Suomen suurin matkablogiyhteisö

Perillä Nycissä

Philadelphia – New York city. Day 8 (U&M)

Kun Phillyn pilvenpiirtäjien silhuetti tuli eilen näkyviin horisontissa, sitä vasta tajusi kuinka landella ollaan viime päivät oltu. Lehmän lanta haisi Lancasterin kylänraitilla Pennsylvaniassa ja hevoskärryjä ajavat amishit täyttivät tiet. Toden totta ei oltu edes vielä ehditty toipua villihevoselämyksestä kun jo uusi amish-elämys oli vuorossa. Ja sitten Philadelphia ja nyt New York. Sulatellaan hieman ennen kuin käydään Pennsylvaniaan käsiksi blogissa.

aIMG_1440

Doverista lähtiessämme poikkesimme Macy’sillä, josta löytyi uusi mekko. Siinäpä onkin tähänastinen ostossaldoni. Nine Westin mekko sopii mielestäni hyvin New Yorkin dynaamiseen katukuvaan ja on lisäksi ihanan vilpoinen. Täällä on niin kuuma, että vielä illalla kävellessä vaatteet liimautuivat ihoon kiinni. Huomenna muuten taitaa olla pakko etsiä pesula tälläkin retkikunnalla, sillä hotellissamme sellaista ei kuulemma ole.

aIMG_1426  aUntitled-1

Näiden iltakävelykuvien myötä New York sammuttaa valot Central Parkin kulmalla. (Äitille tiedoksi, auto palautettiin iltapäivällä vuokraamoon ja taas selvittiin kruisailusta turvallisesti!).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Inka tiistai, heinäkuu 1, 2014 at 07:26

  Oi, oi mikä ihana New York! Ja tuo mekko sopii Nykkiin kyllä täydellisesti, aa määki haluan käydä Macysilta ostamassa nykkimekon.. Onneksi jo kohta!

  • Reply ulla50 torstai, heinäkuu 3, 2014 at 05:02

   Kiitos! Joo se on kyllä hyvä idea ostaa Macysiltä nykkimekko! Pitää vaan olla sellainen kärsivällinen shoppailufiilis päällä, koska valikoima on niin iso 🙂

 • Reply Kthetraveller tiistai, heinäkuu 1, 2014 at 07:47

  Oi että, New York on mun lemppareita. Toi mekko on muuten ihana, itsekin voisin harkita vakavasti tuollaista ellen olisi niin lyhyt :/ Jännä juttu muuten, kolme kertaa olen lomaillut muutaman päivän New Yorkissa enkä ole koskaan käynyt Macysissä. Se asia lienee korjattava jossain vaiheessa.

  • Reply ulla50 torstai, heinäkuu 3, 2014 at 05:03

   Kiitos kommentista! New York on kyllä mahtava, kuudetta kertaa jo täällä ollaan. Se kertonee sen 🙂 Macy’sillä on kyllä todella laaja valikoima kaikkea, varmasti löytyy jokaiselle sopiva New York -mekko 🙂

 • Reply Heidi / Auringon alla tiistai, heinäkuu 1, 2014 at 16:59

  Eih, mä en ehkä tule kestämään näitä postauksia, kun mulla on niin Nyki-ikävä!!

  • Reply ulla50 torstai, heinäkuu 3, 2014 at 05:03

   Ihana Heidi <3 :)))

 • Reply Kati tiistai, heinäkuu 1, 2014 at 17:44

  Ai että, onpa erilaista katsella näitä kuvia, kun on just siellä ollut! Mulle macy’s oli liian iso, en pystyny katteleen sieltä mitään, samoin ku century21:llä. Paitsi laukkuja 🙂 Jersey garden oli enemmän mun mieleen, ku pienissä liikkeissä jaksoi keskittyä!
  Mutta nyt jo harmittaa, miksen shoppailu siellä enemmän!!

  • Reply ulla50 torstai, heinäkuu 3, 2014 at 05:07

   Tuo on niin totta, monesti tuollaisessa superisossa kaupassa tulee mullekin ihan sama olo. Oikeastaan tällä reissulla olen tainnut ekaa kertaa kunnolla rentoutua tutkimaan vaatevalikoimaa rauhassa. Kiitos FIFAn! 😀 Make oli kattomassa futista, niin mulla oli fiilis sovitella vaatteita kaikessa rauhassa.

   Mää niin mietin tätä sun kommenttia muuten siellä kaupassa, en halua miettiä samaa Suomessa, etten shoppaillu tarpeeksi 😉 Kirjoittelepa muuten lisää, että mitä tykkäsit Nycistä ja miten teillä meni 🙂

 • Reply kirsi50 tiistai, heinäkuu 1, 2014 at 17:56

  Melkein soitin sulle eilen, kun näin yhdessä Ralph Laurenin liikkeessä sen punasävyisen pitkän mekon puoleen hintaan. Siis sen, jonka muurahaiset valtasivat joulukuussa Evergladesilla 🙂 Mut onneksi sulla on uusi ihana mekko.

  • Reply ulla50 torstai, heinäkuu 3, 2014 at 05:08

   Hihii ihanasti oot ajatellut! Se mekko ei ollut ehkä niin spessu, että ois kandenu uus ostaa. Uudet madot koukkuun!

   Oon imarreltu, että muistit mikä mekko mulla oli!

 • Reply Sanna I Siveltimellä tiistai, heinäkuu 1, 2014 at 20:17

  Ullaaa, sää oot nyt Nycissä! Niin huippua! :DDD Melkein tunnen tänne asti sun fiilikset, kun tiedän että näinköhän maltat edes nukkua, kun nykki on jalkojen alla.
  Uusi mekko on aivan törkeen magee, oot ihan nykiläinen! Täällä odotellaan tietty paljon lisää kuvia, jotta saadaan tukahdettua tämä Nykin nälkä. Terkkui!

  • Reply ulla50 torstai, heinäkuu 3, 2014 at 05:10

   Ihana Sanna <3 Kiiitos kiitos! 🙂 Mää oon kyllä ollut aika laiska kuvailemaan nyt täällä. Oon vaan nauttinut fiiliksestä ja lämmöstä. Mutta kyllä postauksia on taas tulossa 🙂

  Leave a Reply