Tuntuu tallatulta

Onpa väsy.

Olen asunut uudessa kämpässä viikon. Viime päivät epäilin naapurikseni pikkuvauvaa, ja äsken huomasin, että jääkaappihan tuossa kitisee ja tuhisee. Onpa lemmikki.

Alunperin minun piti hakeutua ihan muualle, mutta mahdollisuus sekoitti pasmat ja alle viikossa tuijotin uutta tyhjää seinää.

Alunperin piti myös päikytä Lilyyn, mutta sielläkin hätiköin, enkä päässyt luomaan uutta tiliä samalle sähköpostille, jolta juuri vanhat tietoni kuoletin. Rantapalloa en kummemmin tunne muuten kuin Mungolifen osalta, mutta WordPress on kankeasti arvioiden Lilyä jouhevampi prässi.
Bannerin rykäisin kököllä appilla, juuri muuhun aivot ja välineet eivät juuri nyt riitä. Vemppuliisa on lapsuuden lempinimi, sitä on netissä harvinaisuutensa vuoksi ollut helppo käyttää.

Kehiä. Mielen pintoja.

Yritän päästä eroon yhdestä muotipelistä, mutta sainkin toista sataa (huomiseen mennessä ehkä jo tuplat) uutta fb-kaveria, koska menin mainostamaan uusinta leikki-luksusmekko-hankintaani face-ryhmässä. Mekkoa lainaamalla köyhemmät pelaajat pärjäävät paremmin.
Kyseisellä pelillä on hupaisat ympyrät ylipäänsä, pelaajat mäyhäävät yhdessä surkeaa asiakaspalvelua, draamaavat ja asettuvat yhdessä rintamin tukemaan kanssareilujaan. Tili skimmattiin minulta jokusen aikaa sitten, ja vain ja ainoastaan (irl-tuntemattomien) facekaverien ansioista sain sen takaisin muutamassa tunnissa. Joku oli myynyt sen jollekin ät $175. Tämä ostaja heräsi facea kiertävään kohuun ja palautti tilin heti syvästi pahoitellen. Positiivisin some-kokemukseni tähän mennessä.
Ja ainoa app-peli, jota olen koskaan pelannut. Myös viimeinen. Ajansyöjä.
// ja tässä ajassa ehti tulla jo 50 uutta kaveripyyntöä. Jos joku nyt ostaisi accountin pois alta eikä vaan hyväksikäyttäisi.

 

 

Previous Post

No Comments

Leave a Reply