Suomen suurin matkablogiyhteisö

Bloggers Residencen asukas nro 1

Jummi, mitä uutisia sain tänään: ”Kiitos että osallistuitte #bloggersresidence ensi-iltaan. Huhtikuun – ja ehkä jopa maailman ensimmäisen – residenssin saanut henkilö on Ulla Alakangas blogillaan 50 State Puzzle. Onneksi olkoon!”

Oltiin eilen Kirsin kanssa Kohtaamistoimisto Innastuksen ja Kontoretin järjestämässä bloggaajatapaamisessa, jossa lanseerattiin Bloggers Residence –konsepti. Kontoret on kodinomainen kohtaamispaikka Erottajalla ja Kampissa, joka on tarkoitettu liikkuville ja yksin työskenteleville henkilöille. Nyt Kontoret on myös Bloggers Residence, jonka ensimmäinen bloggaaja-asukas olen minä! Jopas jotakin!

bloggaajaresidenssi

Tästä keväästä on tulossa kovaa vauhtia aika lupaava. Mukavia prokkiksia, hyviä kohtaamisia, pääsiäinen Pariisissa, juhannus Berliinissä ja sitten New York. Uuh! Monta rautaa on tulessa, onneksi on nyt Kontoret missä järjestellä asioita.

No asukas on ehkä vähän vahva sana, sillä ei Kontoretissa kuitenkaan asuta, vaikka ainakin Erottajan ”kämppä” kyllä sellaiseen soveltuisi mainiosti. Omat kaavailuni tämän bloggaaja-residenssin käytön suhteen ovat seuraavanlaiset:

1. Aiomme kehittää 50 State Puzzle -blogiamme mukavissa puitteissa Kirsin kanssa kahvikupposten äärellä Kontoretissa. (Saattaapa näihin tapaamisiin liittyä ”vähän” matkasuunnittelua ja hehkuttelua tuleviin kesän reissuihimme liittyen.) Yleensä treffaamme aina jossain ruokapaikassa kaupungilla ja lopulta emme jaksa edes kaivaa läppäreitä esille. Jospa nyt saimme paljon aikaiseksi. Tähän mennessä olemme olleet parhaimmillamme junan työskentelyhytissä, jossa saatiin aikaiseksi perustaa tämä blogi!

2. Aion käyttää Kontoretin tiloja kirjoittamiseen ja postailuun. Eri ympyröissä inspiroituu varmasti aivan eri tavalla. Ainakin kokeilen, että onko näin.

3. Aion pitää palavereita Kontoretin komeissa neukkareissa. Boulevard-H-lehtiprojektimme vakiotila Kluuvin kolmannessa kerroksessa meni juuri remonttiin, joten nyt on sopivasti uusi paikka missä ideoida seuraaavaa lehteä ja tulevaisuutta.

4. Aion lukea pääsykokeisiin. Haaveni matkailualan opiskelusta ovat siinä pisteessä, että pääsykokeet lähestyvät. Kotona on aina niin paljon tekemistä, ettei lukemiseen tahdo jaksaa keskittyä, joten nyt on sitten paikka, mihin vetäytyä.

5. Aion verkostoitua muiden käyttäjien kanssa. Viime aikoina minusta on tuntunut, että ihmisten ja tapahtumien takia Helsinki saattaa olla maailman paras paikka asua. Jenkkilässä on mahtavinta olla lomalla, mutta täällä on kiva elää, tehdä töitä ja harrastaa.

Kaikkea hauskaa selvästi tulee eteen, kun lähtee juttuihin mukaan. Kannatti eilen tiputtaa käyntikortti kulhoon, jonka myötä tuli ilmaistua kiinnostus tätä konseptia kohtaan. Uskon, että kokemus tuo tullessaan lisää juttuja, jonka takia voi tykätä aina vaan lisää tästä meidän Helsingistä.


Kollaasissa olevat toimistokuvat lainattu Kontoretin nettisivuilta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jonna lauantai, huhtikuu 5, 2014 at 07:09

  Wau! Siis wau!!! 🙂 onnea voitosta! Jään innolla odottamaan postauksia residentin uumenista 🙂

  • Reply ulla50 lauantai, huhtikuu 5, 2014 at 21:56

   Kiitos Jonna! Hihii joo katsotaan mitä syntyy =) Tää on kyllä jännä juttu varmasti.

 • Reply Inka sunnuntai, huhtikuu 6, 2014 at 08:20

  Aivan mahtavaa Ulla, onnea ihan hillittömästi!! Sinä jos kuka ansaitset olla ensimmäinen kontoretin bloggaaja-asukas. 🙂

  • Reply ulla maanantai, huhtikuu 7, 2014 at 20:10

   Kiitos Inka! <3 Siitä tulee kyllä hauskaa! Tänään just kävin mittailemassa tiluksiani 😀

 • Reply Inna-Pirjetta maanantai, huhtikuu 14, 2014 at 10:15

  Tervetuloa Ulla! Pian nähdään:)

  • Reply ulla50 tiistai, huhtikuu 15, 2014 at 09:26

   Jee, kiitos Inna-Pirjetta! Näin tehdään.

  Leave a Reply