Suomen suurin matkablogiyhteisö

Life’s a beach

Naplesin kauneus on jotain sellaista, että täällä puhuisin vain runoin, ajattelin tänään. Jos altistuisin tälle kauneudelle kaiket päivät, puhkeaisin varmasti taiteisiin. Niin sen täytyisi olla. Vuokrasimme eilen pyörät ja ollaan huristeltu kaksi päivää pitkin hyvinhoidettuja, palmujen reunustamia katuja ja toivottu, että joku upeista taloista olisi meidän. Ollaan ihasteltu pelikaanien vauhdikkaita syöksyjä mereen ja katseltu delfiinien leikkiä laiturin vieressä. Iltaisin ollaan syöty ulkona-ulkona pääkadun varrella jouluvalojen ja tulisoihtujen ympäröimänä. Ei valittamista juuri nyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA uimassanaplesOLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAnaples2OLYMPUS DIGITAL CAMERA life_is_a_beach naples3 naples6

Life’s a beach on paikallinen sanonta. Niin hyvä. Parhaan onnen saan merestä, auringosta, polkupyörästä ja suppailusta. Harkitsin täydellistä rikosta rannalla, kun näin yksinäisen paddle boardin lojumassa hiekalla: entä jos huppäisi laineille ja meloisi auringonlaskuun? (Tämän harkinnan lisäksi päässäni ei paljon muita ajatuksia olekaan ollut, kerrankin loma sielläkin!) Paddle boardin suhteen päätin pysyä kaidalla tiellä, mutta laineille on jo ikävä. Huomenna kutsuu Miami. Enpä keksisi parempaa kuin meloa uuteen vuoteen. Toivotaan hyviä vesiä ja vuokraamoja kohdalle.

Ps. 

Olen saattanut hieman sortua ostelemaan Floridaa kotiin… Tietäisikö kukaan, että mistä voisi ostaa sellaisen rottinkisen sängynpäädyn? Siis Suomesta! (Sitä en minäkään pysty täältä raahaamaan, ehkä ;D )

aIMG_4630

Käsintehty florida-tyylinen tarjotin tuntui joka kodin must have -tarvikkeelta enkä voinut jättää sitä kauppaan.

aIMG_4633

En tiedä miltä tämä tervetulo-kyltti näyttää, kun kotiarki kinoksineen taas paljastuu, mutta se, että ostin tuon tänään kertonee siitä että olen oppinut elämään hetkessä…? Hyvä ajatus nyt, hyvä ajatus aina?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Sanna I Siveltimellä maanantai, joulukuu 29, 2014 at 07:23

  Onnea ovat nämä kuvat täynnä ja niin pitääkin – Life´s a beach!
  Ihania ostoksia olet tehnyt ja onkin ihana tuoda suosikkiasioita ja muistoja kotiin saakka…toivottavasti sängynpäädyn löydät kuitenkin suomesta ;DDD

  • Reply ulla50 keskiviikko, joulukuu 31, 2014 at 07:14

   Hihii kiitos muru! Niinpä juuri, todellakin on kiva tuoda matkamuistoja kotiin. Mutta ehkä se sängynpääty pitäisi löytyä sieltä lähempää… saapa nähdä miten mun old florida -tyylisille sisustushaaveille käy Suomessa 🙂

 • Reply Anu Johanna maanantai, joulukuu 29, 2014 at 16:32

  Mikä paratiisi ja ihana tuo ”Kick off your flip flops”! Varmasti se piristää teidän vieraita täällä Suomessakin. 🙂

  • Reply ulla50 keskiviikko, joulukuu 31, 2014 at 07:15

   Hihii toivotaan niin! Kiitos kivasta kommentista ja hyvää uutta vuotta!

 • Reply Elina / Vaihda vapaalle maanantai, joulukuu 29, 2014 at 17:51

  Ihana lämmin tuulahdus tuntui tulevan näytön läpi tätä postausta lukiessa. Sitä kaipaakin, kun ulkolämpömittari näyttää juuri nyt -19,9 astetta! Hyrrr…. Voi että miten mullekin kelpaisi rantaelämä juuri nyt oikein mainiosti!

  • Reply ulla50 keskiviikko, joulukuu 31, 2014 at 07:16

   Uuuh miten kylmä! Eilen meinasin hetkellisesti masentua kun mietin tuota kylmyyttä (en tämän kommentin takia vaan yleisesti). En kyllä tykkää siitä yhtään, mutta pitänee koittaa sopeutua siihenkin. Toivottavasti sääkin pääset pian taas rantaelämän pariin! Hyvää uutta vuotta!

 • Reply AnskuBCN maanantai, joulukuu 29, 2014 at 20:44

  Voi kuinka ihanan aurinkoisia kuvia! Pääsisipä rannalle….

  • Reply ulla50 keskiviikko, joulukuu 31, 2014 at 07:17

   Kumpa voisi teleportata kaikki halukkaat tänne jotenkin messiin! 🙂 Toivotaan, että uusi vuosi tuo tullessaan sullekin rantakelejä pian! Happy New Year!

 • Reply Sanna Wallenius tiistai, joulukuu 30, 2014 at 00:20

  Aah! Näyttää superihanalta!!! Maistuis mullekin.

  • Reply ulla50 keskiviikko, joulukuu 31, 2014 at 07:17

   Kiitos Sanna ja ihanaa, reissujentäyteistä uutta vuotta! =)

 • Reply Heidi / Auringon alla tiistai, joulukuu 30, 2014 at 07:56

  Ihania tuliaisia! Hiukan huvitti tuo sängynpäätymietintä, sillä itsehän marssin vuoden takaisen reissun jälkeen heti sänkykauppaan ostamaan muhkeaa jenkkisänkyä ja isoja tyynyjä 😉 Halusin kokea hotellifiiliksen myös kotona ja inspiraationa toimi mikäs muukaan kuin pikkuisen tavallista parempi hotelli Nykissä. Edellinen sänkymme oli kova ja matala, nykyinen pehmeä ja korkea!

  • Reply ulla50 keskiviikko, joulukuu 31, 2014 at 07:19

   Meillä on kans sänkykaupat edessä kun Suomeen palaamme. Ehkäpä tässä käy samoin kuin teillekin! 🙂 Kuulostaa ihanalle tuo korkea jenkkisänky!

   Hyvää uutta vuotta Heidi! On kyllä jotenkin hauskaa, kuinka samanlaisia me vaikutetaan olevan vaikkei olla koskaan livenä tavattu! Toivottavasti ensi vuosi tuo siihen korjauksen! 🙂

   • Reply Heidi / Auringon alla keskiviikko, joulukuu 31, 2014 at 13:10

    Kiitos samoin hyvää uutta vuotta! Mä luulen, että olisi todella epätodennäköistä, että me EI koskaan oikeasti tavattaisi, kun hassusti ollaan tultu vastaan monissa eri yhteyksissä 🙂 Mutta toivotaan, että se tapahtuu ennemmin kuin myöhemmin!

 • Reply Journey Diary / Jenna tiistai, joulukuu 30, 2014 at 13:32

  Ihania ostoksia (: Kyllä kelpaisi mullekkin nyt rantatuolilla löhöily noissa maisemissa!

  • Reply ulla50 keskiviikko, joulukuu 31, 2014 at 07:20

   Toivotan sullekin oikeen reissujentäyteistä ja lämmintä uutta vuotta! Kiitos kivasta kommentista 🙂

 • Reply auli keskiviikko, joulukuu 31, 2014 at 13:42

  Voih, tulee mieleen pari vuotta sitten vietetty viikko Napleksessa. Huippurannat ja lämmin merivesi. Ihana lähteä aamusta lenkille auringon nousun aikoihin. Kunpa pääsi uudelleen 🙂

 • Leave a Reply