Mitä tehdä Lontoossa?

Aamukammassa piikit vähenevät aamu aamulta ja pian olisikin aika pakata viimeinkin rinkka reissua varten ja lähteä tutkimaan mitä Lontoolla on minulle tarjota.

Mitään super tarkkoja suunnitelmia minulla ei ole koko ajalle, mutta ainakin lauantaille on sen verran suunnitelmia, että suuntaan West endille katsomaan Les Miserables musikaalin. Olen kyseisestä musikaalista nähnyt elokuva version ja live versio on ollut siitä asti haaveissa päästä kokemaan, joten nyt reissun aikana, tuo päästään ruksimaan ylitse bucket listiltä.

Reissun aikana olisi tarkoitus myös vierailla pienenä fanityttönä Baker streetillä ja siitä jatkaa myös Madame Tussaudsin vahakabinettiin. Madame Tussauds on myös yksi pitkä aikaisista haaveistani, joten olisi mahtavaa päästä ruksaamaan myös tämäkin kohde pois listalta.

Muuten tuleekin sitten varmasti vain käveltyä ja kierrettyä ympäri Lontoota valokuvaten ja videoiden muistikortit täyteen.

Onko teillä tarjota mitään viimehetken vinkkejä Lontooseen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply