Suomen suurin matkablogiyhteisö

Terkkuja Glorian muotinäytöksestä!

Mercedes-Benz Fashion Week on parhaillaan käynnissä New Yorkissa ja meillä täällä Helsingissä pyörii Helsinki Design Week. Suunnittelimme keväällä NAMEn kanssa, että olisimme nauttimassa muotiviikkojen sykkeestä tähän aikaan Isossa Omenassa, mutta suunnitelmat eivät aivan toteutuneet (muiden kuin ystävämme Sannan osalta, jonka blogia kannattaa muuten alkaa seuraamaan, jos new yorkit, losit ja maailmanympärimatkat yhtään kiinnostaa 😉 )

aIMG_2876

New Yorkin muotiviikon antaessa vielä odottaa itseään suuntasimme Kirsin kanssa tänään Ruoholahteen, jossa pääsimme catwalk-tunnelmaan Glorian vuotuisessa muotinäytöksessä. Olin viime vuonna pukemassa malleja näytöksessä takahuoneen puolella, joten tänä vuonna oli täysin erilainen kokemus tarkastella show’n etenemistä yleisön puolelta.

aIMG_2722aIMG_2805aIMG_2731 aIMG_2735

Näytös oli stylisti Liisa Kokon käsialaa ja piti mielenkiinnon yllä loppuun saakka. Viime vuodelta tuttuja malleja asteli lavalla uuden kauden vaatteissa ja tunsin iloa, että meillä Suomessa on tällaista tarjolla. Harmillisesti muotiala ei ole kovin arvostettu maassamme, joka näkyy esimerkiksi siinä, että valtakunnan ykköslehdessä, Hesarissa, ei ole omia muotisivuja, kuten muualla maailmalla vastaavissa lehdissä on.

aIMG_2751 aIMG_2766

Maantieteellinen sijainti ei onneksi tänä päivänä tarkoita sitä, ettei voisi seurata kiinnostuksen kohteitaan ajantasaisesti. Trendit ovat kaikkien ulottuvilla globalisaation ja internetin ansiosta ja esimerkiksi New Yorkin muotiviikon näytöksiin voi sukeltaa mukaan nettilähetysten kautta. Mutta kyllä paikan päällä näytöksien nauttiminen on silti aivan omaa luokkaansa tietysti.

aIMG_2769 aIMG_2781  aIMG_2820  aIMG_2836 aIMG_2826

Glorian näytöksen finaalista vastasi Magnum Ice Cream, joka tarjosi yleisölle myös suun makeaksi jäätelöbaarin puolella. Jokainen sai suunnitella itselleen mieluisen Magnumin, joka sitten rakennettiin syötäväksi näiden toiveiden mukaan. Minun jäätelöni oli inkivääri-lakritsi-mansikka Magnum maitosuklaakuorella – voihan sokerijumala/humala! 😀

aIMG_2852 aIMG_2854 aIMG_2841

Illan päätteeksi istahdimme inspiroituneena Kirsin kanssa vielä pizzan äärelle suunnittelemaan NAMEn syyskautta. Kaikkea mahtavaa on kuulkaas luvassa silläkin saralla, joten kannattaa seurailla Facebookia.

Glorian muotinäytös oli mahtava piristys arjen kiireiden keskellä ja samaa haluamme Nuorten aikuisten Amerikka -verkostommekin tarjoavan kaikille Amerikka-faneille. Tehdään tästä fantastinen syksy!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sanna I Siveltimellä sunnuntai, 7 syyskuun, 2014 at 03:22

  Oohlalaa!Fashion! Ihanaa että ootte päässet siellä muodin huumaan! Täällä ”pääkallopaikalla” New Yorkissa emme tosiaan ovia pidemmälle päässeet näytöksiä katsomaan, mutta oli huikeaa käydä paikan päällä ja tiirailla paparazzien ja bloggaajien kanssa menoa aukiolla 😉
  On kyllä hienoa, että netin kautta on nykyisin mahdollista nähdä noikin showt! Ihanaa NAME syksyä teille sinne <3

  • Reply ulla50 torstai, 11 syyskuun, 2014 at 18:12

   Kiitos muru! On kyllä ihan huippua, että oot siellä meidän silminä ja korvina paikan päällä! Aivan huisia! =)

   Ihania päiviä Amerikkaan!

  Leave a Reply