OLYMPUS DIGITAL CAMERA


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Puola

Toinen kerta Gdanskissa, kannattiko?

on keskiviikko, heinäkuu 27, 2016

Gdanskissa palattu ja siellä tuli  vietettyä pitkä lomanalkajais viikonloppu. Minkälaisia ajatuksia toinen vierailuni kaupunkiin herätti? Tykkäsinkö? Edellisen ja ensimmäisen kerran kävin siellä helmikuussa 2016 (juttuja tässä, tässä, tässä ja tässä) saman kaverin kanssa kuin nyt. Lisäksi reissuun lähtivät myös kaverin 17-vuotias tytär ja tyttären kaveri.
Päädyttiin sitten varaamaan huoneisto…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Yleinen

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin

on keskiviikko, heinäkuu 20, 2016

No, ihan vielä en ole lomalla, mutta kyllä loma siellä häämöttää… 

Jokin aika sitten tuskailin loma-ahdistukseni kanssa. Nyt on se tilanne, että muutama päivä töitä ja sitten on 4 viikkoa sitä ahdistuksen aiheuttanutta lomaa. No, ahdistaako nyt? Ei yhtään, ei tipan tippaa. Tuon postauksen myötä mietin asiat uudelleen ja heitin…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Latvia

Pala Riikaa -vanhakaupunki ja keskustorin ympäristö

on perjantai, heinäkuu 15, 2016

Riikan reissuni alkaa olla paketissa. Haluan vielä tuoda muutamin kuvin esille vanhaa kaupunkia ja keskustorin ympäristöä. Nyt tuntuu että kaupungilla kiertely itselläni jäi aika pintaraapaisuksi, mutta tässä kuvin pieni pala kaupunkia. Terasseja ja ravintoloita taisi olla lähes joka lähtöön ja olikin kiva istuskella aurinkoisella terassilla lasillisen verran.
Suosikkipaikkani istuskeluun oli…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Kansallispuisto Latvia

Jurmalassa on hiekkaranta, mutta mitä ihmettä löytyy Kemeristä?

on maanantai, heinäkuu 11, 2016

Kaikki tietää Jurmalan, mutta kuinka moni on käynyt Kemerissä? Sinne minä päädyin juhannuksen reissuni toisena päivänä. Suurimpana innoittajana Kemeriin oli kansallispuisto, tosin odotukseni sitä kohtaan ei olleet kovin suuret, sillä se on suurimmaksi osaksi suota, ja sitä löytyy suomestakin. Kansallispuiston infopiste vaikutti kuitenkin näkemisen arvoiselta ja koska matka tuonne…

Suomessa reissaamisen ja retkeilyn rinnalle on hiipinyt vähitellen matkustelu ulkomailla. Tällä hetkellä lähinnä Eurooppa, mutta nälkä kasvaa syödessä, joten mieli ja maailma avoinna. Reissussa yleensä yksin yrittäen pärjätä huonolla kielitaidolla ja rennolla otteella.

Viimeisimmät artikkelit
Arkistot
Luetuimmat jutut nyt
  • Loading...
Seuraa Facebook
Seuraa Instagramissa