Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kuppikakkuja leipomassa USAn suurlähetystössä

Sinänsä hauska juttu, että Helsingissä asuessaan voi käväistä Amerikassa ihan päiväselti, jopa töiden jälkeenkin ehtii vielä. Tämä on mahdollista, kun vierailee suurlähetystössä, sillä sen alueella ei olla enää Suomessa. Olimme tänä iltana leipomassa kuppikakkuja ja virittäytymässä lähestyvän ystävänpäivän tunnelmaan siis ihan Amerikoissa asti. 

50statepuzzle3

Olemme Kirsin ja muutaman muun kanssa pistäneet pystyyn vapaamuotoisen Nuorten Aikuisten Amerikka -verkosto NAMEn, jonka kanssa järjestämme säännöllisesti erilaisia tapahtumia huviksemme. Kantavana ajatuksena on ollut päästä tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin mukavien asioiden äärellä ja homma on lähtenyt todella hyvin käyntiin. Tänä iltanakin meitä oli koolla huippuporukka, joka ei ollut toisilleen täysin entuudestaan tuttu. Aina uskaltautuu mukaan uusia ihmisiä ja se lämmittää meidän järjestäjien mieltä kovasti.

50statepuzzle 50statepuzzle2

Iltamme päätähtenä toimi tänään meille uusi tuttavuus, ihanainen Lauren lähetystöstä, jonka ohjeistamana syntyivät rehellisesti sanottuna parhaimmat cupcaket, joita olen eläissäni maistanut. Kaloreita ei näissä kemuissa säästelty. Olemme muuten ostaneet NAMElle ihan oman astiastonkin kierrätyskeskuksesta. Kaikki kupit ja lautaset ovat erilaisia. Tosi hip ja cool – erilaisuus on rikkautta eikö!

50statepuzzle4 50statepuzz50statepuzzle7 50statepuzzle850statepuzzz

Tämän pikaisen ja sokerintäyteisen raportin myötä hyvää yötä kaikille! Jos tänne blogiimme eksyy NAMEsta kiinnostuneita, tervetuloa vaan mukaan tapahtumiimme. Lisätietoa löytyy Facebookista.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Inka tiistai, helmikuu 11, 2014 at 07:46

  Näyttääpä niin hauskalta!! Ihan mahtavaa että NAME on olemassa, hyvä te!

  • Reply ulla perjantai, helmikuu 14, 2014 at 18:42

   Jee hyvä me 😀

 • Reply Sanna tiistai, helmikuu 11, 2014 at 09:33

  Nams nams nams…kiitos Namelaisille hauskasta illasta 🙂 Kuppikakut oli just niin hyviä kuin kuvista näyttävätkin…ellei jopa parempia! Naaaaams.

  • Reply ulla perjantai, helmikuu 14, 2014 at 18:42

   Ne oli kyllä aivan käsittämättömän hyviä! Ihana, kun tulit paikalle <3

  Leave a Reply