Suomen suurin matkablogiyhteisö

Terkkuja Jamaicalta!

Täällä sitä ollaan kuin ollaankin – Jamaicalla! Edellisen postauksen jälkeen tämä saattaa kuulostaa jopa yllättävältä. Kyseessä on kuitenkin New Yorkissa sijaitseva Jamaica eli kaupunginosa, jossa lentokenttähotellimme sijaitsee. S o  g o o d  t o  b e  h e r e, vaikkei sitä oikein tajuakkaan vielä tämän viikon vähäisistä yöunista ehkä johtuen.

joulua_lentokentalla

Maisema lentokoneesta juuri ennen lähtöä. ”Joulupukin lentoyhtiö” -mainokset tuntuivat osuvalle. 

Viikkoja ja päiviä on laskettu, jotta koittaisi tämä päivä ja nyt se sitten on totta. Kello soi aamulla puoli viideltä ja yön aikana Helsinki oli muuttunut ikkunan takana varsinaiseksi talven ihmemaaksi. Ulkona todellisuus osoittautui kuitenkin lähinnä loskan ihmemaaksi ja raahasimme parissa tunnissa illalla pakattuja kuukauden tavaroitamme kinoksissa autolle.

Kun alkusyksystä varasimme lennot, tulevaisuus näytti kovin erilaiselta. Olimme lähdössä piristämään itseämme Maken työpaikan yt-uutisista. Emmepä arvanneet tuolloin, että jätämme tänään auton Finavian parkkihalliin odottamaan meitä – Maken uudelle työpaikalle! Asioilla on tapana järjestyä.

lentokentta_joulua

En tiedä millä yhtiöllä pukki oli lentänyt, mutta tänään hän oli Lontoon Heathrowlla. Myös jonkun aasialaisen lentoyhtiön henkilökunta oli sonnustautunut jo jouluun täysillä. Koko miehistö marssi kentällä poronsarvet päässään, ihanaa! Myös monilla matkustajilla oli jouluhenkisiä porovillapaitoja päällään.

aIMG_5668

Sekä Lontooseen että New Yorkiin laskeutuessamme näimme jonkin häkellyttävän valoilmiön: AURINKO ja sininen taivas! Olin jo unohtanut, miltä ne näyttävät. Lennettiin Lontoon keskustan yli ja maisemat koneesta olivat huikeat.

aIMG_5663

Munkki-Merja tuntui olevan mukana matkassa tänään, sillä saimme molemmilla lennoilla kolme penkkiä kahdestaan käyttöömme, vaikka kummatkin koneet olivat täynnä. Niinpä matka kului tosi miellyttävästi. American Airlinesin uudessa koneessa oli hyvät viihdejärjestelmät ja iltapalaksi tarjottiin jopa jäätelöä!

New Yorkissa merja oli kuitenkin ilmeisesti häipynyt jonnekin, sillä toinen matkalaukuistamme oli TAAS jäänyt Lontooseen. Sama laukku joka viime jouluna teki saman tempun. Tällä kertaa siellä oli meikäläisen vaatteet, joten taas huomenna menemme Fort Lauderdaleen shoppailemaan lentoyhtiön piikkiin – tällä kertaa meikkikselle. Onneksi olimme viime kerrasta vähän oppineet ja kaikki kivimmat vaatteet ja uikkarit ovat mukana käsimatkatavaroissa.

aUntitled-1

Mutta nyt alkaa nukkumatti kutsua sen verran vaativasti, että sanon hyvää yötä! Täällä kaikki on mallillaan, huomenna matka jatkuu siis kohti Floridaa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Jerry / Pako Arjesta sunnuntai, joulukuu 14, 2014 at 09:53

  Suuret onnittelut uudesta työpaikasta :)! Mahtavaa, että asiat järjestyvät, kun vaan jaksaa uskoa niin :D. Ja mukavaa, että matka sujui muutenkin noin hienoissa merkeissä, jos ei tuota laukkua lasketa mukaan. Nauttikaa lomastanne!

  • Reply ulla50 maanantai, joulukuu 15, 2014 at 12:29

   Kiitos Jerry! Joo Maken työkuviot kyllä järjestyivät ihan uskomattomalla tavalla. Tosi kiitollinen mieli siitä. En olis arvannut, että meistä kahdesta hän pääsee ensin töihin lentokentälle hihii. Mutta helikopterit on enempi hänen heiniään, mää voisin sitten työskennellä lentokoneiden parissa oikeen mielellään joskus tulevaisuudessa 🙂

   Tällä kertaa ei jaksettu stressata kadonneesta laukusta. Oikeastaan se osoittautui vain plussaksi. Sain uusia vaatteita ja kosmetiikkaa muiden piikkiin ja meidän ei tarttenut maksaa ja raahata laukkua itse Nycistä Key Westiin 🙂

   • Reply Jerry / Pako Arjesta maanantai, joulukuu 15, 2014 at 20:53

    No, kohta sitten menet itse perässä sinne :). Toivotaan, että Make saa työsuhde”autoksi” helikopterin, jolla se hurauttaa aina kotiin :P.

    Ja tuo on juuri oikea tapa ajatella matkalaukusta x)!

    • Reply ulla50 tiistai, joulukuu 16, 2014 at 01:47

     I like that!!! =))

 • Reply Inka sunnuntai, joulukuu 14, 2014 at 12:00

  Ihanaa matkaa mussukat, ja toivotaan että Merja liittyy seuraanne heti, kun kivat vaatteet ovat löytyneet floridalaiselta ostarilta. 🙂

  • Reply ulla50 maanantai, joulukuu 15, 2014 at 12:30

   Joo alan kallistua siihen, että laukun katoaminen ei ollut yhtään huono homma. Oli ihan tarpeeksi raahamista näissäkin tavaroissa ja säästettiin yhden laukun hinta sisäisellä lennolla 🙂 Ja pääsin shoppailemaan 🙂 Kiitos toivotuksista Inka! <3

 • Reply Elina / Vaihda vapaalle sunnuntai, joulukuu 14, 2014 at 13:47

  Voi että miten ihanaa, kun teillä on juuri nyt koko matka edessä. Täytyy sanoa, että hieman kateellinen olen matkastanne, vaikka nyt saatiin sentään lunta Suomea piristämään. Ja miten mahtava tuo työpaikkauutinen! Ei varmasti tarvitsisi sanoa, mutta sanon silti, että nauttikaa 🙂

  • Reply ulla50 maanantai, joulukuu 15, 2014 at 12:31

   No sanopa muuta, on kyllä makea hetki kun kaikki on edessä ja saa vain olla! Kiitos mukavista toivotuksista ja iloista joulun odotusta myös sinne!

 • Reply Kthetraveller sunnuntai, joulukuu 14, 2014 at 16:06

  Kerrassaan hieno homma tuo työ-juttu. Nauttikaa reissustanne!

  • Reply ulla50 maanantai, joulukuu 15, 2014 at 12:32

   Kiitos! Ollaan kyllä oltu tosi onnellisia noista työasioiden järjestymisistä. Näinä aikoina aina tosi iso juttu, että löytyy mieluinen työ. Me nautitaan! =)

 • Reply Kaukokaipuun Nella sunnuntai, joulukuu 14, 2014 at 18:22

  Ihanaa seikkailua! Ja onneks sulla oli kuitenkin parhaat vetimet käsveskassa. Onnea Makelle uudesta duunista!

  • Reply ulla50 maanantai, joulukuu 15, 2014 at 12:34

   Kiitos Nella! <3 Hihii joo ollaan jotain sentään opittu pakkaamisesta vihdoin. Ihan henkseleitä paukutellaan, kun ei oltukaan pulassa kun laukku katosi. Mulla näkyi itse asiassa jossain vaiheessa silmissä ne sun hienot pakkauskuvat, kun heittelin tavaroita laukkuun pikkujoulujen jälkeen muutamaa tuntia ennen lähtöä. Mietin että en ikinä pääse siihen, mutta jotain kehitystä sentään tapahtunut! 🙂

  Leave a Reply