Suomen suurin matkablogiyhteisö

Parrot Key Hotel & Resort

Meidän aikamme Key Westissä alkaa olla lopuillaan. Viikko sitten saavuimme Parrot Key Hotel & Resortiin ja paikka hurmasi meidät heti ensiminuuteilla. Kuusi päivää ristimässämme ”viidakkoparantolassa” on tehnyt terää ja huomenna jatkamme seikkailua eteenpäin mieli ja ruumis rentoutuneina siitäkin huolimatta, että jälleen matkaamme tuli isoja muutoksia. Eilen selvisi, että Airbnb host ei ollut ollut meille rehellinen ja majoituksemme peruuntui. Niinpä jouduimme taas lennosta muuttamaan suunnitelmia, mutta onneksi tänä iltana korvaava suunnitelma löytyi (saa nähdä kauanko se on voimassa tällä menolla, ha!)

viidakkoparantolaOLYMPUS DIGITAL CAMERA parrot_key_resort3

Lupasin esitellä hieman tätä paikkaa ihan omassa postauksessaan. Suurin ihastuksen aihe meille on ollut tämä huoneistomme. 56 neliötä ja kaksi parveketta täyttä ihanuutta. Turkoosin sängyn päädyt ovat tyynyjen alla koristeltu ananaksen muotoisin koristeleikkauksin. Ananaksen! Parvekkeen takaa avautuu viidakkohenkinen maisema niin täynnä palmuja, että näkyvyyttä ei ole pitkälle.

viidakkohotelliparrot_key

Tupakeittiössä olemme paahtaneet leipää ja ihailleet Key West -tyylisiä taideteoksia seinillä. Kuten jo mainitsin tässä asunnosa on kolme kerrosta joihin asunnosta sisältä on portaat, mutta meidän käytössämme on vain kakkoskerros. Yläkerran ovi on lukossa ja se lienee jokin varastotyyppinen tila. Tupakeittiön parvekkeelta on maisema uima-altaalle ja siellä olemme parina iltana googletelleet uusia majoitusratkaisuja edellisten mentyä mönkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aamupalaa ja muuta kevyttä syötävää on mahdollista nauttia uima-altaan vieressä olevassa rantabaarissa. Kaiken kaikkiaan resortissa on neljä pientä allasta, jotka kaikki sijaitsevat kuin viidakon uumenissa runsaan palmukasvuston ympäröimänä. Lomatyylinen musiikki soi yleisillä alueilla.

parrot_key_resort2 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parrot Key Hotel & Resort sijaitsee veden äärellä, mutta tällä puolen saarta ranta ei ole uimarantaa. Hotellista voi kuitenkin vuokrata vesiskoottereita, kanootteja ja suppilautoja, joten vesille kuitenkin pääsee ja hiekkaakin löytyy.

IMG_3855parrot_key_resort_christmas

Ja jotta joulun läheisyys ei pääsisi unohtumaan, on paikka tietysti koristeltu amerikkalaiseen tapaan runsaasti ja näyttävästi. Tällainen paratiisi meidän täytyy nyt jättää taaksemme. Toivottavasti kaikki jatkossa ei ole pettymystä, heh. Huomenna suuntaamme Floridan länsirannikolle. Yövymme yhden yön Naplesissa ja sen jälkeen ajamme St. Petersburgiin eli Flordian Pietariin.

Tuntuu jotenkin, että runosuoni ei ole nyt parhaimmillaan. Minkälaisia postauksia toivoisitte lukevanne täältä? Toiveita otetaan vastaan, jos ehditte joulukiireiltänne kommentoimaan.

Iloista jouluviikkoa Suomeen! Aatto on jo todella lähellä, nyt pitää olla tooodella kilttinä! =)

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Heidi / Auringon alla sunnuntai, joulukuu 21, 2014 at 08:23

  IHANA tuo turkoosi makkari! Mistä tulikin mieleen, että maalasin vuosi takaperin makuuhuoneemme seinät sävyllä nimeltä ”kookos”, sillä se kuulosti niin kivalle. Onneksi värikin osui sitten lopulta ihan nappiin, vaikka olinkin tehnyt päätökseni pelkästään tuon trooppisen nimen perusteella 😉

  • Reply ulla50 keskiviikko, joulukuu 24, 2014 at 03:47

   Oiiii kuulostaa kyllä huippuhyvälle tuo sun maalausurakka! Se on ihana kun matkoilta voi tuoda tullessaan hyviä asioita omaan arkeen. Kiitos kommentista Heidi ja ihanaa joulua!

 • Reply Inka sunnuntai, joulukuu 21, 2014 at 09:36

  Näin facebookissa tuon postauksen ensimmäisen kuvan ja en voinu mitään muuta kuin klikata postauksen auki. Mikä ihana paratiisipostaus! Näytät superhehkeältä kaikissa kuvissa ja tuo palmuviidakkoympäristö sopii sulle täydellisesti.

  Mua kiinnostaisi kuulla teidän kiemuroista sen airbnb-hostin suhteen. Mitä tapahtui ja miten toimitte? Teittekö esimerkiksi valitusta? Ja millaiset fiilikset airbnbstä jäi sen jälkeen? Ihan vaan opettavaisena kokemuksena meille muille, jos ei muuten.

  Haleja Floridaan, ihana päästä lukemaan teidän lomasta reaaliajassa. 🙂

  • Reply ulla50 keskiviikko, joulukuu 24, 2014 at 03:48

   Kiitos Inka =) Mää kerron siitä Airbnb:stä myöhemmin joko täällä tai sit sulle. Tällä hetkellä se juttu saa vielä sapen kiehumaan siihen malliin etten jaksa mennä siihen nyt. Eli tällä hetkellä ajatukset Airbnb:tä kohtaan ei oo kovin lämpimät vaikkei syy tod ookkaan palvelussa ollenkaan päin vastoin.

   Hyvää joulua muru!

 • Reply Milla - Pingviinimatkat sunnuntai, joulukuu 21, 2014 at 09:58

  Awwww, en kestä! Haluan tuonne, enkä lähteä koskaan pois! Kerrassaan upean näköinen paikka ja voi miten onskulta näytätkään 🙂

  • Reply ulla50 keskiviikko, joulukuu 24, 2014 at 03:50

   <3 Joo sama fiilis, määki haluaisin sinne jo takaisin ja jäädä pysyvästi! =)

   Ihanaa joulua Milla! Kiitos kivasta kommentista!

 • Reply kirsi50 sunnuntai, joulukuu 21, 2014 at 15:59

  Voi U, sä näytät niin levänneeltä, onnelliselta ja kauniilta! Olispa mahtava lähteä suppailemaan just nyt 🙂 Terkkuja Markolle!

  • Reply ulla50 keskiviikko, joulukuu 24, 2014 at 03:50

   Voi kumpa oisit meidän kans täällä suppailemassa! Ei muuta ku lentokentälle niin lähdetään suppaileen =) Kiitos kehuista, hih ja ihanaa joulua vielä tätäkin kautta!

 • Reply Sanna I Siveltimellä maanantai, joulukuu 22, 2014 at 05:55

  Voi ihanuutta mikä huone teillä on ollut! Kyllä noissa maisemissa pääsee lomafiiliksiin 😉
  Nyt vasta pääsin kunnolla netin ääreen ja kolusin tietysti teidän koko seikkailun tähän saakka siellä. Ohoh, onpas teille taas tapahtunut ja kaikkea hauskaa olette jo tehneet. Nautinnollisia lomapäiviä ja ihanaa Joulua! <3

  • Reply ulla50 keskiviikko, joulukuu 24, 2014 at 03:52

   Kiitos murunen! <3 Lomafiilis on kyllä saavutettu =)

   Ihanaa joulua sinne maapallon täysin toiselle puolen! Vitsi me ollaan kyllä nyt kaukana toisistamme! O_o

  Leave a Reply