Suomen suurin matkablogiyhteisö

Rantapallon viikon bloggaaja

Atlantic City, NJ. Day 4. (U&M)

Mun jetlag on ohi. Päivän tuottoisat postaustunnit ovat vaarantuneet ja riskinä on, että loma menee aivan lomailuksi. Olen ollut niin lomalla, etten ole ehtinyt edes shoppailla. Tai oon mää yhden ostoksen tehnyt: Hatun H&M:n outletin (sellainenkin näemmä on!) miesten osastolta, kun tajusin, etten ollut muistanut pakata mitään päänsuojaksi auringolta.

asuIMG_0350

Ajettiin eilen Hamptonsista Atlantic Cityyn. Huomaan, etten ole oppinut elämästä vielä paljoakaan. Tai pitäisikö sanoa pukeutumisesta. Heräsin vielä eilen hyvin aikaisin ja silloin ei aurinko paistanut. Päättelin suomalaisena, että jaahas, huono ilma ja puin toimistohousut ja villatakin päälle. (Puolustuksekseni sanottakoot, että ostin viime kesänä tuon Free Peoplen ihanan neuleen Santa Monicasta ja nyt oli suorastaan pakko päästä käyttämään sitä, koska alusta asti sijoitin sen mielessäni Hamptons-vaatteeksi, vaikken silloin vielä Hamptonsista mitään tiennytkään). Elämä on kuitenkin nyt opettanut, että myös pilvisellä säällä voi olla kuuma. (Pidätän oikeuden – suomalaisena lomalla – silti hätääntyä jokaisesta pilvipäivästä jatkossakin.)

Mutta mutta. Oikeastaan tulin vain sitä sanomani, että minä olen Rantapallon viikon bloggaaja parhaillaan, joten lisää ”paljastuksia” bloggaajasta löytyy tästä.

Huomenna ajamme Delawaren ja Marylandin osavaltioihin ja sinne matkustetaan lautalla! Loma ja lomasuunnitelma ovat menneet kyllä tähän asti niin nappiin kuin olla ja saattaa. Toivotaan, että sama jatkuu.

Ps. Kiitos mielettömästi kaikista edelliseen postaukseen tulleista mahtikommenteista! <3 Meillä on kyllä parhaat lukijat!

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Inka perjantai, kesäkuu 27, 2014 at 08:10

  Heh, samaa ajattelin tänä aamuna töihin lähtiessä mutta onneksi +13 osoittautui lämpimämmiksi kuin pelkäsin. Tosin oma Hamptons-neuletakki on vielä ostamatta, mutta toivottavasti se korjaantuu kuukauden päästä!

  • Reply Jerry / Pako Arjesta perjantai, kesäkuu 27, 2014 at 08:37

   Aivan varmasti Ulla nyt naureskelee USA:ssa… hahaaaa 13 astetta x). Suomessa kärsitään oikeista pilvisistä päivistä, kun USA:ssa pilvinen päivä tarkoittaa hellelukemia 😉 .

   Mutta ihan ymmärrettävää tuo varautuminen kylmempään säähän on, Ulla 🙂 .

 • Reply ulla50 perjantai, kesäkuu 27, 2014 at 15:30

  Me just puhuttiin tuosta, että kun Suomessa se huono ilma on huono ilma, niin täälläkin sitten meinaa aina masentua, kun pilvet vähän näyttäytyy. Veikkaan, että esim. afrikkalaiset eivät lomallaan paljon stressaa pilvistä, mutta meikäläisille se aurinko on se juttu, jota todella toivoo näkevänsä – koko ajan 🙂 Viime päivät on ollu +30 ja puolipilvistä, melkeen ihan hyvä, ettei koko ajan paista täydeltä terältä siinä mielessä, että jo eilen kävi sellainen lämpöurvahdus, kun kävin vähän kävelemässä (ei kuitenkaan mitään lämpöhalvausta, niinku viime kesänä).

  Mutta voi että tuota Suomen kesää ;( Ei oo reilua! :((

  • Reply Jerry / Pako Arjesta perjantai, kesäkuu 27, 2014 at 23:59

   Tottahan se on, mutta tuo tosissaankin johtuu siitä, että Suomessa sitä aurinkoa ei ole koskaan liikaa. Hyvä vaan, jos oppii, ettei se aurinko ole kaikkein tärkeintä 🙂 . Tokiossa riitti, ettei sada. Ei muuta 😛 . Rantakohteet on sitten erikseen 😉 .

   Ja eihän se reilua ole, että Suomessa on tällaiset säät, mutta minkäs teet. Pitää vain miettiä niitä parempia kelejä ulkomailla 🙂 . Lämpöhalvaus ei ole todellakaan kiva juttu eikä kyllä ole ne lievemmätkään versiot :/ . Kannattaa ottaa varovasti. Itse melkein pyörryin yllättäen parin vuoden takaisella Espanjan reissulla. Se oli sitäkin oudompaa, että kestän yleensä lämpöä hyvin, mutta yhtäkkiä meinasi lähteä jalat alta.

   • Reply ulla50 lauantai, kesäkuu 28, 2014 at 15:52

    Luulen, että lomalla on olosuhteet niin erilaiset, että sitten saattaa kroppakin reagoida eri tavalla. Monesti päivät ovat melko aktiivisia ja saattaa olla että se vaikuttaa siihen lämmön kestämiseen. Mutta kyllä viime kesäinen kokemus opetti, että pitää kuunnella kroppaa ja vetäytyä viileään jos yhtään siltä alkaa tuntua. Mukavaa viikonloppua, Jerry!

  Leave a Reply