Lontoo päivä 2

Toisena reissupäivänä heräsin aamulla jo kahdeksan aikoihin ja odottelinkin jonkin aikaa aamupala aikaani, kunnes päätin skipata varatun aamupalani ja kävellä saintsburysille ostamaan aamupalaa.

Saintsburysiltä suuntasin metrolle ja Baker streetille.

Baker streetiltä jatkoin kävellen kohti Oxfordstreetiä, jossa kävin nopeasti pyörähtämässä

primarkissa ostamassa pipon ja hanskat, sillä jonkin takia jätin omani kotiin lähtiessäni. Muuten kävelinkin vain ympäriinsä ja löysinkin erään paperitarvike kaupan, josta ostin itselleni jo pitkään haaveilemani fountain penin.

Kierreltyäni pitkin kaupunkia koko päivän, päädyin iltapäivän puolella kiertelemään lähellä Queen’s Theathrea, sillä tämä oli juuri se ilta, jolloin näin viimeinkin Les Miserablésin teatteri version.

Ennen teatterille pääsyä, pysähdyin syömään LEONS:iin, josta tulen puhumaan myöhemmin tarkemmin omassa postauksessaan. Samalla reissulla pysähdyin myös The Theathre Cafeen, jota suosittelen myös todella.

Viimeinkin, varttia ylitse kuusi teatteri avasi ovensa ja pääsimmekin odottelemaan esityksen alkamista. Tästä noin kaksi ja puolituntia myöhemmin viimeisten kumarrusten ja puheiden

pitämisen jälkeen teatterikokemukseni oli ohitse ja olin todella onnellinen siitä, että päätin ostaa itselleni lipun katsomaan musikaalia, jonka olen todellakin menossa katsomaan uudelleen, sillä musikaali on niin taidokkaasti tehty ja se on todellakin ansainnut ne 32 vuotta, mitä se on viettänyt kolmessa teatterissa west endillä.

Teatterin jälkeen suuntasinkin takaisin hotellille ja päästessäni Picadilly stationille, tajusinkin että kello oli jo niin paljon, jotta yömetrot olivat jo käytössä, joten pienen uudelleen suunnittelun jälkeen pääsinkin toiselle mahdolliselle metroasemalle josta kävelin hotellilleni.

Youtbe kanavaltani löytyykin nyt ensimmäinen video Lontoon matkaltani ja ensimmäisessä videossa kurkistetaankin pakattuihin tavaroihin. Uusi matkavideo tulee joka perjantai ja huomisessa videossa päästäänkin jo matkalle kohti Lontoota.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply