dav


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Ruoka Suomi

Popoja, kaniwingsejä ja sieni-tryffelirisottoa Lahdessa

on perjantai, maaliskuu 24, 2017

Kun vuosia lahtelaisia palvelleen kenkäkaupan tiloihin perustetaan ravintola, niin voiko paikalle muuta nimeä edes ajatella kun Popot?  Popot pogoillen-blogin Anna kysyi minua seurakseen tuonne elokuussa 2016 avattuun bistroon. Viestittelyn seurauksena popopäiväksi sovittiin sunnuntai iltapäivä. Täältä Forssasta Lahteen ajaa parissa tunnissa, mutta Lahteen ei näköjään tule lähdettyä ilman hyvää syytä….

dav


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Suomi

Frantsilan Kehäkukka – kolmostien taukopaikka

on lauantai, maaliskuu 18, 2017

Kivat takopaikat ovat kullanarvoisia pitkillä ajomatkoilla. Itse ajelen kolmostietä useita kertoja vuodessa  ja yhdeksi kahvipaikakseni on muodostunut Kehäkukan kahvila ja myymälä Hämeenkyrössä.  Oletko koskaan poikennut tässä vanhassa, vuonna 1875, rakennetussa koulurakennuksessa?

Oikeastaan kahvilan tarina alkaa jo vuodesta 1981, kun suomalais – kanadalainen pariskunta alkoi kasvattaa yrttejä luomu-menetelmällä Kyröskosken maatilallaan. Yrtit…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Suomi

Loukajanvuoren näkötorni – kolmostien taukopaikka Kurikassa

on maanantai, maaliskuu 13, 2017

Kolmostietä olen ajellut elämässäni Tampereen ja Vaasan välillä kerran jos toisen. Vuosikausia sitten muistan kiinnittäneeni huomiota Jalasjärven paikeilla oikealla kohoavaan siropiirteiseen näkötorniin. Vasta nyt varasin aikaa ja intoa mukaan matkalleni kavutakseni tuonne pohjalaiselle vuorelle. Loukajanvuori on 141 metriä merenpinnan yläpuolella ja näkötornin ensimmäinen tasanne on noin 150 m korkeudessa…

dig


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Kooste Matkailu

Reissusuunnitelmia vuodelle 2017

on maanantai, maaliskuu 6, 2017

Suunnittelu on onneksi vielä ilmaista ja suunnitteluveroakaan ei kukaan ole vielä keksinyt, joten avaan hiukan tämän vuoden matkasuunnitelmia. Tammikuu ja helmikuu ovat olleet aikalailla matkatonta aikaa. Tammikuussa kävin Helsingissä pariinkin kertaan ja helmikuun matkoihin voi lukea Salon ja Heikki Willamon näyttelyn.
Tähän vuoteen on tarkoitus saada mahtumaan sekä kotimaan matkoja että muuta…

Blogin tarinoissa matkaillaan ja retkeillään Suomessa ja muualla Euroopassa. Nälkä kasvaa matkaillessa, joten tulevaisuudessa mahdollisesti muuallakin. Tykkään viipyillä ja ihmetellä. Kaikkialla on jotain kokemisen arvoista- puistot, rannat, metsät ja vuoret, pienet kylät tai vaikka isot kaupungit. Reissussa yleensä yksin yrittäen pärjätä huonolla kielitaidolla ja rennolla asenteella.

Arkistot
Luetuimmat jutut nyt
  • Loading...
Seuraa Facebook
Seuraa Instagramissa