Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hyvää joulua!

Täällä on vielä aatonaatto, siellä jo jouluaatto, joten haluamme toivottaa teille lukijoille, ystäville ja rakkaille mitä lämpimintä joulumieltä ja hyvää joulua täältä Meksikonlahden rannalta Sankt Petersburgista sinne missä te ikinä olettekaan.

joulu3jouluhyppykuva

Meidän päivämme on tänään kulunut Salvador Dali -museossa, jossa oli vierailevana näyttelynä nimikkotaiteilijan rinnalla Pablo Picasso. Molemmat taiteen suurmiehet lukeutuvat ylivertaisiin suosikkeihini, joten näyttely oli todella elämyksellinen ja ansaitsee myöhemmin oman postauksensa.

joulu5joulu2joulu4joulu

Postauksen kuvat otimme päivällä täällä Loews-hotellistamme, joka on todella nätti vaaleanpunainen linna (muttei paratiisi, siitäkin oma postaus tulossa).

Aamupalalla mietiskelimme kaikkia rakkaitamme siellä kauakana ja lähetimme hyviä jouluajatuksia sinne. Totesimme myös, että tämän syksyn rutistuksen jälkeen emme olisi jaksaneet lähteä joulurundille pohjoiseen, jollainen se meidän lapsettoman pariskunnan kohdalla on tupannut olemaan lukuisine kyläpaikkoineen (viime kerralla taisimme nähdä reilusti yli 50 läheistä sillä muutaman päivän reissulla!). Nyt nautiskelemme siitä, että on aikaa levähtää ja olla kahdestaan.

En muuten saanut aikaiseksi korjauttaa puhelimeni wifiä ennen reissua (tai voinut olla siitä erossa jotta sen olisi voinut korjauttaa), joten olen viettänyt koko loman ilman kännykkää ja Instagramia. Se ei ole kuitenkaan ollut huono juttu. Nyt kun odotamme ruokaa ravintolassa huomio kiinnittyy ympärillä oleviin ihmisiin ja olemmekin jutelleet paljon paikallisten kanssa täällä. Olemme myös aktiivisesti huomanneet sen, että kenen kanssa sitä pöydässä istustaan. Just us two. <3

Huomisen suunnitelmat ovat vielä hieman auki. Ehkä istumme alas kuuntelemaan muusikkoa, joka iltaisin soittelee flygelillä joululauluja ala-aulassa. Auringonlaskun aikaan olisi tarjolla myös elokuva uima-altaalla ja joulukertomusten lukemista kuusen äärellä. Ajattelin antaa Makelle lahjaksi hieronnan joten siinäpä päivän tärkeimmät menot.

Kirjoitin aiemmin, että suomenkieliset joululaulut kuuluvat joulukuuhun. Niinpä Jarkko Aholan joululevy soikin täällä nyt. Oma kulttuuri on tärkeä asia jouluna. Onneksi nykyaikana välimatkasta huomimatta kaikki ollaan saman netin äärellä, haha!

Näissä mietteissä siis vielä kerran hyvää joulua ihanaiset! Syökää kinkkua meidänkin puolesta!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Sanna I Siveltimellä keskiviikko, joulukuu 24, 2014 at 04:30

  Ihanaa Joulua teille mussut sinne <3 Nauttikaa vapaudesta ja lomasta! Leffa poolilla kuulostaa aika ihanalle…

  • Reply ulla50 torstai, joulukuu 25, 2014 at 17:29

   Kiitos muru! <3 Siellä näytti kyllä kans joulumeiningit olevan kohdallaan! Ihanaa joulun jatkoa Aasiaan!

 • Reply Heidi / Auringon alla keskiviikko, joulukuu 24, 2014 at 07:36

  Me vietettiin kaksi vuotta sitten jouluaatto lentokoneessa ja joulupäivä oli ensimmäinen lomapäivämme Miamissa. Lähdimme aamulla etsimään aamupalaa (hotellimme alakerrassa oli Subway emmekä tosiaankaan halunneet sinne), mutta oman hotelimme lähistöllä kaikki vähäiset paikat oli kiinni ja kävelimme ainakin kymmenen korttelia, ennen kuin löysimme yhden auki olevan: se oli tietty Subway 😀 Eli jouluaamupala vedettiin sitten kuitenkin siellä, heh. Paikan ainoa työntekijä ei puhunut kovin paljoa enkkua ja minä olin yhtäkkiä unohtanut kaiken osaamani espanjan, joten meinasi sekin tilaus mennä ihan pieleen. Muuten vietettiin päivää täydellisen pehmeässä auringonpaisteessa rannalla. Hauskoja muistoja 🙂 Hyvää joulua teille molemmille!

  • Reply ulla50 torstai, joulukuu 25, 2014 at 17:30

   Hei kiitos vinkistä joulupäivän suhteen! Saapa nähdä miten me tänään löydämme syötävää, kun lähdemme tien päälle. Tuollaiset muistot ovat kyllä kivoja jälkeenpäin. Just sitä minkä takia sitä matkustetaan! =) Kiitos kun jaoit tämän.

   Ihanaa joulun jatkoa myös sinne! Ollaan yhteyksissä! 🙂

  Leave a Reply