpottamaan matkakuumettasi. Kiva, että olet messissä, kiitos kommentista! 🙂

 • Reply Maria torstai, tammikuu 8, 2015 at 18:07

  Mä niin allekirjoitan tuon teidän sloganin! Ihana lomatunnelma välittyy näistä kuvista… mutta miten voi olla että reissu lähestyy jo loppuaan, justhan te vasta lähditte?! Huippua kuulla että irtiotto on ollut onnistunut <3 Ei muuta kuin seuraavaa suunnittelemaan!

  • Reply ulla50 perjantai, tammikuu 9, 2015 at 06:26

   Joo tuo on tosiaan hyvä slogan, toimii! =) Ja munki mielestä just lähdettiin vaikka toisaalta taas ollaan koettu kyllä tosi paljon. Onneksi on vielä New York jäljellä!

   Juuri näin, uusia suunnitelmia tekemään. Kiitos kommentista! <3 🙂

 • Reply Heidi / Auringon alla torstai, tammikuu 8, 2015 at 18:58

  Ihanan onnellisia kuvia <3 Kyllä tää pistää miettimään, että miksi ihmeessä Suomessa on jotenkin sellainen mentaliteetti, että palkatonta vapaata epäröidään pyytää/käyttää ja unelmia jätetään toteuttamatta. Minun on pakko ottaa tänä vuonna useita viikkoja palkatonta vapaata, mikäli meinaan yhtään lomailla. Minulle se on ok (toivottavasti myös työnantajalle), mutta jotenkin tunnen silti tarvetta selitellä sitä muille. Ihan niin kuin se nyt edes muita kiinnostaisi. Mutta toisaalta osa muistaa aina muistuttaa, kuinka kamalaa se ja se vuosi oli, kun ei ollut yhtään lomaa. Miksi pitää hampaat irvessä tehdä aina vain töitä? Anteeksi vuodatus, olen vaan ylpeä teidän irtiotosta ja aion ottaa siitä mallia itse 🙂 Ihanaa synttäriä vielä täälläkin!

  • Reply ulla50 perjantai, tammikuu 9, 2015 at 06:29

   Hei ihan mahtava avautuminen!! Oikeasti niin hyvä että me havahdutaan tähän. Oon tätä itsekin miettinyt, että kukaan muu sitä ei tee mun puolesta. Tiedän kyllä sen tarpeen selitellä ja tarpeen olla olematta hankala ja mieluummin ”uhrautua”. Mutta nyt on saanut ison opetuksen siitä kuin tärkeää on panostaa omaan hyvinvointin. Olo on 100 % eri nyt kuin ennen reissua. Pitää olla terveesti itsekäs, jotta voi säteillä hyvää sitten ympärille kun voi hyvin. Tätä asiaa pitää opetella, mutta onneksi ollaan jo molemmat sillä tiellä 🙂 Ihana kommentti! Toivottavasti sun työnantaja ymmärtää hyvien päätösten päälle 🙂

  Leave a Reply