Suomen suurin matkablogiyhteisö

Uuden kauden kuulumisia

Neljä vuodenaikaa. Eilen kesä, tänään syksy – ja pallo jatkaa pyörimistään. Lehden kääntyminen huolettomasta kesästä velvollisuuksien syksyyn on tapahtunut yhtenä ohikiitävänä hetkenä, jota olen hädin tuskin ehtinyt huomaamaan. Matkailun liikkeenjohdon ammattikorkeakouluopinnot alkoivat viime viikolla ja kalenteri täyttyi yhden intensiiviviikonlopun seurauksena koko syksyksi.

2aIMG_1707

Laavalamput, venetsialaislyhdyt ja kynttilät ovat ryhtyneet luomaan tunnelmaa pimentyneisiin iltoihin. Kaikelle on aikansa sanotaan.

Ottaisin ikuisen kesän jos voisin, mutta pää pystyssä menen eteenpäin. Uutta kohti.

2IMG_16952IMG_1701

Pohdin kahden blogin haasteita täällä aiemmin. Ratkaisu syntyi lopulta itsestään ja toistaiseksi päädyin siihen, että Stilettikorkokanta-blogini päivittyy sitä mukaa, kun siihen tulee inspiraatiota tavallisine elämän iloineen ja suruineen. 50 State Puzzle keskittyy jatkossakin vahvasti lempilapseemme, eli Amerikan suunnilla matkailuun, toimien samalla ikkunana kesän huolettomuuteen.

2IMG_17162IMG_1703 2IMG_1712

Tein joskus päätöksen, että panostan rehellisesti häpeilemättä siihen mihin minulla on loputon kiinnostus. Kun näen Roadtrippersien päivityksen Facebookissa Amerikan hienoimmista hylätyistä motelleista, tulen aina hurjan uteliaaksi tietämään lisää. Kun George Clooneyn roolihahmo matkustaa  Up in the Air -leffassa Omahaan, on minun pakko tarkistaa, että missä osavaltiossa kaupunki sijaitsikaan (Nebraskassa). Kun Kirsi on kirjoittanut cowboyista, hihittelen tyytyväisenä, että tiedän taas lisää Amerikasta.

En tiedä onko sellaista ammattia edes olemassa kuin Amerikan matkailun asiantuntija, mutta aion ottaa selvää. Tammikuussa Make pääsi työmatkalle Seatteleen ja minä päätin hakea opiskelemaan matkailua kateellisuuteni torjumiseksi. Tässä sitä nyt ollaan ensimmäisten askelten äärellä uudella, pitkällä tutkimusmatkalla, jonka löydöksistä ei ole vielä tietoa.

Nämä kuvat ovat kesäiseltä reissultamme muistuttamassa siitä, että New Yorkissakin sataa joskus.   

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Emmi L. tiistai, 2 syyskuun, 2014 at 12:35

  Me jouduttiin viime reissulla samanlaisen monsuunisateen uhriksi juurikin New Yorkissa 😀 Oltiin kyllä supertyytyväisiä kun jokaisen kaupan ovella oli vartija jakamassa pusseja sateenvarjoille ettei ne kastelleet kauppoja. Miksei Suomessakin vois olla tollasta palvelua?

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Reply ulla50 perjantai, 5 syyskuun, 2014 at 09:37

   Amerikassa kyllä osataan tuo palvelukulttuuri! Ne sateenvarjopussit on kyllä tosi käyttiksiä! 🙂 Meillä onneksi sattu nuo sateet aina illalle, niin nei häirinny onneksi auringonottamista 🙂

 • Reply Tiia lauantai, 6 syyskuun, 2014 at 18:57

  Terkkuja Kaliforniasta! 🙂 Jäätävä jetlag ja maanantaina töihin, mutta niin monta ihanaa muistoa rikkaampana on hyvä aloitellla syksyä 🙂

  Haha mä haluan kanssa olla Amerikan matkailun asiantuntija!! 😀

  • Reply ulla50 lauantai, 6 syyskuun, 2014 at 23:49

   Ihanaa saada terkkuja Kaliforniasta, kiitos Tiia! Huippua, että sääki haluat olla samaa ammattikuntaa hihii. Voidaan sitten perustaa ammattiliitto tai jotain ;DD Tsemppiä jetlagista toipumiseen!

   Ps. Sulla ei taida blogia? HarmI! 🙂

   • Reply Tiia tiistai, 9 syyskuun, 2014 at 22:47

    Ei ole (ainakaan vielä!) 😀 Meillä on kyllä miehen kanssa suunnitteilla pidempi Amerikan kiertomatka (tosin tähän nyt menee helposti vielä kaksikin vuotta että saadaan järjestettyä) ja olen miettinyt että silloin voisi olla blogin paikka. Olisi ihanaa kun kuvat ja jutut olisi tallessa ja niihin voisi palata aina myöhemmin, eikä tarttis kolmensadan kuvan kanssa arpoa että missä järjestyksessä ja mistä mikäkin on! 🙂

  Leave a Reply