Ajatuksia menneestä kesästä ja tulevasta syksystä

Syksy on taas täällä ja kesä meni tänäkin vuonna aivan liian nopeasti!

Kesä oli minulle itseni etsimisen aikaa kaikinpuolin, tein uusia asioita, kuten esimerkiksi hengailin sekä matkustin yksikseni. Tykkäsin aivan älyttömästi siitä, että sain tehdä minulle mieluisia ja tärkeitä asioita omaan tahtiin ilman että olisi pitänyt kuunnella muiden ihmisten toiveita taikka aikatauluja. Poistuin mukavuusalueeltani totaalisesti, kun lähdin reissaamaan Saksaan ja Itävaltaan. Yksin reissaaminen olikin kesän kohokohtia ja tuskinpa jää viimeiseksi sooloreissuksi. Olisipa vain enemmän vapaa-aikaa!

Viime viikon maanantaina alkoi taas koulukin. Päivät näin kouluaikaan ovat todella pitkiä ja kiireisiä, koska käyn päivisin töissä yhdeksästä viiteen ja opiskelen iltaisin töiden jälkeen. Syyslukukauden lukujärjestyksestä löytyy tällä kertaa englantia, sosiologiaa, tutkimustyön kirjoittamista, mainoskurssi, laadunvalvontakurssi, liikeviestintää sekä makrotaloustiedettä. Opiskelen siis Estonian Business Schoolissa kansainvälistä johtamista. Takanapäin on puolitoista vuotta opiskeluja ja olen tykännyt kovasti. Jos jollakulla on ajatuksena tulla opiskelemaan tai asustelemaan Viroon, niin kaikki mieltä askarruttavat kysymykset aiheeseen liittyen ovat tervetulleita 🙂

Tämän syksyn Bucket-listaani kuuluu opiskelun ja töiden lisäksi mielenkiintoisten kirjojen lukemista (Ps. Bookbeat on ehkä maailman paras sovellus kirjojen lukemiseen ja niiden kuuntelemiseen, suosittelen!), rentoutumista vapaa-ajalla, sopivasti urheilua ja terveellisten elämäntapojen ylläpitoa.

Seuraava reissukin on jo varattu, vaikkakin vasta tammikuulle. Kolmeksi viikoksi aurinkoon, en malta odottaa! Kohteesta myöhemmin 😉

Millaisia suunnitelmia teillä on syksylle? 🙂 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply