Kesä Matkailu

Vielä on kesää jäljellä!

torstai, syyskuu 10, 2015

Mitä ihmettä oikein tapahtui? Minun kesäni piti jatkua lokakuuhun asti. Miksi siis ulkona on 13 astetta lämmintä? Mikä syksy muka vielä on, näin syyskuussa? Mielestäni ansaitsin kunnon kesän täällä Saksassa, koska viisi viikkoa Suomen ”kesässä” saivat minut taas vakuuttumaan siitä, että jotain vikaa Suomen kansan esi-isissä taisi olla, kun sinne pohjolaan päättivät asettua. No ei vaan. Ihan hyvä tavallinen kesä se kai oli…

No, oli pakko katsoa sääennustetta Neumarktissa ja ei se nyt vielä niin pahalta näytä. Viikonloppuna lämpötila voi nousta 23 asteeseen. Ja aurinkokin saattaa näyttäytyä.

Mutta en minä tänne tullut säästä puhumaan. Tai no ihan vähäsen. Nimittäin 11 päivän päästä olen aivan toisissa lämpötiloissa. Siellä päivälämpötilat liikkuvat 30°C molemmin puolin ja yölläkään lämpötila ei juuri laske alle 25 asteen! Tai ainakin juuri nyt näyttää tuolta. Vielähän tässä on se 11 päivää aikaa jännittää säätä. Mutta joka tapauksessa, näistä maisemista minut löytää ihan pian:

hong-kongKuva

Kyseessä on ensimmäinen reissuni Euroopan ulkopuolelle, joten aika jännää. :) Vietämme poikaystäväni kanssa kolme viikkoa Hong Kongissa hänen kaverinsa äidin luona. Niin ja siis tämä kaveri tyttöystävineen lähtevät myös mukaan reissuun. Kun aikaa on ruhtinaalliset kolme viikkoa, aiomme ottaa suht rennosti, vaikka toki hirveä hinku on nähdä kaikki! Välillä jää kuitenkin toivottavasti aikaa myös ihan vain löhöillä ja lomailla.

Nyt siis kaikki Hong Kongissa käyneet, huomio! Lukisin mielelläni vinkkejä mihin kannattaa mennä ja mitä tehdä kun aikaa on käytössä noinkin paljon. Mitä mieltä olette Macaosta? Entä kannattaako Hong Kongista käväistä Kiinan puolella vai meneekö hankalaksi/kalliiksi viisumin takia? Meitä kiinnostaisi myös tietää, jos jollain kasvissyöjällä on kokemuksia (hyviä tai huonoja) Hong Kongin kasvisruokatarjonnasta.

P.S. Suuret pahoittelut otsikosta ja maailmankaikkeuden ärsyttävimmän korvamadon mieleen palauttamisesta. Oli vaan ihan pakko!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply