Suomen suurin matkablogiyhteisö

Uusi banneri!

Rumpujen pärinää ja tattatadaa… tässä on uusi bannerimme! Ensimmäinen, jossa olemme kumpikin – me kaksi 50 State Puzzlen bloggaajaa. Kirsi vasemmassa reunassa ja Ulla oikealla peililaseineen, esittelymme on luettavissa Kirjoittajat-välilehdeltä.

kuvana_banner

”Ihailen Ullan innostuneita ja tunteikkaita postauksia, en pysty samaan. Oma tyylini on kuivan asiapitoinen 🙂 Yhteisen blogimme vahvuus onkin juuri meidän kirjoittajien erilaisuus.” Kirsi

Kiitos Viestintätoimisto TDDT:n graafiselle suunnittelijalle Taina Kiviniemelle bannerin ulkoasun ideoinnista ja suunnitelusta sekä siitä, että Taina jaksoi viilata pilkkuja kanssamme. ”Voitko lisätä USA:n karttaan palapelin paloja ja lisää kaarevuutta blogin nimeen…, siirrä vielä vähän oikealle, keskitä teksti… ” Kiitos kärsivällisyydestä, Taina. Lisäksi Kirsi kiittää rakasta kanssabloggariaan Ullaa bannerin viimeistelystä, olet ihana!

On ollut mahtavaa huomata, että teitä lukijoita on tullut koko ajan lisää. Saamamme lämmin vastaanotto on ilahduttanut meitä kovasti. Jokainen kommentti ja tapaaminen uusien ihmisten kanssa tosielämässä ovat inspiroineet meitä jatkamaan tätä harrastusta. Pidetään yhteyttä ja vaihdetaan ajatuksia jatkossakin!

Tämä matka-blogin Annan toimesta meidän ja noin kolmenkymmenen muun matkabloggaajan postaukset löytyvät nyt kootusti Matkabloggaajat.fi -sivustolta.

– Kirsi ja Ulla

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Emmi L. lauantai, elokuu 23, 2014 at 17:29

  Tosi hieno toi uus banneri!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

  • Reply 50statepuzzle lauantai, elokuu 23, 2014 at 22:20

   Kiitos paljon Emmi! Mukava kuulla, että sinäkin tykkäät siitä 🙂

 • Reply Jerry / Pako Arjesta lauantai, elokuu 23, 2014 at 22:35

  Mahtava banneri tosiaan :)! Hienoa, että nyt olette molemmat esillä ja tuo bloginne idea tulee niin upeasti esiin 🙂

  • Reply kirsi50 sunnuntai, elokuu 24, 2014 at 16:29

   Kiitos, Jerry. Kyllähän tätä ideoitiin hetki, joten kiva kuulla sen miellyttävän myös muita kuin meitä kahta 🙂

 • Reply Mirkka sunnuntai, elokuu 24, 2014 at 12:32

  Ihanan ja ihan teidän näköinen banneri! 🙂 Mulla tuli semmoinen ajatus mieleen, että kun teidän nimet ja kuvat on toisinpäin, niin jos ei tunne teitä niin todennäköisesti ajattelee että vasemmalla on Ulla (ja kuva) ja oikealla Kirsi. Toki blogia seuraamalla selviää kuka kukin on, mutta kun mää on pieni pilkunviilaaja niin tuli tämmöinen mieleen 🙂

  • Reply kirsi50 sunnuntai, elokuu 24, 2014 at 16:36

   Kiitos kommentistasi, Mirkka. Mietimme nimien vaihtamista banneriin toisinpäin, mutta päädyimme ainakin vielä pitämään ne alkuperäisessä järjestyksessä.

   Ullalla on onneksi lähes jokaisessa postauksessa myös omia kuviaan (toisin kuin mulla), joten toivottavasti persoonat tulevat tekstien kautta tutuiksi. Pilkkuja saa todellakin viilata 🙂

 • Reply Inka torstai, elokuu 28, 2014 at 15:36

  Jee mikä banneri, ihan superhitti! Ja kiva tosiaan että nyt on molempien naamataulut isosti esillä! 🙂

  • Reply kirsi50 maanantai, tammikuu 26, 2015 at 18:11

   Meni sitten muutama kuukausi ennen kuin huomasin kommenttisi 🙂 Kiitos, Inka.

  Leave a Reply