OLYMPUS DIGITAL CAMERA


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Forssan seutu Kansallispuisto

Liesjärven kansallispuisto – pakkaspäivän retki Hyypiökalliolle

on keskiviikko, tammikuu 18, 2017

Liesjärven kansallispuisto Tammelassa on minulle kaikista kansallispuistoista tutuin.  Kotoani tuonne on matkaa vain noin 20 kilometriä, joten Liesjärvi on minulle mukava lähikohde. Kun kaipaa pienelle retkelle mihin vuoden- tai vuorokaudenaikaan tahansa, niin ratkaisu on Liesjärvi. Sieltä löytää järvenrantaa, aarnimetsää, järvien välissä kulkevan kannaksen ja vanhan aikoinaan metsänvartijan käytössä olleen…

P1080036


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Suomi Tapahtumat

Talvipäivä Helsingissä – Seurasaari ja Lux-valotapahtuma

on lauantai, tammikuu 14, 2017

Kun täältä maalaiskaupungista pääkaupunkiin Helsinkiin lähdetään, niin totta kai mukaan pakataan termarissa kahvia ja pari voileipää entisaikojen tapaan. Retkelle Helsinkiin minut innoitti viimeinen lomapäiväni ja kohtuuhintaiset nettiliput bussiin. Lisäksi minua houkutti pieni retki Seurasaareen sekä samaan aikaan kaupungissa vietettävä  Lux Helsinki- valofestivaali. Molemmissa kohteissa vierailu oli ensimmäinen.
Bussista jäin pois…

20161230_160608


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Yleinen

Messuliput voitti….

on maanantai, tammikuu 9, 2017

Tietokoneeni teki menneellä viikolla lakon, joten nyt kännykällä kirjoittelen.
Arvonnan suoritin perjantaina 6.1. Lippupaketin voitti Janne. Matkamessuilta voittaja kaipaa vinkkejä ja informaatiota Afrikasta ja Karibian saarihyppelystä. Onnea voittajalle! Voittajalle on laitettu sähköpostia, mutta en ole vielä tavoittanut voittajaa postitustietojen saamiseksi.
Jos voittaja ei reagoi sähköpostiini tiistain 10.1. aikana, teen uuden arvonnan…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
#IGTT

# IGTT: Hyvän olon paikkoja vuonna 2016

on torstai, tammikuu 5, 2017

Muistelin vuotta 2016 jo aikaisemmin aakkosten muodossa. Vielä en ihan kokonaan päästä irti vuodesta 2016, vaan haluan palata Instagram-kuvien kuljettamana  hetkiin ja paikkoihin, joissa oli hyvä olla. Hetkiä, kun ei ole kiire minnekään ja tuntee joka solullaan olevansa tässä ja nyt. Rauhoittuu ja pysähtyy aistimaan ympärillään olevaa. Mihin tahansa…

Blogin tarinoissa matkaillaan ja retkeillään Suomessa ja muualla Euroopassa. Nälkä kasvaa matkaillessa, joten tulevaisuudessa mahdollisesti muuallakin. Tykkään viipyillä ja ihmetellä. Kaikkialla on jotain kokemisen arvoista- puistot, rannat, metsät ja vuoret, pienet kylät tai vaikka isot kaupungit. Reissussa yleensä yksin yrittäen pärjätä huonolla kielitaidolla ja rennolla asenteella.

Viimeisimmät artikkelit
Arkistot
Seuraa Facebook
Seuraa Instagramissa