Suomen suurin matkablogiyhteisö

Photo Diary / Key West

Päivä 2. Epätodellisuuden pilviverho väistyi kunnon yöunien jälkeen. Tuntui, että oma itse on tullut jälleen takaisin ja siitä voimaantuneena teimme 10 kilometrin kävelylenkin. Päivän maisemat näyttivät tällaiselta:

key_westkey_west_iguaanikeywest9keywest10key_west5 keywest8key_west_4keywest11key_west7me_keywest me2

Inka toivoi postausta siitä, mitä ostoskeskuksesta löytyi, kun laukkua ei tullutkaan. Nappasin Macy’siltä nämä housut sekä alusvaatteita. Pharmacystä hain aurinkolasit, shampoota, hoitoainetta, Lumenen (!) naamarasvaa, aurinkovoidetta yms kempparituotteita. Eilen illalla laukku sitten saapui retkiltään. Tällä kertaa emme kyllä antaneet laukun häviämisen häiritä eloa ollenkaan. Ehkäpä silti ensi kerralla valitsemme jonkun muun vaihtokohteen kuin Lontoon.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Kea / Deep Red Blues keskiviikko, joulukuu 17, 2014 at 17:54

  Se on se syy miksi en yleensä lennä Lontoon kautta… 😉

  Näyttää niin ihanalta teillä siellä!

  • Reply ulla50 sunnuntai, joulukuu 21, 2014 at 05:18

   Kiitos Kea! Ja heh mulla tulikin oikeesti mieleen siellä lentokentällä sun sanat, kun jonotettiin sinne matkalaukkujen selvitykseen. ”Kea ei olisi lentänyt Heathrown kautta tän takia” 😀

 • Reply Heidi / Auringon alla keskiviikko, joulukuu 17, 2014 at 17:54

  Ihana loma-look! Ja tää on mitä parasta kaamoslääkettä seurata teidän reissua, itse kun en pääse mihinkään ainakaan nyt talvella. Key Westin talot on kyllä söpöjä ja siellä on jotenkin tosi hauska lomafiilis 🙂

  • Reply ulla50 sunnuntai, joulukuu 21, 2014 at 05:20

   Tuo on hyvin sanottu, Key Westissä on tosiaan aivan omanlaisensa lomafiilis. Käytiin pari vuotta sitten täällä kääntymässä pari päivää ja jotenkin nyt ihan eri tavalla paremmalla aikaa on tähän ehtinyt tutustua ja tykästyä. Toki tykkäsin kyllä jo ekallakin kerralla, mutta nyt oon ihan menettänyt sydämeni 🙂

   Tsemppiä sinne kaamokseen ja kiitos kivasta kommentista!

 • Reply Inka keskiviikko, joulukuu 17, 2014 at 18:42

  Ihanat housut! Ja hei, eikö se oo just hyvä syy lentää Lontoon kautta, niin saa joka kerta ostaa tuliaisia lentoyhtiön piikkiin? 😀

  Terkkuja Floridaan!!

  • Reply ulla50 sunnuntai, joulukuu 21, 2014 at 05:22

   Kiitos Inka! Siinä on kyllä puolensa, että saa shoppailla toisten piikkiin, mutta on se silti vähän ärsyttävää. Esim. nyt mulla on kahdet putellit roudattavana kaikkia pesuaineita ja jonottaminen sinne laukkuselvitykseen ei oo mistään kotoisin. Mutta noista housuista on ollut paljon iloa joten lopputulemana kyllä tämä kääntyy plussan puolelle!

 • Reply ulla50 perjantai, joulukuu 19, 2014 at 17:35

  Kiitos kommenteista ihanat! Niitä on niin kiva saada. En kerkeä nyt tämän enempää vastailemaan, mutta palataan myöhemmin <3

 • Leave a Reply