Rantapallo

Huomenna kohti Koreaa!

Jes, oon parantunut! On mulla vielä vähän ääni kummallinen mut muutoin oon kondiksessa, ihanaa! Pääsen siis huomenna lähtemään suunnitelmien mukaisesti Koreaan. <3

Kävin äsken Lauran kanssa illallisella raflassa. Kuinka outoa on käydä pihalla näin monen päivän mökkihöperöitymisen jälkeen. Kuinka outoa on, että kaikki puhuukin japania, vaikka oon pääasiassa dataillut suomeksi sekä kattonut suomalaisia ja enkunkielisiä ohjelmia koneelta viime päivät. Oho, mä oonkin Japanissa! 8D

JA kuinka hyvältä tuntuu saada oikeeta ruokaa! Maailman paras fiilis. Tää kana-ateria on muuten parasta mitä Yayoikenista saa. Suosittelen!

Kuinka voikaan olla niin hyvä fiilis. Uskomatonta kuinka kipeenä olin, kun nyt, vieläkin hieman tukkoisena, tuntuu et olo on mitä parhain. Ihan parasta, että pääsen lähteen sinne Koreaan. Ois hieman harmittanu, jos ois pitänyt perua.

Kello lähenee jo kahdeksaa illalla, joten pitänee pikkuhiljaa vähän pakkailla nyssyköitä ja sitten mennä nukkumaan, lähtö kun on täältä dormeilta huomenna klo 7:10. Hyvää yötä siis ja palaillaan näissä merkeissä varmaan loppuviikosta! Facebookissa tosin mobiilipäivitysten kanssa varmasti sitäkin aiemmin, sillä meidän majapaikassamme on tarjolla WLAN. :-)

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *