OLYMPUS DIGITAL CAMERA


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Kooste Matkailu

Pieniä ja isoja matkahaaveita – Top 10

on tiistai, syyskuu 20, 2016

En ole koskaan aikaisemmin listannut ylös matkahaaveitani tai unelmien matkakohteitani. Maailman äärellä -blogin Heidi listasi äskettäin omat haaveensa ja siitä inspiroituneena listaan omani. Näitä miettiessäni huomasin, että jotkut haaveet ovat pysyneet mukanani pidempään ja osa on joko ihan uusia tai sitten pulpahtaneet uudelleen pintaan, jonkin asian muistuttaessa niistä. 

Listaan haaveeni…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Kansallispuisto Retkeily Suomi

Helvetinjärven kansallispuiston parhaat palat

on keskiviikko, syyskuu 14, 2016

Rauhalliseksi kuvittelemani telttaretki Helvetinjärven kansallispuistoon oli kaikkea muuta kuin rauhallinen. Haukanhiedan telttailualueella yöpyi 3 puolijoukkueteltallista vaihto-oppilaita ja 10 laavullista noin 10-12 vuotiaita partiolaisia. Tämän lisäksi vielä noin 10 telttaa muita retkeilijöitä.

Oma reittini kulki Haukanhiedan telttailualueelta Helvetinkolulle ja takaisin. Yöni vietin Haukanhiedassa teltassani kaikkein yllämainitsemien partiolaisten, vaihto-opiskelijoiden sekä lukuisten muiden…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Kansallispuisto Suomi Tapahtumat

Purjehdus Kaljaasi Ihanalla Selkämeren saaristossa

on lauantai, syyskuu 10, 2016

Palaan vielä toviksi elokuiseen kesälomaani. Yksi päivä loman viimeisestä viikosta oli varattu meriseikkailulle. Itse en omista venettä ja lapsuudessa meillä oli merellä pieni moottoripaatti, mutta sen kummempaa kosketusta veneilyyn en ole saanut. Joten veneily ja etenkin purjehdus on minulle ihan vieras maailma.

Lomalla…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


NÄYTÄ VIESTI

Näytä lisää
Suomi Unesco-kohde

Kaksi Unesco-kohdetta Sammallahdenmäki ja Vanha Rauma

on tiistai, syyskuu 6, 2016

Pienellä vaivalla sain lomapäivääni mahtumaan kaksi hyvin erilaista Suomessa sijaitsevaa Unescon maailmanperintökohdetta. Vanha Rauma oli jo ennestään tuttu, mutta nyt ajelin Raumalle Sammallahdenmäen kautta.

Röykkiöhaudat pronssikaudelta
Sammallahdenmäen alueella on lähes 40 röykkiöhautaa, radiohiiliajoitusten mukaan ensimmäiset haudat ovat pronssikauden alkupuoliskolta ja uusimmat rautakauden alusta. Maailmanperintöluetteloon nämä…

Blogin tarinoissa matkaillaan ja retkeillään Suomessa ja muualla Euroopassa. Nälkä kasvaa matkaillessa, joten tulevaisuudessa mahdollisesti muuallakin. Tykkään viipyillä ja ihmetellä. Kaikkialla on jotain kokemisen arvoista- puistot, rannat, metsät ja vuoret, pienet kylät tai vaikka isot kaupungit. Reissussa yleensä yksin yrittäen pärjätä huonolla kielitaidolla ja rennolla asenteella.

Arkistot
Seuraa Facebook
Seuraa Instagramissa