Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matkakertomussammio Amerikasta (osavaltioittain)

Nyt kun muutaman viikon päästä on lähdössä reissaamaan itselle aivan entuudestaan tuntemattomiin maihin, on havahtunut arvostamaan blogeja, joista on mahdollista löytää helposti matkakertomuksia kohteittain. Niinpä mekin päätimme Kirsin kanssa laittaa tähän blogiin vähän ryhtiä ja järjestystä – ja avasimme 50 State Puzzlen matkakertomussammion!

481676_10151242912093967_1615028971_n IMG_0227

Oikeastaan sammiossa on kyse arkistosta, johon olemme keränneet vuosien varrella syntyneet matkakertomustyyppiset postaukset osavaltiottain säntilliseen järjestykseen. Toivomme tämän sivun auttavan kaikkia, jotka haluavat fiilistellä tiettyä kohdetta silloin kun se on itselle ajankohtaista. Arkisto ei ole vielä valmis vaan täydentyy koko ajan.

Meikäläinen on aloittanut kertomusten naputtelemisen jo vuonna 2008 Perhejoulu Amerikassa -nimisessä blogissa, josta päätin nostalgian hengessä napata roadtrip-kuvan tähän postaukseen. Osa matkapostausarkiston linkeistäkin johtaa vanhempiin blogeihini, jonne olen kirjoitellut aiemmin. Olemme koittaneet valita sadoista postauksista arkistoon vain niitä, joista on ehkä iloa matkakohteen fiilistelyssä.

50 State Puzzle -blogin kirjoittamista meillä on tarkoitus jatkaa samaan malliin kuin tähänkin asti; välillä fiilistellen, välillä suunnitellen ja välillä matkakertomuksia suoltaen. Avainsanat sivupalstassa eivät ehkä aina ole ihan iskevimmät, mutta koitamme pitää arkiston ajantasalla, jotta roadtrip-suunnitelmia tehdessä hyvät kohdevinkit ovat hollilla sekä meille itsellemme että teille lukijoille. Emme siis yleensä reissaa Kirsin kanssa yhdessä vaan molemmat omilla tahoillamme, joten saamme hyviä vinkkejä myös toinen toisiltamme tämän blogin kautta.

Kaikki toiveet ja palautteet blogin kehittämistä ajatellen otetaan ilolla vastaan!

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply AnskuBCN tiistai, 25 marraskuun, 2014 at 09:07

  Tosi kiva idea! Toivottavasti tästä on meillekin pian hyötyä 😉

  • Reply ulla50 keskiviikko, 26 marraskuun, 2014 at 22:38

   Kiitos Ansku, tosi kiva että tykkäsit 🙂

 • Reply Marika tiistai, 25 marraskuun, 2014 at 15:43

  Just hyvä! Ahmin heti kaikki Florida postaukset kiitos niistä. 🙂 Naples tuli vierailulistalle, oispa siellä delfiinejä. Ei enää kauaa lähtöön!

  • Reply ulla50 keskiviikko, 26 marraskuun, 2014 at 22:39

   Oijoijoi sullakin on siellä reissun odotus makeimmillaan 🙂 Kiva jos pystyimme ruokkimaan matkakuumetta! Tilataan delfiinejä teidän reitille 🙂

 • Reply Satu VW / Destination Unknown torstai, 27 marraskuun, 2014 at 16:34

  Huh mikä projekti!! Vau! Juuri nyt ei ole suuntana Pohjois-Amerikka, mutta laitoin tuon muistiin niin että kun sinne on suunta, löydän sen taas helposti 🙂

  • Reply ulla sunnuntai, 30 marraskuun, 2014 at 00:40

   Kiitos Satu! Juuri sitä toivommekin, että tähän voisi palata silloin kun se on kullekin ajankohtaista 🙂 Kiva kuulla, että se ajatus tuli myös sulla mieleen.

  Leave a Reply