Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vedenkestäväkamera, nyt saa räiskyä!

Olen tippunut laskuista päivien kanssa. Onnellisuus on valunut yli äyräiden viime päivät ja tuntuu niin hyvältä nonstoppina. Yksi päivä ajattelin, että jos mun pitäis luoda kaupunki, siitä tulisi juuri tällainen kuin Key West on. Pastellivärejä, pieniä pitsihuviloita, turkoosi meri kaikkialla, aurinko paistaa joka päivä, ihmiset ovat hauskoja ja ystävällisiä, taide on värikästä ja iloista, joulukoristeissa ei kitsastella, ruoka on hyvää, palmut huojuu, kukat kukkii… Paikallisten mielestäkin tämä paikka on paratiisi. Everyday is a sun day.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uskomattomia asioita on tapahtunut. Käytiin suppailemassa mangrovemetsissä kaksistaan toissapäivänä ja eilen kaverimme lensivät tänne pienoislentokoneella. Mekin pääsimme lentämään Key Saarien yläpuolelle ja toteamaan, että maisema on kuin sadusta.

Sain eilen ensimmäiset työharjoitteluhommat tehtyä ja myös Make on tehnyt vähän töitä. Näissä puitteissa voisi kyllä tottua työskentelemään. Tänään meidän pitää vaihtaa huonetta täällä majapaikassa, koska joku oli varannut tämän kahdessa kerroksessa olevan villan kokonaan, niinpä meidät sijoitetaan toisaalle loppuajaksemme eli viikonlopuksi. Ensimmäiset pakkaushommat siis odottavat nyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska ei ole aikaa nyt pidemmälle postaukselle, laitan vain aurinkoenergiaa tulemaan näiden vedenkestävällä Olympus Tough TG-3 kameralla otettujen kuvien myötä. Sain kameran etukäteisjoulu- ja synttärilahjana Makelta ja voi että siitä on jo ollut paljon iloa!

Joku sanoi kerran, että eläkepäiviä pitäisi ripotella säännöllisesti pitkin matkaa onnellisen elämän saamiseksi. Viisaita sanoja. ”Elämä on ihmisen parasta aikaa.”

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Anni perjantai, joulukuu 19, 2014 at 20:08

  ihan huippuja nuo veen alla otetut kuvat 🙂

  • Reply ulla50 sunnuntai, joulukuu 21, 2014 at 05:17

   Joo se on kyllä jännää ottaa kuvia vedessä. Ehdottoman hyvä keksintö matkabloggaajalle! =) Kiitos kommentista Anni!

 • Reply Inka sunnuntai, joulukuu 21, 2014 at 09:43

  Ihanaa vedenalaista meininkiä! Ja kiitos kamerasuosituksesta, vedenkestävä kamera on ollu mullakin pitkään mietinnässä ja tuo pitää laittaa kyllä korvan taa. Tsemppiä muuttoon! 😀

  • Reply ulla50 keskiviikko, joulukuu 24, 2014 at 03:53

   Tuo kamera on kyllä toistaiseksi ollut just sellanen kuin toivoa vaan voi. Toivottavasti pukki tuo sulle kameran kokoisen paketin! 😉

  Leave a Reply