Esittelyssä Naantalin kylpylä

Esittelyssä Naantalin kylpylä

Naantalin kylpylä tarjoaa irtioton arjesta vaativammallekin matkailijalle.

Ympärillä viehättävä Naantalin kaupunki

Naantalin Kylpylässä voi rentoutua hemmottelevien hoitojen parissa ylellisen ympäristön keskellä. Kylpylä on tasokas palvelukokonaisuus, jossa voi majoittua joko hotellissa tai laivassa, ruokailla ja kokoustaa. Naantalin Kylpylä on listattu maailman sadan parhaan kylpylähotellin joukkoon.

Naantali on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista, joka perustettiin jo keskiajalla birgittalaisluostarin ja kirkon ympärille. Naantalin kaupungilla on pitkät kylpyläperinteet: maine kylpyläkaupunkina sai alkunsa Viluluodon lähteen löytymisestä, ja 1700-luvulla terveyslähteenä käytetyn paikan viereen rakennettiin pieni kaivohuone.

Nykyään Naantali tunnetaan kylpylän lisäksi myös muumien kotipaikkana, sillä kaupungin kupeessa sijaitsee lapsiperheiden suosikki Muumimaailma.

Tasokas kylpyläloma Naantalissa

Naantalin kylpylän allasosastolla on viisi allasta, hierovia suihkuja sekä ulkoallas, jonka lämpötila pysyy ympäri vuoden 30 asteessa. Kylpylän hoito-osasto tarjoaa kymmeniä erilaisia hoitoja perinteisestä hieronnasta kasvo-, vartalo- ja kauneushoitoihin. Kunnosta voi huolehtia hotellin Fitness Centerissä.

Kylpylästä löytyy kuusi ravintolaa, jotka tarjoavat makuelämyksiä eri puolilta maailmaa. Kylpylästä löytyy ravintoloiden lisäksi viinikabinetti, kolme baaria sekä kahvila.

Iltaa voi helposti lähteä viettämään myös hotellialueen ulkopuolelle Naantalin vanhaankaupunkiin, joka on idyllinen puutaloalue suurine sisäpihoineen, vanhoine katuineen ja tasokkaine ravintoloineen.

Yö sviitissä tai meren aalloilla

Kylpylähotellin lisäksi alueella voi majoittua myös vuonna 2008 avatussa Naantali Spa Residencessä, jossa on deluxe-tason sviittihuoneistoja parvekkeineen ja merinäköaloineen.

Jotain erikoisempaa kaipaava valitsee hotellin viereen vuonna 2002 ankkuroidun Sunborn Princess Yacht -hotellilaivan. Noin 120-metriseen laivaan pääsee hotelli- ja kylpyläalueelta lasisiltaa pitkin. Hyttien lisäksi laivassa on auditoriotila, ryhmäsauna sekä ravintola ja baari.

Naantalin kylpylässä voi järjestää myös juhlia tai kokouksia. Konsultointiyritys Mercuri International on valinnut Naantalin Kylpylän neljä kertaa vuoden kokous- ja kongressihotelliksi Suomessa.

Naantalin kylpylä kuuluu ainoana pohjoismaisena kylpylänä Royal Spas of Europe -ketjuun ja sitä operoi suomalainen Sunborn Hotels. Sunborn Hotels -ketjuun kuuluu myös Ruissalon Kylpylä, hotelleja Dusseldorfissa, Lontoossa ja Gibraltarilla sekä joukko ravintoloita Suomessa.

>> Lue lisää ja tee varaus Naantalin kylpylään

>> Lahjavinkki: Tilaa lahjakortti Naantalin kylpylään!

Kuva: Naantali Spa

Päivitetty: 8.10.2014

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (47 votes, average: 3,72 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

4 kommenttia

Naantali on ihana kaupunki! Kesällä sinne kannattaa matkustaa laivalla, esimerkiksi Turun satamasta tasaisin väliajoin lähtevällä Ukkopekalla. Takaisin pääsee samaa tietä ja samalla voi pongata onko presidentti kesäasunnollaan (jolloin lippu liehuu salossa).