ROUND AND ABOUT

It's not always about the destination, but the journey.

All around Madeira

Pohjoisrannikkoa.

Jassoo, se on juhannus ja pitkä viikonloppu kohta takana ja huomenna koittaa taas arki. Näin sunnuntaina onkin sitten hyvä koettaa paeta maanantaimasennusta viimeisten Madeira-kuvien avulla.

Vuokrattiin Madeiralla auto kolmeks päiväks viikon reissun aikana, ja kerettiin niinä muutamana päivänä kiertämään saarta aika hyvin. Yks päivä meni ainakin Pico Ruivolla ja sit yhtenä päivänä ajettiin saaren ympäri ja käytiin samalla vähän käppäilemässä levadoilla.

Tiet Madeiralla on kapeita ja mutkaisia ja jos suunnitelmissa on ajaa enemmänkin, suosittelen ottamaan alle sen hiukan enemmän maksavan auton, jossa on hiukan enemmän potkua kuin meiän pikku-Pandassa. Muutama jännä tilanne nimittäin koettiin, kun jyrkässä mutkasessa mäessä tuntu, että oma auto hyytyy ja samalla vielä edessä mongertava vanha pakettiauto meinas hyytyä. Paikalliset on onneks tottunu turisteihin ja antaa kyllä hyvin tietä ja kun ensijännityksestä päästiin oli ajaminen tosi mukavaa ja lepposaa.

Pieni levada pohjoisessa.

Madeiranmatkailijoille suositellaan aina levada-kävelyreittejä ja meitä jäi hiukan harmittamaan, kun ei huonon sään vuoksi joko löydetty paria pitempää reittiä tai sitten ne oli suljettu talvikaudella. Jos joskus vielä Madeiralle menen uudestaan niin ehkä hiukan kesämmällä, jotta pääsis vaeltamaan enemmän.

Lueskelin myös tossa, että rikollisuus on Madeiralla tosi alhaisissa lukemissa ja vaikka taskuvarkaita löytyy melkein mistä vaan, on saarella tosi turvallista liikkua. Ainakin meille Madeira valikoitua kohteeksi juuri sen rauhallisuuden, upean luonnon ja kevyen lämmön vuoksi. Jos menojalka vipattaa, Funchalista löytyy kyllä baarejakin, mutta mikään biletyssaari Madeira ei ole, mikä meille sopikin mainiosti.

When you’re afraid of heights but want to look at the view.

Kuvissa näkyvä pohjoisrannikko oli tosi kivaa aluetta, kun toisella puolella oli turkoosi meri ja toisella puolella jylhät kalliot. Tuli kyllä välillä ihan Islanti mieleen tuolla, molemmat saaret on jotenki tosi luonnonmukasia ja kontrasteja löytyy paljon.

Monten kirkko samannimisellä kukkulalla.

Way down we go..

Vietin tänä vuonna juhannuksen taas ystävien parissa Hangossa/Raaseporissa ja vaikka säät ei oikein suosineet (aina niin ihana Suomen kesä) niin olipas kyllä taas mukavaa. Maiseman vaihto tekee aina hyvää vaikka vaan muutamaks päiväks. Varsinkin nyt kun työsopparin vaihdon takia ei ole palkallista kesälomaa, yritän ottaa kaiken irti tällasista pitkistä viikonlopuista.

Funchal Monten kukkulalta.

Oon yrittäny ruveta nyt kertaamaan pikkusen ruotsia ja ranskaa, espanjan pariin en varmaan ihan heti vielä palaa tän kevään jälkeen, mutta latasin jopa sellasen sovelluksen millä voi hiukan kertailla sanoja yms. Ja jos lueskelis vähän uutisia jne. eri kielillä. Englanti on mulla jo tosi vahva, mutta nyt kun ei oo koulun päättymisen jälkeen enää mitään ”pakkoa” lukea, niin löytyy taas varmaan enemmän motivaatiota ja aikaa ylläpitää kielitaitoa.

Joten, äihin mietteisiin ja tunnelmiin. Vi ses! À bientôt! ¡Hasta luego! Talk to you soon!

xo, Susa

Jardim Botánico de Madeira

Yksi kivoista paikoista Madeiralla oli Madeiran kasvitieteellinen puutarha, joka sijaitsee ihan Funchalin lähellä. Wikipedian mukaan puistossa kasvatetaan yli 2 500 eri kasvilajia, joista noin 200 ovat paikallisia kasvilajeja. Madeiran mikroilmasto sallii myös monen kaukaisen lajin kasvatuksen.

Puutarha ei ole mikään super-iso, mutta saatiin kuitenkin helposti tunti kulumaan siellä kierrellessä. Oltiin tosiaan Madeiralla helmikuussa, eli talviaikaan, joten monet kasvit eivät olleet kukinnassa ja kasvusto oli hiukan kuivaa, mutta erittäin nättiä silti! Puutarha sijaitsee rinteessä kukkulalla (niinkuin moni muukin paikka Madeiralla) joten sininen kimalteleva meri näkyy kivasti puistosta.

”Susa tuu haistelemaan näitä ihanan tuoksusia kukkia!”

Sisäänpääsy maksaa sivujen mukaan 5,50 ja puutarhaan pääsee helposti suoralla bussilla Funchalin keskustasta.

Pari postausta tulossa vielä Madeiran reissusta, sisältäen kuvia meidän parilta lyhyeltä vaellusreissulta ja Madeiran pikkuteiltä.

Muuten keskityn tässä Suomen kesästä nauttimiseen ja koitan napsia joitain kuviakin samalla. Onneksi puhelimessa sen verran hyvä kamera ettei tarvitse aina järkkäriä raahata välttämättä mukana. Seuraava ulkomaanreissu on luvassa sitten elokuun lopussa kun lähden viikoksi Italiaan, suuntana siis Sardinia.

xo, Susa

Funchal downtown

Funchal pitää Madeiran pääkaupungin roolia ja kaupungissa asuu noin 112 000 ihmistä. Kaupungista ja sen ympäriltä löytyy paljon nähtävyyksiä mm. kirkkoja ja puutarhoja ja näkymät kukkulaisessa kaupungissa merelle ovat aikas kivat. Käytiin Funchalissa monena iltana illallisella, mutta ei tullut silloin oikein otettua kuvia kaupungista. Mutta tässä kuitenkin muutama.

Varsinaista rantaa ei löydy Funchalista, mutta kesäaikaan merivesialtaat on kyllä auki. Satama-alueella kannattaa kuitenkin käydä käppäilemässä. Hyviä ruokaravintoloita löytyy myös jos osaa vähän etsiä muualta kuin perus turistikaduilta.

Madeiran spesiaaliruokalaji on espada eli mustradahuotrakala friteeratulla banaanilla ja erilaisia kala- ja liharuokia löytyy paljon. Ravintolasuosituksena Funchalissa voisin heittää merellisen ravintolan nimeltä Dona Amelia.

Auringonnousu parvekkeelta, Funchal alhaalla.

Happy Monday! <3

xo, Susa

Pico Ruivo, 1861m. // MADEIRA

Weheeeey eihän tässä mennyt kun nelisen kuukautta että sain Madeira-kuvat kamerasta koneelle ja ehostuksen kautta tuotua ne tänne. Tuntu jotenki kauheen raskaalta taskilta, kun jokanen kuva piti käydä erikseen läpi ja muokata, että tiedostomuoto mahtuu tänne. Mulla taitaa ollu joku outo asetus kamerassa mikä pitäis tsekata kuntoon.. To be honest, oon vaan ollut liian laiska ja kiireinen.

Anyway, koulu on nyt paketissa ja Bachelor’s Degree on Business Administration paperit virallisesti taskussa. Nyt yritän opetella rauhottumista ja totuttelen siihen, että ääni takaraivossa ei sano koko aikaa ”lue sitä espanjaa ja tee se pirun opari loppuun”. Ihanaa kun kesä on vihdoin Helsingissä niin koitetaan nyt hetki vaan hengähtää ja nauttia lämmöstä, vihreästä luonnosta ja viettää aikaa läheisten kanssa.

Kuitenkin, kun oltiin Madeiralla helmikuussa, Pico Ruivo oli yks paikoista missä ehottomasti haluttiin käydä. Meille onneksi sattui hyvä sää kun käppäiltiin ylös, mutta alas laskeutuessa näkyvyys oli pilvipeitteen takia aika huono. Jos suunnittelet siis Pico Ruivolla käymistä, suosittelen tekemään sen säävarauksen kanssa.

Pico Ruivo oli mahtava paikka ja pilvien tasolla ollessa vitsailtiinkin, että tultiin vierailulle Mordoriin, varsinkin kun kasvillisuus siellä ylhäällä tähän aikaan vuodesta ei ollut huipussaan vaan luonto oli aika karua. Mutta kauniilla tavalla. :)

Pico Ruivo on siis Madeiran korkein kohta ja kohoaa 1 861 metrin korkeuteen. Nyt en enää tarkkaan muista, mutta sanoisin että ylöspäin vaellus kesti noin 1,5 tuntia. Ei menty kauhean nopeasti mutta reipasta tahtia kuitenkin koko ajan. Alastulo sitten hiukan lyhyempi. Kannattaa myös kerrospukeutua, sillä jos aurinko tulee esiin hikeä puskee helposti, mutta jos on pilvessä voi tulla helposti kylmä kosteassa ilmassa.

Madeira-postauksia on tulossa pian lisää, joten tune in if yo interested.

xo, Susa

About feminism

As I’m starting to write this, I realise that this text has already been written hundred times before. And I’m sure it will be written many times in the future as well, as it should be. But if even one person reading this text changes their opinions or point of views on feminism even slightly, or nods to the screen in agreement or starts to wonder more about equality and feminism in general, this blog post has succeeded.

As of recently I’ve been thinking a lot about words like feminism. Equality. Freedom of speech. Now a discussion has arisen in the media when Emma Watson posed in the Vanity Fair magazine and in one picture we can partially see her boobs. Well, let’s not get into that too much, but basically a female British reporter accused her of being a hypocrite when she’s talking about gender wage gaps and at the same time has her ”tits out” in a fashion shoot. Hmm, well I see a double standard there. Doesn’t feminism, among other things, mean that women have a choice to do as they please with their body without being overly sexualised? Let’s see what the good old Wikipedia says.

Feminism

There you go.

Although I find the whole showbiz environment very bizarre and distant from my own life and I really don’t want to get into that too much, this whole ”incident” got me thinking about my own views about feminism. Now in social media there are a lot of claims about ”fake feminists” and ”real feminists”. But who the hell nowadays really gets to decide what feminism is officially? The whole word has been thrown around so many times in such different ways that people have lost the sense of where it all began!

Well, the first-wave feminism started during 19th century and early twentieth century (according to Wikipedia again). ”In the UK and US, it focused on the promotion of equal contract, marriage, parenting, and property rights for women.” After this the ideology started to focus to the fact that women are not allowed to vote. Yes, might I remind you that only a bit over 100 years ago, women had absolutely no say in any governmental decisions. Actually, Finland has something to be very proud of; Finland was the third country in the whole world, and the first in Europe to give women a right to vote and candidate in elections in 1906. According to my knowledge, as of 2015 after Saudi-Arabia gave women a right to vote (only in municipal elections though), every country in the world has registered women’s right to vote. So this must mean we’re all equal, right?

As a white female from Scandinavia where education is mainly free and every citizen has automatically social security free of charge as a kid, I feel incredibly privileged. Also being born to a stable and loving family in an equal environment, I must say that I have very little experience of being knocked down because I’m a woman. I’ve always been taught that we’re all here equal. No matter what your gender is or where you come from. If you work hard for what you want and believe in yourself, you will succeed. That’s it.

As I am however a graduating Management Assistant, new word for secretary, which is generally considered as a ”women’s job”, I have heard some major frogs jumping out of people’s mouths few times. Mainly men’s unfortunately. One of them being: ”Oh you’re an assistant. Soo, your job is to smile and look pretty, right?” Yeah buddy, that’s what I do. Sit and smile all day long. That being said, like I said I acknowledge that I am very privileged to be born to a welfare society and these kind of comments are literally nothing compared to some other countries where women are not allowed an education and men still mainly ”rule the world”. Why is that, I ask myself? Because they are ”stronger, smarter aand.?” Yeah, I’m not really buying that.

Why do people wanna grow some balls

To lighten up the spirit, here’s the awesome Betty White stating the truth ;)

So due to this whole ”ruckus” surrounding Emma Watson and feminism, I started to wonder that what kind of a feminist am I? Can I call myself a ”proper feminist” or am I a ”fake feminist” when I don’t necessarily want to see boobs splashin’ on my face around in the media? Am I then not proud enough of my own female body? What is a proper feminist really? I cannot say that I’ve ever really bullied another girl or anyone really, at least not intentionally, but how about when women talk shite about other women? Does that kind of behaviour make me a bad person? A bad feminist? And what about me disliking some celebrities who for example, embrace their sexuality in public. What’s really the difference between Miley Cyrus and Beyónce for example? The public considers Miley as a crazy person who lost it and was showing her private parts, and the Beyónce as Queen B for remarking that girls run the world.

So to conclude, a real feminist, or should I say a supporter of any kind of equality, in my opinion, does whatever the hell she/he wants. As long as you’re not hurting or harming other people, do as you please. It’s completely natural and human to not like each and every person you meet. So I think that the main thing is to not to dwell on the negativity and the inequality. Your daily decisions and behaviour towards women, and other people in general, are in my opinion the key to success. Take everyone as they are, you might not like them and that’s okay. But take the good qualities and embrace them, no matter is it a woman or a man (or something else) in question.

Even though I often feel sad and powerless because of the horrible things happening daily around the globe, something I feel incredibly proud of today is to be born to a generation who are more and more open about things like rape, homosexuality, abortion, women not wanting children etc. I’m very happy that they are out in the open since they really need to be talked about.

PS. If you haven’t read a book called ”I am Malala”, I highly recommend it. It is ooosoome. She’s ace.

Check out these articles as well:

Emilia Clarke: The New Sexy

Paulina Porizkova: America made me a Feminist

xo, Susa

First glimpse of Madeira

IMG_20170206_214525

LOMA!

Saavuttiin Madeiralle lauantaina kuuden aikaan illalla Amsterdamin kautta. Lennot meni oikein mukavasti, mitä nyt persus hiukan aina puutuu ja hartiat jumittaa, mutta nothing out of ordinary. Lennettiin tosiaan Amsterdamin kautta missä oli noin kuuden tunnin pysähdys; tällä saatiin reippaasti lentojen hintaa alaspäin ja kun lentojen yhteispituudeksi tuli kummiskin vaan noin 10h ja ollaan täällä yhteensä 9 päivää, päädyttiin välilaskuun Damissa molempiin suuntiin lentäessä.

Ei olla kummatkaan mitään kauheita hotellimatkailijoita, joten air bnb oli aika luonnollinen valinta majapaikaksi. Neljän asuttava kämppä löytyi Sao Roquen alueelta, Funchalista ja so far ei mitään valitettavaa. Asunto on erittäin hyvin varustettu ja molemmille on omat makuuhuoneet. Bussi keskustaan menee suoraan oven edestä ja matka kestää noin 10 minuuttia. Eilen käveltiin keskustaan aika rauhallista tahtia ja hiukan haahuillen, mihin meni puolisen tuntia. Etureidet oli kyllä hiukan tönkössä, kun koko matka oli alamäkeä :D

IMG_20170206_213856IMG_20170206_214212 IMG_20170206_213659IMG_20170206_214152

Anyway, hyvin ollaan asetuttu ja sää on ollu just täydellinen. Illat on viileitä, mutta päivisin noin 20 astetta eli sellanen Suomen kesä. Huomenna käydään hakemassa auto pariks päiväks ja lähetään patikoimaan, niin ehkä ihan kivaki ettei oo hirvee helle kun soija tulee varmaan valumaan muutenki :D

Funchal vaikuttaa tosi kivalta kaupungilta, ravintoloita ja kahviloita riittää ja englannilla pärjää loistavasti. Luinki itse asiassa jostain, että parempi käyttää englantia kun espanjaa, koska portugalilaiset voi loukkaantua muuten. And we don’t want that don’t we :)IMG_20170206_213933

Kun yrität ottaa perinteistä 'lomalla' -hyppykuvaa 😅

Kun yrität ottaa perinteistä ’lomalla’ -hyppykuvaa 😅

Kirjottelen sitten varmaan Suomeen paluun jälkeen enemmän postauksia, kun tää tabletilla kirjottaminen ei oo mitään hirveetä herkkua. Mutta, kamera laulaa ja mieli ja silmät kyllä lepää. Innolla ootetaan levadoille ja vuorille pääsyä, vaikkakin autolla täällä kapeilla ja jyrkillä teillä hiukan hirvittää. Katotaan kuinka moneen mäkeen jään manuaalivauhteisella jumiin :D

 Adeus!IMG_20170206_213342

-Susa


 

A year in the life: 2016

IMG_20160918_163405

Vuosikello on taas kohta pyörähtänyt ympäri niin ajattelin taas hetken pohtia mennyttä vuotta ja mitä kaikkea on tapahtunut. Postaukseen keräilin muutamia kuvia tärkeistä hetkistä ja ihmisistä tältä kuluneelta vuodelta.

Päällimmäisenä tunteena on kyllä helpotus. Että vuosi on kohta ohi. On ollut aika rankka syksy ja sen on kyllä huomannut sekä fyysisesti että henkisesti. Koulumotivaatiota on saanut kaivaa jostain syvältä, jatkuva pimeys on imenyt mehuja ja on taas joutunut aika paljon kehittymään ihmisenä ja katsomaan peilistä taas kerran niitä omia virheitä suoraan silmiin. Don’t get me wrong, mä pyrin nimenomaan jatkuvasti kehittymään ihmisenä ja olemaan rehellinen itselleni, mutta on se vaan aika raskasta välillä. Mutta, kaikesta oppii ja oon onnellinen siitä, että pystyn ihan hyvin myöntämään omat virheeni ja mulla on niin mahtava tukiverkko ympärillä.

Noh, alkopas tää postaus positiivisesti. Mutta tosiaan, väsymys on ollut kovaa kuluvana syksynä, mutta nyt se on onneks taas hiukan helpottanu. Jouluna sai nukuttua paljon ja toivottavasti hyvät unet jatkuis edelleen. Jostain syystä tässä parin kuukauden ajan oon nukkunu koko ajan joko jatkuvasti heräillen tai vaan liian vähän. Koulumotivaatiotakin löytyy nyt taas kun sai ensin ne ei niin mukavat hommat tehtyä alta pois. Tarkoitus on siis valmistua nyt tulevana keväänä ja nyt pitää vaan ottaa kunnolla niskasta kiinni ja tehdä opari alta pois.

Nyt kuulostaa siltä, että koko vuosi ois ollu pelkkää paskaa. :D onneks se ei oo totta; takana on myös hauska kesä ja monta kivaaa viikonloppua ystävien ja perheen seurassa sekä työpaikalla on myös naurettu monet naurut ja ihania uusia ihmisiä on tullu elämään. Mikäpä sen parempaa :)
13516454_1137958136269024_6867140854348090840_nIMG_20160730_231252 Nyt kun sitten katsotaan eteenpäin, päällimmäisenä on mielessä kouluhommat ja siinä sivussa yritän antaa täyden panoksen duunissa, kuitenkin koulu vie voiton sillä valmistuminen on tällä hetkellä tärkeintä. Sen lisäksi tavoitteena saada nyt taas treenit kulkemaan, vaikka polvi ei ole vieläkään parantunut kunnolla. Toivottavasti nyt keväällä kipu helpottaa, kun saa polven ympärillä olevia lihaksia vahvistettua, niin ei tarttis mennä mihkään ortopedille ja magneettikuvaukseen. Tossa jo mietin, että pitäiskö ottaa salikortti nyt keväällä mut vielä vähän harkitsen, että tuleeko sitte kunnolla kuitenkaan käytyä. Voi olla, että keskityn vaan joogailuun ja uimiseen ja teen sitten kotona treenejä ennen kun pääsee taas ulos hölkkäilemään. Pitää kyllä alottaa varovasti just ton polven takia, mutta jos se paranee kunnolla ni toivottavasti pääsis viimeistään kesällä takasin nyrkkeilykehäänkin. Fingers crossed!

IMG_20160730_193605 IMG_20161105_133953

Viikon loma Madeiralla helmikuun alussa lähenee kovaa kyytiä. Löydettiin tilava ja edullinen air bnb kämppä läheltä keskustaa, missä on täysin kalustettu keittiö, uima-allas ja vielä merinäköalakin. Not bad! Madeiran vaellusmaisemat ja merellinen ruoka odottaa wuuwuuu. Kaveri pääs myös Brysseliin töihin ainakin kevääks niin sinnehän toki on sitten mentävä pitkäks viikonlopuks jossain vaiheessa kevättä. Loppukesästä toivon, että pääsen lähtemään Italiaan viikoks/kaheks. Kaverilla on sillon häät Sardiniassa ja on ollut puhetta, että tekisin siinä samalla sitten Italian reissun. We’ll see what happens. :)

Mahtava Bruno Mars tulee myös Suomeen toukokuussa ja saatiin ku saatinki sinne liput vaikka ne myytiinkin loppuun kymmenessä minuutissa. Woopwoop!

IMG_20161224_133942 IMG_20161224_172832

Meanwhile, nautitaan kasvavasta valosta ja toivotaan, että saatais ainakin hiukan lunta maahan. Vuosi 2016 on varmasti ollut yksi karmeimmista vuosista mm. kasvavan terrorismin ja Syyrian sodan vuoksi ja myös muutama health scare on koettu omassa lähipiirissä. Tällaiset tapahtumat aina herättävät tietyllä tavalla ja muistuttavat kuinka paljon on aiheita olla kiitollisia.

Laitetaas vielä kliseinen uudenvuoden kuva loppuun ;)

tumblr_mypgdz9NNJ1snexhzo1_1280

xo, Susa

Take me anywhere – matkajalka vipattaa

Mulla on ihan järkyttävä matkakuume! Kääk en kestä.

Tuntuu, että kaikki muut reissaa ja meiksi on vaan Suomessa ja tekee töitä. Okei, on tää oikeesti ihan kivaaki. Töissä sujuu hyvin, vaikka hiukan kommervenkkejä tuleekin välillä vastaan, ja tuntuu et on ollu aika hyvät säät pk-seudulla ja muutenkin kiva olla Helsingissä ja Suomessa. Mutta, menojalka silti vipattaa!

Ollaan ystävän kanssa puhuttu, että lähettäis Amsterdamiin pitkäks viikonlopuks syksyllä, mut voi olla et se nyt siirtyy. Opari on nimittäin tekemättä, ja koulu alkaa kohta ja samalla kokoaikasesti töissä, eikä rahatilannekaan päätä huimaa. Oon kyllä nyt oparin kanssa tullu siihen tulokseen, että yritän vaan olla ottamatta turhaa stressiä. Oon nyt yrittäny nauttii Suomen kesästä ja päättäny, et jos en valmistukaan nyt jouluna, se ei maailmaa kaada. Kummiskin 23 lävähtää ikävuosia plakkariin ens kuussa, et jos puolella vuodella valmistuminen lykkääntyy, se on ihan fine. Vaikkakin kyllä tekee henkisesti tiukkaa myöntää itellensä, että oon laiska ja saamaton ja ite asettamat tavotteet jää saavuttamatta.

Kun tulin Suomeen tammikuussa, mulla oli kunnon koulumotivaatio ja jeejee-fiilis. Sain paljon hommia tehtyä ja hyviä numeroita yms., mut sit joskus huhtikuussa se lopahti ja sit tuli muutto ja uuden duunin alotus, niin alko ahdistus. Mut onneks oon saanu sen nyt potkittua sivummalle. Tuntuu myös, että tällä hetkellä koululla ei oo kauheesti annettavaa mulle. Opin paljon enemmän joka päivä töissä, ja turhauttaa opetella asioita, jotka ei oikeesti oo hyödyllisiä. Vaikka toi koulutusohjelma on ollu mulle oikee valinta ja oon oppinu paljon, ei se siltikään oo antanu läheskään kaikkea sitä mitä odotin ja mitä haluun oppia. Esim. kielten opiskelu on ollu aika vähäistä muiden aineiden aiheuttamien kiireiden takia. Myös law studies, communication ja journalism section kiinnostavat paljon. Saas nyt siis nähdä mitä tapahtuu. :)

Suunnitelmat ja tilanteet siis muuttuu jatkuvasti, mutta tällä hetkellä toiveena on tehdä talvella viikon reissu johonkin aurinkoiseen ja lämpimään paikkaan, koska tää Suomen talvi ei vaan houkuta. Taitaa olla nyt eka talvi kolmeen tai neljään vuoteen kun oon koko talven Suomessa, niin pakko saada joku reissu mitä voi odottaa. Plus tuun tarviimaan aurinkoterapiaa. Ja sitten se Damin reissu siirtyy nyt varmaan keväälle ja oon nyt suunnitellu et ens kesänä tekisin 1-2 viikon reissun Italiaan. En oo ikinä käyny Italiassa, ja siellä on niin monen monta paikkaa mitä haluun nähdä, niin vois tehdä sellasen Italy road tripin. Mutta, saas nyt nähdä. :) tällä hetkellä nautitaan Suomen kesästä niin kauan kun sitä kestää.

Snapchat-1114782700975474279

Tuleva viikonloppu menee Helsingissä kavereiden seurassa (fingers crossed, että säät suosii!) ja samoin pari seuraavaa viikonloppua. Elokuussa on
Kallio Block party tulossa ja myös mun synttärit, ja kaveri Saksasta tulee myös käymään :) ja kohta alkaa koulu… apua.. En haluu ajatella sitä vielä!

Nyt takasin työn touhuun ja aamukahvia naamaan!

Snapchat-7121223630752951567

xo, Susa

Kesäviikonloppu à Helsinki

SAM_1968

Jaahas, se on maanantai! Ja onpas ollut taas hiukan rankka sellainen :D en jostain syystä saanu viime yönä ollenkaan unta. Nukuin oikeesti appr. 2-3h. Puuh. Tiedä sitten mistä johtui. Luultavasti kun viikonloppu oli niin tapahtumarikas ja sit vielä päässä pyöriny kaiken näköstä mm. viimesimmät ampumavälikohtaukset niin alitajunta rullas liikaa kierroksilla ennen nukkumaanmenoa. Noh, ens yönä toivottavasti paremmin. Pitää taas joogata ennen nukkumaanmenoa niin saa pään hyvin tyhjennettyä.

Anywayyy, viime perjantaina oli duunipaikan strategiapäivä, mitä vietettiin ensin Ruoholahden Radisson Blu:ssa, ja sen jälkeen siirryttiin Hakaniemeen SummerSauna -lautalle. Päivällä vähän sateli, mut onneks sit illas selkeni ja saatiin hyvä seilailukeli. Hiukan oli viileetä, mutta kuitenkin aurinkoista ja selkeetä. Ja olipas kyllä aika mukavaa! Radissonin kattoloungesta oli kivat näkymät ja kelpasi myös seilailla Kaivopuiston ja Hernesaaren maisemissa. Ah, Finnish summer.

DSC_0605SAM_1937 SAM_1948 SAM_1938 SAM_1940 SAM_1959

Veeerryyy happy my doing a workshop

Veeerryyy happy me doing a workshop

DSC_0628SAM_1974

Lucky 8 oli mestoilla Hakaniemessä.

Lucky 8 oli mestoilla Hakaniemessä.

SAM_1978

Lauantaina sit keräilin hetken, ja sit pizzaa naamaan, Summerburst-popot jalkaan ja menoks! Oon oottanu jo pitkään, että pääsen näkemään Kygon livenä, joka on siis ehdottomasti yks mun lemppariartisteista tällä hetkellä, ja ei kyllä jättäny kylmäks! Muutama biisi jäi kyllä uupumaan mitä oisin halunnu kuulla livenä, ja mitä herra oli sitten seuraavana päivänä soittanut Pinkpopissa, mut toivottavasti pääsee vielä joku päivä näkemään Kyrren ihan tositoimissa eli pianon tai keyboardin ääressä eikä vaan DJ dekin takana.

IMG-20160611-WA0008

Pic by Summerburst Helsinki

Pic by Summerburst Helsinki

Screenshot_2016-06-12-12-53-46Snapchat-8870823233646636537

Pic by Summerburst Helsinki

Pic by Summerburst Helsinki

IMG-20160611-WA0012

My lovely girlies

All in all, onnistunut viikonloppu takana, vaikka hiukan väsyttääkin. Ens viikonloppu tulee onneks olemaan iisimpi, kun saan mun söpöliinikummipojan mun luo yöks. :)

SAM_1979

Ihanaa viikkoa!

xo, Susa

Happy thoughts

IMG_20160530_184841

Hellureii. Se on perrrjantai.

Hiukan väsyttää. Ollu jossain määrin rankka viikko. Töitä on puskettu ja jotku päivät aika kiireisiä ollu ja sit oon taas vaihteeks nukkunu liian vähän. Pitää hankkia se pimennysverho kämpille. Ja  mennä aikasemmin nukkumaan.

Oon menossa viikonlopuks Tuusulaan porukoille kun on pikkuveljen päättärit ja sukulaisen yo-juhlat. Kivaa. Tulee kyl nyt alkoholiton viikonloppu, kun tyyliin joka viikonloppu tullu tässä taas otettua muutama ja muutenki väsyttää ni tarvii lepoa. :D ja ens viikonloppuna taas mennään (Kygo, I’m coming for you ;). Nin kiva sit välillä vaan nähä perhettä ja hengailla. Uimaan ja lenkille aattelin mennä. Ja nauttia auringosta. Life is gooood.

Tulin nyt vaan tällasen höpöttelykirjotuksen tekemään, kun näin niin ihanan quoten, ja aattelin et se on jakamisen arvonen. :)

07b7c28495cf10bba26f55ff10c6020d

Muistakaa elää hetkessä. Embrace life.

Hyvää viikonloppua! xo

Share this post

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail