Exhibition

Tiistaiaamu valkeni ja oli ensimmäisen aamiaisen vuoro. Leipää, kinkkua, juustoa, kurkkua, kananmunaa ja kahvia. Eksoottinen. Pitäähän sitä olla varovainen ettei vahingossa kokeile vaikka jotain uutta. Kahvina käytämme muuten Nescafen pikakahvia. (Tätä suosittelen lämpimästi ulkomaanmatkoille suomalaisia kahvihampaita hellimään!!!!!!!)

Oli ensimmäinen aamumme ja aika lähteä tutustumaan uuteen kotikaupunkiimme. Asuntomme sijaitsee siis Scarborough:ssa. Enkä nyt siis tarkoita edes Scarborough:n keskustaa. Matka downtowniin alkoi bussilla. Siitä vaihdoimme toiseen bussiin. Metroon. Vaihdoimme metrolinjaa. Kahdesti. Noin puolentoista tunnin matkustamisen jälkeen löysimme tiemme Toronton sydämeen, Queenin metroasemalle. Tämä sijaitsee kauppakeskuksen sisällä, Toronto Eaton Centressa. Kuola valuen ohitimme Sephorat, Urban outfitterssit, kaikki ne liikkeet joista Suomessa voi vain haaveilla.

Kilometrien matkustamisen jälkeen alkoi kuulua kovaa kurinaa vatsojemme pohjalta. Nälkä oli vallannut kehomme ja mielemme. Ensimmäisenä lähdimme siis etsimään ruokapaikkaa, kauppakeskuksen ulkopuolelta. Turkulaisina ikävöimme tietysti jo jokilaivoja joten suuntasimme oitis rantaan. Harmiksemme emme kuitenkaan löytäneet aurajokilaivuritutkinnon suorittavia haalarihousuja kumoamassa shotteja. Sen sijaan löysimme The Foxin.

Eksoottisesti jälleen, otin pihvin ja ranskalaiset. Ja siiderin, tietenkin.

Ruokailun jälkeen lähdimme jälleen jatkamaan matkaa. Löysimme esitteitä Canadian National Exhibitionista. Päätimme tarttua tilaisuuteen ja lähteä selvittämään mikä tämä CNE oikein on. Pitkän kävelyn ja bussimatkan jälkeen löysimme tiemme tapahtumaan. Kello 17 eteenpäin sisäänpääsymaksu vain 8 dollaria. HUH! Luojan kiitos saavuimme paikalle vasta 17.02 niin saatiin joka sentti talteen!!!

Näin suomalaisen näkökulmasta sanoisin, että Exhibition oli tivolin sekä vaate/ruoka/eläin -messujen yhdistelmä. Suuri halli täynnä eri vaate- ja meikkibrändejä myymässä tuotteitaan outlet tyylisesti. Toinen halli piti sisällään aitauksia täynnä lampaita, alpakoita, lehmiä, hevosia, possuja kaloja, lintuja sekä paljon muita karvaisia ja vähemmän karvaisia kavereita. Piha-alue taas oli täynnä pelejä ja laitteita.

Juuri kun luulit nähneesi kaiken, löydät vielä jättimäisen hallin täynnä ruoka-ja jälkiruokapaikkoja. Jep, tämä Food building oli oma henkilökohtainen suosikkini. Food building sijaitsee stadionin yhteydessä, joten uskon (TOIVON!!) että se on auki muinakin aikoina kuin ainoastaan Exhibitionissa. AHH. Nyt alkoi kaduttaa juuri syöty Foxin pihvi. Onneksi jälkiruoalle on aina oma tilansa, joten päästiin sentään vetämään kunnon sokeriöverit. HUOM! Vedettiin deeb fried oreot sekä myöhemmin vielä cookiecheesecakesandwichit, eikä näitä lame-ass donitseja mitkä seuraavassa kuvassa vilahtaa. Ruokahalu taisi olla liian kova kun ei kuvaakaan ehtinyt ottaa.

Ettei homma olisi mennyt pelkäksi mässäilyksi,  pelasimme myös muutamaa tivolipeliä. Itsevarmoina tavoittelimme tähtiä. Sovimme, että täältä kävellään tänään ulos jättimäiset kakkaemojipehmolelut kainaloissa! Vaan kuinkas kävikään.. Peliä pelin perään ja lopulta voitin ”aina voittaa” pelistä donitsi-avaimenperän. Jep, 3 dollaria well spent.

Toisin kuin sisäänpääsymaksun 8 dollaria. Se todellakin oli money well spent.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply