Rinkka

Jeeii, kävin maanantaina ostamassa uuden rinkan. Tällä kertaa ajattelin, että satsaan siihen vähän enemmän, koska sille on varmasti tulevaisuudessa vielä paljon käyttöä.

Reissaamisessa täytyy kiinnittää mielestäni erityisesti huomiota kahteen asiaan, ensimmäinen asia on hyvä rinkka! Uuden-Seelannin reissulle ostin joskus kaikista edullisimman rinkan, joka vain kaupasta löytyi ja kuten kaikki varmaan tietävät, niin edullisin ei ole ehkä aina kaikista paras vaihtoehto. Rinkkaa oli järkyttävä kantaa! Olisinpa jo silloin panostanut kunnolliseen reppuun! Jälkiviisaus, paras viisaus. Toinen asia, johon kannattaa kiinnittää huomiota, on ehdottomasti hyvät kengät.

Joka tapauksessa, maanantaina töiden jälkeen astelin Ülemisten Matkasport kauppaan. Ajatuksena oli vain nopeasti katsella eri vaihtoehtoja ja ehkä muutamaa nopeasti sovittaa. Kaikki ei kuitenkaan mennyt alkuperäisen suunnitelman mukaan ja hyvä niin. Loppupeleissä sovitin neljää vai jopa viittä eri rinkkaa, eri kokoisia ja merkkisiä ja sain kulumaan kaupassa kaksi tuntia! Olisin ollut varmasti kauemminkin, jollei kauppa olisi vielä mennyt kiinni. Loppupeleissä päädyin Fjällrävenin Abisko 65 -rinkkaan, enkä voisi olla tyytyväisempi. Kokeilin myös esimerkiksi Fjällrävenin Kajka 65 -reppua, mutta se olisi ollut huomattavasti kalliimpi, enkä nähnyt itselläni tarvetta sellaiselle ”eräilyrinkalle”. Ehkä joskus tulevaisuudessa, mutta uskon, että Abisko oli täydellisin valinta tällä hetkellä.

Kuva: täältä

Täytyy myös ehdottomasti kehua Matkasportin asiakaspalvelijoita! He olivat niin äärettömän ystävällisiä ja auttavaisia! 🙂

Nyt täytyy vielä odottaa vähän aikaan, että pääsen pakkaamaan ja reissaamaan! Can´t wait!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply