Trondheim

Elokuun viimeisen viikonlopun vietin Trondheimin katuja kulkien. Rakastuin kaupunkiin täysin ja haluan mennä sinne vielä toistekin! Kaupunki on täynnä ihania värikkäitä taloja, vihreyttä on joka puolella ja sieltä löytyy sopivasti kauppoja myös shoppailua varten. Ihmisetkin Trondheimissä vaikuttavat todella iloisilta ja ystävällisiltä.

Trondheimin lähellä on myös Bymarkan luonnonsuojelualue. Kävimmekin sunnuntaina siellä seikkailemassa ennen iltalentoamme. Alue oli todella suomaista, joten valkoiset kaupunkilenkkarit eivät olleet paras valinta. Niitä sitten tulikin pestyä useampi kerta pesukoneessa, jotta kaikki muta ja lika irtosi. Ihan vaan vinkkinä muille sinne meneville, laittakaa kunnon kengät jalkaan, jotka kestävät myös mielellään vettä!

Onko täällä muita Trondheimissä käyneitä? Mitä tykkäsitte? 🙂 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply