Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pääsin kouluun!

Perjantai toi tullessaan hyviä uutisia meidän tiimille: sekä minä että Make päästimme opiskelemaan HAAGA-HELIAan! Juhuu! Oltiin koko perjantai ihan pyörällä päästä, sillä kokemuksesta voin sanoa, että uusi koulu on valtavan iso asia elämässä. Mitä vain voi tapahtua!

Minun valintani oli matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma, Make haki ylempään MBA-ohjelmaan information system management -linjalle. En vielä tarkalleen tiedä, että mikä olisi minun tulevaisuuden unelma-ammattini, mutta voisin kuvitella, että se sieltä löytyy, kun tästä alasta on kyse.

10303465_10152480339248967_4755413390936895103_nkoulu_newyork

Keväällä 2011 opiskelin New Yorkissa Kaplanin kielikoulussa. Elämää suurempi kokemukseni jätti kytemään ajatuksen, että yksi mahtava vaihtoehto olisi työskennellä aikuisten (tai miksei nuortenkin) kielimatkojen parissa. Itse jouduin tekemään valtavasti töitä, että löysin tämän mahdollisuuden ja uskon, että moni muukin kokisi mielellään saman.

Kielikoulut ovat siitä mahtavia, että ne ovat asettuneet maailman siisteimpien kaupunkien ytimiin ja yleensä pääsyyn riittää se, että saa rahat säästettyä. Keston voi valita ainakin Kaplanissa kahdesta viikosta eteenpäin, joten välttämättä kokemus ei jää rahasta (ja vapaasta) kiinni.

1 aIMG_0352aIMG_0731 aIMG_0369 aIMG_0540

Monenlaiset haaveet ovat alkaneet vallata päätäni. Voisikohan Kaplaniin hakea kansainväliseen työharjoitteluun? Voisikohan onnistua löytää koulu, johon voisimme mennä vaihtoon yhdessä Maken kanssa? Talvi Karibian paratiisisaarella Puerto Ricossa opiskellen! Joooo!

HAAGA-HELIAlla on yli 200 yhteistyökoulua eri puolilla maailmaa, joten luulisin jotain järjestyvän. Aikuisopiskeiljoiden toivottaisiin kuulemma laajemmin hyödyntävän opiskelijavaihtomahdollisuutta. Voitte olla varma, että tämä tyyppi istuu vaihtoinfossa korvat hörölle pullistuneina kysymyspatteriston kera!

aIMG_0733 aIMG_0771  aIMG_2739 aUntitled-1 IMG_2261

Se olis kolme päivää enää ja kesäreissumme starttaa! Pian nämä New Yorkin taivaalliset kotihuudit ovat taas ympärilläni. Sitä ennen kuitenkin vietämme takuulla ikimuistoisen juhannuksen Berliinissä ja teemme roadtripin, jonka reitti saattaa yllättää, mikäli olette lukeneet aiempia postauksiani… hehee…joku tuuliviiri on taas pyörähtänyt ja… no jätetään se yllätykseksi, mistä löydymme viikon kuluttua! God only knows! ;D

Mitä muuten kuuluu Kirsille sinne rapakon taakse? (Tänään hän oli laittanut pikaterkut Facebookiimme Texasista.) Jäädäänpä odottelemaan, että lady pääsee tietokoneen ääreen oikean postauksen kanssa. Iloista juhannuksen odotusta kaikille!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Kea maanantai, kesäkuu 16, 2014 at 21:43

  Vaadin saada tietää minne Ulletin on päättänyt pyörähtää! Tai sitten päivitän täällä sivua siihen asti… 😀 Ihanaa reissua. Toivottavasti flunssat, sekä täällä että siellä on viikonloppuun mennessä selätetty! 🙂

  • Reply ulla50 maanantai, kesäkuu 16, 2014 at 22:00

   Hihiii ihana Kea! :DD Katotaan, että joudutko kauaa sivua päivittään, ku kuitenkin oon kohta hölpöttänyt kaiken ja sitten taas kohta muuttanut mieltä. Naisen elämää parhaimmillaan! ;D

   Nyt meidän operaatio on parantua ja pysyä terveenä! Ja laskea päiviä 🙂

 • Reply Jerry / Pako Arjesta maanantai, kesäkuu 16, 2014 at 21:50

  Onneksi olkoon :)! Mahtava juttu! Ja hyvää matkaa + juhannusta :)!

  • Reply ulla50 maanantai, kesäkuu 16, 2014 at 22:02

   Jeee, kiitos Jerry! Hoksasinkin vasta, että oli jäänyt vastaamatta sun edelliseen kommenttiin tuonne parin postauksen päähän. Mutta kyllä peukut ovat pystyssä, että sullakin on pian reissujännitystä mahassa! Kiitos paljon myötäelämisestä ja rentouttavaa juhannusta!

 • Reply Tiia maanantai, kesäkuu 16, 2014 at 21:55

  Voi, paljon onnea opiskelupaikasta! Mahtavaa!! 🙂 Ja ihanaa reissua myös 🙂

  • Reply ulla50 maanantai, kesäkuu 16, 2014 at 22:02

   Kiitos paljon Tiia! On kyllä ollut huisia fiilistellä kaikkea suurta tuntematonta 🙂

 • Reply Maarit Johanna tiistai, kesäkuu 17, 2014 at 08:23

  No nyt kuulostaa asiallisilta suunnitelmilta! Omat silmät vain pisti tuohon Puerto Ricoon talveksi-kohtaan. Olen valmiiksi jo vähän vihertävä kateudesta :p

  • Reply ulla50 tiistai, kesäkuu 17, 2014 at 17:17

   Hehee sanopa muuta! Se ois kyllä sellainen unelma, että ei paremmasta väliä. Mutta vielä ei ehkä kuitenkaan kannata alkaa vihertymään, sillä koulu ei oo vielä edes alkanut täällä Suomessa 😀 Mutta kiitos kivasta kommentista!

 • Reply Krisse tiistai, kesäkuu 17, 2014 at 09:26

  Mahtava juttu, onnea hurjan paljon ja tsemppiä uusiin haasteisiin :)! Ihanaa lomamatkaa myös, tervetuloa tälle mantereelle ;D

  • Reply ulla50 tiistai, kesäkuu 17, 2014 at 17:18

   Jee kiitos! Katsoinkin teidän blogia, että melko hyvältä siellä kyllä teillä taas meno näyttää!

 • Reply Teea tiistai, kesäkuu 17, 2014 at 11:33

  Hienoja uutisia molemmille! Onneksi olkoon! Ja hauskaa reissua 🙂

  • Reply ulla50 tiistai, kesäkuu 17, 2014 at 17:19

   Kiitos Teea! =) Oli kyllä mieluisia uutisia viime viikolla tarjottavanaan 😉

 • Reply Inka keskiviikko, kesäkuu 18, 2014 at 17:01

  Tää on niin siisti juttu!!! Onnea vielä kerran. Ja kääk, mihin te ootte menossa!?!?

  • Reply ulla50 keskiviikko, kesäkuu 18, 2014 at 22:12

   Kiitos ihana Inka! =) Kyllä se reitti selviää sitten kun se realisoituu, viimeistään 😀

 • Reply Maria torstai, kesäkuu 19, 2014 at 10:47

  Onnea onnea onnea vielä teille molemmille! Teistä tulee Haaga-Helian power couple! Ja todellakin lähdette vaihtoon johonkin ihanaan eksoottiseen paikkaan – siitähän saa heti opiskelumotivaatiota kyllikseen… Mäkin menin aikoinaan kouluun suureksi osaksi sen takia, että saisin J1-visan kesäksi Amerikkaan 🙂

 • Leave a Reply