• Matkatarjoukset:
Valikko
HomeLuokittelemattomatElämää Galapagossaarilla

Elämää Galapagossaarilla

Elämä Galapagossaarilla on:

Seikkailua ihanissa luonnonmuodostelmissa…

Merileijonia rantavedessä…

Hauskoja oppaita ja ihmeellisiä kohteita…

Aurinkoa ja lämpöä…

Iguaneeja. Joka paikassa!

Elämää kylässä jossa asuu 1500 ihmistä ja kaikki tuntevat toisensa ja kaikkia tervehditään kadulla…

Palmujen havinaa…

Varvastossuja…

Turkoosia vettä…

Venematkoja…

Ja ihania auringonlaskuja.

Ei valittamista.

Mitäs sinne kuuluu?


Comments

Elämää Galapagossaarilla — 11 kommenttia

  1. Moi! :) Sain tänään tietää, että eräs ulkomailla tapaamani saksalainen tyttö on tulossa Porvooseen Haaga-Heliaan vaihtoon nyt syksyllä, hän opiskelee International Tourismia. Kun kuulin tän, sä tulit heti mun mieleen, kun muistelin että opiskelet siellä samassa koulussa! Linkitin tän blogin hänelle ja neuvoin laittamaan sulle s-postia, jos haluaa kysyä koulusta jotain :) Toivottavasti et pistä pahitteeksi, vaikutat siltä, että mielelläsi auttaisit tällaisissa asioissa :)

    • Joo en pistä pahitteeksi, autan aina mieluusti, mulla on paljon kokemusta siitä kun saapuu uuteen paikkaan eikä ole ihan varma että mitä ja miten pitäisi tehdä 😀 Toistaiseksi ei ole tullut sähköpostia kuitenkaan. :)

  2. Pingback: Kuvia matkoilta | La Vida Loca 2.0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>