Suomen suurin matkablogiyhteisö

Intiaanikesä ja blogi-pohdintoja

Tästä kesästä on tullut mieleen lapsuuden kesät, kun ulkona juostiin niin pitkään kuin sai. Elämä oli yhtä löytöretkeä. Nyt ei kukaan huuda sisälle ja arkisin työpäivät velvoittavat olemaan se vastuullinen ääni joka käskee nukkuakin, mutta muuten sama elämän löytöretkeilijä on taas liikkeellä tämän ihanan intiaanikesän myötä. Siinä missä kaksitoistakesäiset pikkupojat hyppelivät eilen Eirassa pommilla mereen hetken mielijohteesta, niin hypimme mekin. Helsinki on ottanut toiseksi olohuoneekseen merenrannat; me ollaan kohta täällä Suomessa vallan kuin brasilialaiset konsanaan!

kuva-62

Blogissakin on ollut luonnollisesti hiljaista, kun läppäri ei aina kulje mukana. Tuskinpa tekään siellä olette tosin olleet hirveästi koneilla näillä ilmoilla.

Nyt ajattelin taltioida muutaman hetken blogiin samalla kun yritän irrottaa rispaantuneita glitteri-kynsilakkoja varpaankynsistä. Elämä näkyy varpaissa ja hyvä niin.

kesa1 kesa2

Kuvat löytyvät Instagrammista nimimerkillä @ulletin. Meillä on bloginkin oma insta työn alla, kunhan ehditään.

Yhtä kysymystä olen pyöritellyt mielessäni. Kumpi on mielestänne parempi: pitää tämä blogi pelkkänä Amerikka-blogina vai Amerikan matkailuun painottuvana blogina, joka pitää sisällään myös muuta elämää? Olen miettinyt toisen Stilettikorkokanta-blogini tulevaisuutta ja sitä, että fuusioisinko bloggaukseni tänne yhteen blogiin vai pitäisinkö molemmat ominaan. Jos teillä on mielipiteitä, otan niitä mielelläni vastaan!

Ihana kesää, nautitaan täysillä niin kauan kuin tätä herkkua jatkuu!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply ananas2go sunnuntai, heinäkuu 27, 2014 at 14:44

  Kiitos, että vinkkasit toisesta blogista, josta en sattumoisin tiennyt mitään. Ehkä olen lukenut jenkkipalapeliä turhan hatarasti?
  Näppituntuman perusteella toivoisin, että matkablogi pysyisi reissupainotteisena. Kyllähän matkablogia voi kirjoittaa, vaikkei olisikaan koko ajan menon kielessä. Jos laajentaa haluaa, niin muita reissujuttuja ohi sen, mihin blogin nimi viittaa.

  Rinnakkaisblogien pitäminen tuppaa tietysti olemaan töisevää, ei minullakaan vielä ole kuin hitaasti päivittyvä kielenkieputtajan blogi, vaikka pogoilevia popoja aloitellessani sanoin, että yritän olla tekemättä tästä kissa- ja kenkäblogia.

  Menestystä blogeillesi!

  • Reply ulla50 keskiviikko, heinäkuu 30, 2014 at 15:30

   Hei ja iso kiitos mahtavasta kommentistasi! Pahoittelut että vastaamisessa on kestänyt. Olen samaa mieltä, että on hyvä että reissublogi pysyy reissupainotteisena. So be it =) Tuon tuplablogin pitämisen kanssa täytyy vielä antaa aikaa ajatuksille. Kyllä se vastaus siihen löytyy pidemmän päälle, että mikä on järkevintä.

   Pitääpäs käydä tsekkaamassa noita sun blogeja!

 • Reply Sanna I Siveltimellä maanantai, heinäkuu 28, 2014 at 21:21

  oi kesä! Tästä huokuu kyllä se täydellisesti läpi, sekä kirjoittajan ihana persoona! En kestä tuota hyppykuvaa – mää tahon kans 😀 Tykkään lukea sun molempia blogeja, mutta ymmärrän ja uskoisin sen olevan aika työlästä ylläpitää molempia. Teet miten jaksat, mutta kunhan et lopeta 🙂

  • Reply ulla50 keskiviikko, heinäkuu 30, 2014 at 15:31

   Aaawww kiitos! Joo meidän pitää mennä yhdessä hyppimään Eirassa veteen. Se oli niin hauskuutta! Ja kuten tuossa edellisellekin kommentoijalle kirjoitin, niin täytyy vaan antaa aikaa ajatuksille niin kyllä se ratkaisu aina kaikkeen löytyy. Cu soon!

  Leave a Reply