• Matkatarjoukset:
Valikko
HomeLuokittelemattomatMáncora

Máncora

Terveisiä lomalta! Täällä on tosi rentoa. Aurinko paistaa, on kuuma, uima-allas on ihana, hostelli menettelee, kadut on täynnä ihania kojuja ja ruoka tulee suoraan merestä ja on parasta ikinä. ♥

Pikkuletit päähän, hinta 20 solea puoleen päähän. Tosi hyvä hinta kun vertaa moniin muihin turistipaikkoihin ja ecuadorilainen señora Daniela teki todella hyvää työtä.

Mustekalaa riisin seassa…

Ja ravunpyrstöillä täytettujä avocadoja….

Ceviche. ♥

Causa de Langostinos! 😀 Nyt alkaa näyttää siltä ettei täällä tehdä muuta kuin syödä!

Bussiliput Guayaquiliinkin on nyt ostettu ja lähdemme matkaan täältä 23 päivä aamuyöllä ja saavumme saman päivän aamulla perille. Guayaquilissa meitä odottaa astetta hulppeampi majoitus koska päätin käyttää 160€ Hotels.comin lahjakorttini Hiltoniin! Siellä on mm. kuntosali, kylpyläosasto, 5 ravintolaa, uima-altaita, poreammeita, kylpytakki ja aamutohvelit! Ja mitä kaikkea hienoa vielä. :) Olen ihan innoissani koska en yleensä koskaan yövy hotelleissa ja nyt mulla on kauheat paineet siitä onko mulla tarpeeksi hienot vaatteet sinne tai osaanko käyttäytyä kun olen tottunut kaikenmaailman lutikkahostelleihin. 😀 Hiiii!!


Comments

Máncora — 15 kommenttia

 1. Ihanan näköstä..
  Voi mahtavaa tien tunteen kun aina telttaillaan lähinnä täälä mexicossa si kerran kun pääsee kunnon hotelliin missä on aamupalat ja kaikki ni osaa arvostaa ja nauttia ihan eri tavalla:)Pakko tulla sinne peruun pian.. miten vertaisit perun hintoja mexicoon onko paljonkin edukkaampaa ja satutko tietään mikä ois paras yhtiö kattella lentoja mexicosta peruun?mulla ois miljoona kysymystä mut ootan et palaat lomalta:)

  • Perussa on tosi paljon halvempaa kuin Meksikossa. :) Lentoyhtiöitä jotka lentää Meksikosta Peruun on ainakin TACA ja LAN, mutta itse en ainakaan yhtään tykkään TACAsta vaan aina mahdollisuuden tullen lennän LANilla. Lanilla on usein myös hyviä tarjouksia. :) Laita vaan kysymyksiä, vastailen kun ehdin. 😀

 2. Hei, opiskelin espanjaa lukiossa kolme vuotta ja nyt neljatta vuotta vapaa-ajalla. Olen talla hetkella muutaman kuukauden espanjaa puhuvien ihmisten ymparoimana ja opin kokoajan paremmaksi mutta viela kieli vaatii paaaljon harjoittelua ja sujuvuutta. Tavoitteena olis mahd hyva espanjan kielitaito. Olisko sulla jotain vinkkeja, tai miten itse opit parhaiten? Mika tuotti ongelmia ja miten opettelit vaiko vain puhumalla? Opitko helposti esim subjunktiivin kayton? Kiitos etukateen!

  • Hola! Subjunktiivi alkoi sujua vasta siinä vaiheessa kun olin asunut Meksikossa sen vuoden mutta toisaalta, en ollut koskaan opiskellut kielioppia enkä edes tiennyt mistään subjunktiivista mitään. Se oli vaikea vaikka nyt tuntuukin helpolta jälkeenpäin ajatellen. 😀 Ei siihen oppimiseen oikein auta muu kuin harjoitus ja puhuminen, minä kyselin jatkuvasti eri asioiden nimiä, ”mikä tämä on?” ja kirjoitin ylös tärkeimmät. :)

 3. Frendini rullattiin aseella uhaten Mancorassa pari kuukautta sitten, itse pääsin pötkimään pakoon etumatkan ansiosta jalassa hälyyttämään apua. Iltakasi ja valaistu, mutta tyhjä tie, liian lähellä paikallisten barriota.

  Ei siinä, että Mancora olisi sen vaarallisempi paikka kuin muukaan Lattari. Tuon tapahtuman jälkeen suurimmat kuumotukset mantereella aiheuttivat yllätyksettömästi tieliikenne. Olan yli tuli kuitenkin kurkittua pari kertaa useammin.

  Lähinnä tapahtumasta jäi vain opetus ja jälkikäteen vitutus. Hämärässä ja epäilyttävässä ympäristössä pitää käyttää vapaa-ajan kuljetuspalveluita eli Mancoran tapauksessa paikallisia tuktukeja. Sen kerran kun puolustuksen laski, paikalliset bandiitit sohaisivat heti. Saakeli.

 4. Oon ihan varma, ettet oikeasti missään Perussa olekaan, vaan satumaassa! Ei voi missään näyttää tuolta. Jo edelliseen postaukseen meinasin kommentoida, etten ole uskonut auringonlaskujen missään näyttävän edes kuvattuna tuolta. En muuten usko vieläkään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>