Suomen suurin matkablogiyhteisö

KOTIIN

Kolme kuukautta Namibiassa on täynnä ja meidän on aika kiittää, kumartaa ja poistua kohti lentokenttää (vihdoin)!

Nyt mietittynä aika on mennyt todella nopeasti ja tuntuu että vastahan me tultiin, mutta alussa mietittiin kyllä useaan kertaan että tämä ei lopu ikinä ja kannattiko lähteä ollenkaan. Ollaan kuitenkin opittu paljon, ei ehkä paljonkaan kliinisiä taitoja mitä voimme hyödyntää suomessa, mutta ainakin arvostamaan suomen terveydenhuoltoa ja koulutusta. Ollaan päästy myös käymään hienoissa uusissa paikoissa ja näkemään paljon asioita, joita nähdään ehkä vaan kerran elämässä.

And of course we’ve had awesome new friends (this is for u Dutchies)!

Heipat on sanottu ja tavarat on pakattu, me tullaan jouluksi kotiin♥

Emilia & Vilma

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply