Esittely

Tasty Travelissimo -blogin sivuilla on maisteltu maailman makuja jo vuodesta 2008 alkaen. Alkusysäyksen blogi sai Martinan loppumattomasta kiinnostuksesta ruokaa kohtaan sekä pakottavasta tarpeesta ilmaista itseään kirjoittamalla. Kolmas intohimo matkustaminen, tuli mukaan kuvioihin hyvin pian ja nyt blogi yhdisteleekin sujuvasti makuja ja matkoja, sekä yhdessä että erikseen. Nykyään blogin takana seisoo tomerasti myös Martinan aviomies Henkka.

Rantapallon alle Tasty Travelissimo -blogi muutti alkuvuodesta 2012 ja Blogirinkiin kuuluimme vuodet 2012-2016. Blogin nimi oli ensimmäisten vuosien ajan Keltaisessa keittiössä. Tammikuussa 2016 lanseerasimme uuden nimen Tasty Travelissimo, joka vastaa paremmin blogin sisältöä, joka yhdistelee sekä ruokaa että matkailua. Myös Italia on tärkeässä osassa blogissamme ja se näkyy nyt myös blogin nimessä. Lue lisää blogin vaiheista ja nimenmuutoksesta tästä postauksesta.

Blogin lisäksi päivitämme ahkerasti myös Instagram-tiliämme, Facebook-sivujamme sekä Twitteriä. Linkit muihin some-kanaviimme löydät tästä:

Instagram
Facebook
Twitter

Lue haastattelumme Viikkouutisissa täältä.

Martina

Koska blogi oli alunperin Martinan perustama, pitää hän sitä edelleen kuin omana lapsenaan ja haluaa pitää ohjat käsissään. Martina tuottaa lähes kaiken blogin sisällön, hoitaa ulkoisen viestinnän, aikatauluttaa, suunnittelee ja ideoi, käsittelee kuvia, räpsii kuvia, kokkaa, kirjoittaa, syö ja matkustaa sekä tekee kaikesta mahdollisesta Excel-taulukon.

Martina on ruoka- ja matkabloggaajan lisäksi äiti, sisko, tytär, ystävä ja vaimo. Hän on innokas kuntosalilla treenaaja, lenkkeilijä ja heppatyttö. Työkseen hän näpertää numeroiden kanssa. Martina on lukutoukka, Italian opiskelija ja kova suunnittelemaan ja miettimään asioita. Hän katselee maailmaa rennosti hymy huulillaan ja pilke silmäkulmassa. Martina on ennakkoluuloton kokeilija ja heittäytyjä eikä jaksa ottaa itseään turhan vakavasti.

Katso myös Martinan esittely Rantapallon Viikon blogi -palstalla, Martinan haastattelu Rantapallon nettisivuilla sekä Martinan videohaastattelu Italian ruokakohteista.

Henkka

Henkan päävastuulla on kaikki kuvaamiseen ja teknisiin vempaimiin liittyvä. Myös Henkka kokkaa, kirjoittaa, syö ja matkustaa. Ruokapuolella etenkin pihvit ja grillattavat ovat Henkan vastuulla ja myös leipominen sujuu reseptiä tarkasti noudattavalta Henkalta usein paremmin kuin suurpiirteisemmältä aviovaimoltaan. Matkoilla Henkka on se, jonka kaulalla keikkuu kamera, joskin Martina puuttuu joskus liiankin innokkaasti peliin tuputtamalla omia taiteellisia visioitaan siitä mitä pitää kuvata.

Henkka on ruoka- ja matkabloggaajan lisäksi isä, veli, poika, ystävä ja aviomies. Hän on autohullu, vähän nörtti, pikkutarkka ja ahkera touhuaja. Hän on talon rakentaja, korjaaja ja remontoija. Henkka on juhlien ilopilleri, aina auttamassa muita ja todellinen monitoimiosaaja. Hän ei pelkää tarttua toimeen asiassa kuin asiassa.

Ota meihin yhteyttä: [email protected]

No Comments

Leave a Reply