Helppo lohicarpaccio

Oikeaoppinen lohicarpaccio valmistetaan raa’asta kalasta, mutta on hetkiä, jolloin nopeampi versio on tarpeen. Silloin carpaccion voi tehdä valmiista graavilohesta, niin kuin me teimme eräänä kesäisenä arki-iltana, kun teki mieli lohicarpacciota, mutta aikaa ei ollut riittävästi ja nälkäkin kurni jo vatsassa.

Helppo lohicarpaccio

– graavilohta ohuina siivuina
(- parmesaania)
– kapriksia

Sinappikastike:
– 2 rkl sinappia
– 2 tl sokeria
– 0,5 dl oliiviöljyä
– 1 rkl valkoviinietikkaa (tai omenaviinietikkaa jota me käytimme)
– valkopippuria
– cayannepippuria

Tee ensin kastike. Vatkaa sinappi ja sokeri kunnolla sekaisin niin että sokeri sulaa sinapin joukkoon. Lisää öljy koko ajan vatkaten. Lisää myös valkoviinietikka ja mausteet.

Asettele lohi lautaselle. Lisää sinappikastike ohuina raitoina ja kippaa päälle kaprikset sekä parmesaani ohuina lastuina. Valmis! Tarjoile kylmän valkoviinin kera.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply