Vesimeloni-fetasalaatti

Mehukkaan raikas ja sopivan suolainen salaatti maistuu kesältä. Vihreän salaattipedin päällä on keko mehukkaita vesimelonikuutioita, ihanan suolaisen säväyksen tuo mureneva fetajuusto ja koko homman raikastaa tuore minttu. Mausteeksi loraus öljyä ja mustapippuria. Muuta ei sitten tarvitakaan. Kesän hittiruoka ja grillibileiden paras lisuke on valmis.

Vesimeloni-fetasalaatti

– vihreää salaattia (mulla oli salaattisekoitus)
– vesimelonia
– fetaa
– tuoretta minttua
– öljyä
– mustapippuria

Huuhtele salaatti ja kippaa se tarjoiluastialle pohjimmaiseksi. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja tee samoin fetalle. Tähän sopii parhaiten sellainen levymäinen fetajuusto, joka leikataan itse kuutioiksi. Se maistuu parhaalta ja murenee kivasti salaattiin.

Salaatti viimeistellään öljylorauksella, mustapippurilla ja tuoreella mintulla, joista jälkimmäistä kannattaa lisätä ihan reilusti. Se on tämän salaatin juju.

Vesimeloni-fetasalaatti on sellaisenaan hellepäivän kevyt lounas, mutta sopii mitä mainioimmin myös grillibileisiin tai hienompaankin noutopöytään. Salaatin kanssa parhaalta maistuu raikas vesi, jonka voit maustaa mintun lehdillä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply