Suomen suurin matkablogiyhteisö

Omituista hinnoittelua ja lomien varaamista

Tietokoneen hajoaminen on bloggaajan elämässä huonompi juttu. Onneksi kolme vuotta sitten Nycistä ostamani MacBook Pro ei kuitenkaan vielä päättänyt lopettaa taivaltaan lopullisesti ja sen kunniaksi lupasin viedä sen kesällä takaisin kotiin käymään. Kyllä, meillä on lennot New Yorkiin, ja täällä on yksi joka uhkaa haljeta onnesta!

miksunlaksarit

Viikonloppu oli täynnä ystäviä, suuria tunteita, suunnitelmia ja läksäreiden juhlintaa.

Paljon on tapahtunut. Viikonloppuna vietettiin hyvän ystäväni Miksun läksäreitä. Hän on jo toinen läheinen ystäväni joka muuttaa Berliiniin, joten syyt vierailla meille jo aika tutussa kaupungissa tuplaantuivat. Katseltiin kalentereita ja näytti mahdottomalta saada taloudellisesti ja ajallisesti kaksi reissua buukattua kalenteriin nyt kun uuden työpaikan takia lomiakin on kertynyt vain pari viikkoa.

Mutta jos on tahto niin on keino. Tällä kertaa Finnairin kummalliset hinnoittelut koituivat onneksemme. Saimme nivottua samaan pakettiin sekä Berliinin että New Yorkin!

miksunlaksarit2

Keväisessä Helsingissäkin on kiva turisteilla.

Finnairin kesän yli menevässä New York -kampanjassa on suomalaisen kesälomakauden kokoinen aukko. Ei tarjouslentoja välillä 20.6.-12.8. ja kun tarkemmin katseli, kävi ilmi ettei suoria lentoja ole laisinkaan millään hinnalla. Finnairin omilla sivuilla myynnissä oli vain välilaskullisia yhteistyökumppaneiden lentoja suolaisella hinnalla. Esimerkiksi meidän haluaminamme päivinä ko. välilaskulliset lennot maksoivat 727 euroa ja joinakin päivinä jopa 850 euroa.

Näyttökuva 2014-3-30 kello 21.07.49

Emme mielellämme suosi enää välilaskullisia lentoja, jos vaihtoehtoja on. Pitkät lennot vievät perilläoloaikaa ja usein vaihtokentällä tulee tuhlattua rahaa kalliiseen syömiseen ja muuhun, joten säästö saattaa jäädä vähäiseksi.

Aloin huvikseni katsella Berliini-New York -menopaluulentoja Ebookersilta ja mitäs löysinkään: Finnairin lennot hintaan 588 euroa! Käsittämätöntä – tähän löytöön oli pakko tarttua! Voihan sitä tehdä limittäin kaksikin reissua, kun loma on! 🙂

Melko onnellinen tilanne, että ystäväpiiriä pitää käydä tapaamassa Keski-Euroopassa. Se on kuin laittaisi rahaa pankkiin sekä taloudellisesti että henkisesti.

Tule jo kesä, en malttaisi odottaa! Onneksi on taas mitä suunnitella ja roadtrip-reittiin tarttisin mielelläni vinkkejä teiltä lukijoilta. Suunnitelmissa siintää Niagaran putouksilla käyminen ja olisi mahtavaa kuulla vinkkejä sielläpäin liikkuneilta. Mutta tästä lisää seuraavassa postauksessa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Inka maanantai, maaliskuu 31, 2014 at 07:09

    Ihan mahtavaa!! Ja ihanaa myös Miksun puolesta! Määki haaveilen kesäreissusta Berliiniin, Karim tykästyi siihen taas niin että saattaa olla että uuden elän alussa suhautetaankin vierailemaan tuossa sen entisessä kotikaupungissa. 🙂

    • Reply ulla50 maanantai, maaliskuu 31, 2014 at 19:43

      Teidän tulevaisuus vaikuttaa kyllä yberkivalta! (:

    Leave a Reply