Ping – Suomen parhaat sisällöntuottajat

 

”Today, the best stories and the most interesting
content have the greatest value.”

Viime perjantai sattui olemaan yksi vuoden hauskimmista päivistä, yhdessä vuoden hauskimmista porukoista! PING on sisällöntuottajien, yhteistyöyritysten ja seuraajien yhteinen tapahtuma, jossa kuultiin hauskoja tarinoita ja stormattiin upeita uusia ideoita! Mukana oli monta tuttua kaunista kasvoa ja myös useita uusia hauskoja tuttavuuksia! Oli kiva tavata välillä myös muitakin bloggaajia, kuin reissubloggaajia! Vaihtelu virkistää! Parhaiten mieleen jäi kuitenkin ruokataidetta työkseen Instagrammaava @idafrosk ja löytöretkeilijä Pata Degermanin tarina pärställe pissimisestä Antarktiksella.

IMG_3769.jpgIMG_3720.jpg

Perjantai pingahti käyntiin heti aamusta Eckerö Linen laineilla, jotka liplatti koko porukan kohti Tallinnaa. Merellä keinutti niin, että osa porukasta mietti Twitterissä, että mitä tapahtuisi suomalaiselle sosiaaliselle medialle jos tämä laiva nyt uppoisi ja myös sitä, että tästä tulisi historian parhaiten sometetettu risteilyonnettomuus. Eckerö Line pysyi kuitenkin turvallisesti pinnalla ja pahoinvoivalle porukalle tarjottiin keinumislääkkeitä,  joiksi Nella pahoinvointilääkkeet uudelleen nimesi.

Laivamatkan aikana pääsin mukaan Ida Froskin Instagram workshoppiin ja taiteilin ruisleivästä pollen, jonka olet voinut spotata, jos olit matkassa mukana Twitterin kautta! Minut löydät sieltä nimimerkillä @veerabianca ja kaikki pingaavat hetket löytyvät Twitteristä #pinghelsinki. Seuraavaksi Instagrammasin tieni Olympuksen ja KAUASin (kaukasen, kauasin, kauaan, kauasisin, en mä tiedä?) workshopiin, jossa kerrottiin lisää Instagram-yhteistyön tekemisestä sisällöntuottajien kanssa.

IMG_3738.jpgIMG_3740.jpg

Tallinnassa pääsimme nauttimaan maittavasta ateriasta Solo Estoriassa. Täällä ehti hyvin myös jutella kivoille kasvoille, kuten mun ihanille Finnairilaisille – terkkuja vaan sinne ruudun toiselle puolelle!

Mättämisen jälkeen tämä matkabloggaaja soluttautui ruokabloggaajien joukkoon Kalamaja Kokaklubille nauttimaan virolaisten ruokabloggaajien loihtimista herkuista!

IMG_3759.jpgIMG_3751.jpgIMG_3767.jpg

PING oli kaikin puolin onnistunut tapahtuma ja aivan päräyttävän hauska perjantai! Näitä lisää! Kiitos teille hurmaavan ihanille järjestäjille! PING there, done that!

IMG_3770.jpg

I participated in the most fun event of the year, PING! PING is an event that got together the best content producers from Finland, with businesses and their followers! The day was spent meeting friends and new faces, creating ideas and listening to interesting stories! We started our day by cruising to Tallinn with Eckerö Line. The cruise was spent eating, networking and taking part in workshops. Both of the workshops I participated, where related to Instagram. In Tallinn, we got to enjoy a lovely lunch at the Solo Estoria hotel, which meant more catching up with friends and networking with new people! After lunch, I got to eat a bit more with some local food bloggers in Kalamaja Kokaklubi! PING was full on success! The most fun Friday this year, for sure! Thank you for organising such a fun event! MWAH! 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Annika / Britannika keskiviikko, huhtikuu 1, 2015 at 01:14

  Toi tapahtuma oli mun mielestä kyllä tosi upea idea upeilta järjestäjiltä. Harmitti kun en voinut yrittää hakea tänä vuonna, näytti olleen erittäin onnistunut! 🙂

  • Reply Veera Bianca keskiviikko, huhtikuu 1, 2015 at 10:59

   Jep, mahtava päivä mahtavassa porukassa 🙂 Toivottavasti näitä tulee lisää ja pääset mukaan, eiköhän! 🙂

 • Reply Kaukokaipuun Nella keskiviikko, huhtikuu 1, 2015 at 08:55

  Kiitos kun olit tekemässä ensimmäistä PING Helsinki -tapahtumaa ja meidän unelmista totta! Ja kyllä kato sisällöntuottaja osaa, nyt vaan uusi nimi rekisteriin ja pahoinvointilääkkeet keinumislääkkeiksi. Heh!

  • Reply Veera Bianca keskiviikko, huhtikuu 1, 2015 at 10:58

   Kiitos että sain olla mukana! 🙂 Oli kyllä mahtava päivä!

  Leave a Reply

  Uusimmat postaukset

  Hong Kong is Delicious

  Back to Hong Kong After 920 Days

  Hotelliarvostelu: Hotel Jen Orchardgateway Singapore