VIEW POST

View more
Yleinen

Dank je wel!

By on maanantai, huhtikuu 11, 2016

Moikka,

Olemme päässeet turvallisesti perille ja matka sujui hyvin. Lensimme Amsterdam-Helsinki ja Helsinki-Rovaniemi. Helsingistä Rovaniemelle oleva kone oli aluksi myöhässä, jonka jälkeen odotimme vielä tunnin matkustajia toisesta koneesta. Oli mukava taas päästä Rovaniemen kylmyyteen ja palata koulu arkeen. Kiitos kaikille lukijoille!

-Jesse & Eelu


VIEW POST

View more
Yleinen

Viimistä viiään!

By on perjantai, huhtikuu 8, 2016

Moikka taas!

Viimeinen viikko alkaa olemaan lopuillaan, sillä huomen aamuna lähdemme kotimatkalle. Tällä viikolla meillä oli paljon tekemistä, kun koulua oli joka päivä. Maanantaina aamutreenien jälkeen koulussa oli palloilua, joka käsitteli ohjaamista henkilöille joilla on psyykkisiä tai fyysisiä rajotteita. Mielestämme tunti oli tavallisen oloinen, mutta saimme silti vinkkejä tulevaisuuteen. Tiistaina…


VIEW POST

View more
Yleinen

Derde week!

By on sunnuntai, huhtikuu 3, 2016

Moikka!

Pääsiäisen viimeiset lomapäivät maanantai sekä tiistai vietimme pääosin sisätiloissa, koska maanantaina oli pyhäpäivä ja kaikki kaupat olivat kiinni sekä tiistain huonon sään vuoksi. Päivämme kuluivat aamutreeneissä ja katsellen netflixiä.

Keskiviikkona oli pitkästä aikaa koulua ja osallistuimme Landsteden koulun sisäpeli turnaukseen. Turnaus koostui kolmesta eri pelistä. Pelasimme futsalia, smashballia sekä tarkkuusheittopeliä….


VIEW POST

View more
Yleinen

HEY!

By on sunnuntai, maaliskuu 27, 2016

Morjensta taas täältä Hollannista. Toinen viikko olisi nyt loppumaisillaan ja puoliväli reissusta häämöttää. Tämä viikko on ollut lähinnä lomailua pääsiäisen takia.

Alkuviikosta maanantaina meillä oli aamutreenit sekä koulussa eri kamppailulajeihin tutustumista. Osallistuimme miekkailuun, taekwondoo sekä krav magaan. Tunnit olivat mielestämme tosi mukavia ja mielenkiintoisia, sillä olimme ensikertalaisia ja muutenkaan kyseisiä…

Viimeisimmät kommentit
    Kategoriat