Pitkästä aikaa täällä taas

Kirjoitteluni täällä Rantapallossa ei koskaan oikeastaan päässyt edes alkamaan, mutta uskon että nyt tilanteeseen on luvassa muutos. Pian on nimittäin alkamassa yksi tähänastisen elämäni suurimmista seikkailuista; lähden kiertämään Etelä-Amerikkaa pariksi kuukaudeksi neljän hengen kaveriporukalla.

Vietin vuoden 2009 vaihto-oppilaana Costa Ricassa, Keski-Amerikassa, ja se oli aivan uskomattoman hieno kokemus. Siitä jäi paljon hienoja, unohtumattomia muistoja sekä ystäviä kaikkialla maailmassa. Vuosi tuolla täyden elämän ja onnellisten ihmisten maassa antoi minulle myös palavan halun tutustua muuhun Latinalaiseen Amerikkaan. Tämä idea lähteä reppureissaamaan Etelä-Amerikkaan tuli aika lailla puun takaa. Idean syntymisestä lentolippujen varaamiseen ei kulunut kovinkaan montaa päivää. Ehkä juuri sen takia tämä tuleva matka onkin unelmieni täyttymys, sillä rakastan yllättäviä käänteitä elämässäni ja tämä todella on sellainen.

Lähtö tulee tapahtumaan lokakuun alussa eli siihen on aikaa vielä kolmisen viikkoa. Muutama viikko koulua, ylppäreitä ja muuta mukavaa rutiinia ja sitten suunta kohti eteläistä pallonpuoliskoa. Hoidettavien asioiden listalla on myös matkavakuutus ja keltakuumerokotus, koska on mahdollista että se vaaditaan joihinkin Etelä-Amerikan maihin.

Elämä on kyllä hullua, mutta niin on parasta. =)

Barcelona

Barcelona 05/2011

4 vastausta artikkeliin ”Pitkästä aikaa täällä taas

  1. Kuulostaa aivan mahtavalta ja olen yhdellä sanalla kateellinen! Omana haaveena on päästä kiertelemään myös Latinalaista Amerikkaa pidemmäksi aikaa. Vietin joulukuussa vain 3 viikkoa Kuubassa, mutta rakastuin ja pakko päästä näkemään lisää :). Seikkailuraporttejasi odotellessa!

    -Anna-
    http://elidealdemivida.blogspot.com/

  2. Sun blogille löytyi juuri uusi seuraaja… :) Hauskaa löytää frendin blogi ihan sattumalta lempisivustoltaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *