Yleinen

Mamma mia, mikä Abba-show!

tiistai, huhtikuu 21, 2015

Kun hotellin baarin ohjelmassa luki Abba-show, olin kuvitellut sen tarkoittavan jotain tällaista:

15 euron pääsylippujen hinta hieman hirvitti, mutta enhän ollut montaa kertaa päässyt Lapissa minkäänlaisiin iltarientoihin, joten tapahtuma houkutti silti. No, onneksi poikaystäväni kanssa päätimme kuitenkin lopulta lähteä katsastamaan millaisesta showsta on kyse. Saimme nimittäin rahoillemme vastinetta. Kyseessähän oli aivan toisenlainen show mitä odotin, sillä yhtäkkiä lavalle kiipesi noin 20 henkinen Oulun ylpeys, TT Big Band. Enkä oikein ymmärrä, miten he kaikki edes mahtuivat sinne pikkuruiselle lavalle! Meininki oli mitä mahtavin; groovahtavat versiot Abban tutuista biiseistä toimivat hyvin, ja saivat jopa ihmiset tanssimaan.

Tämä promovideo ei oikein mielestäni anna parasta kuvaa livemeiningistä, mutta tästä seuraavasta Oulussa kuvatusta videosta saa jo paremman käsityksen. :)

Jos joskus tulee tilaisuus, niin menkää ihmeessä katsomaan TT Big Bandia, jos hyvä musiikki kiinnostaa! Ilmeisesti Abba-showt on aloitettu jo noin vuosi sitten, joten en tiedä tuleeko niitä vielä lisää. Ainakaan tämänhetkisessä keikkakalenterissa niitä ei näyttäisi olevan tulossa enempää, mutta eihän sitä koskaan tiedä!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maria keskiviikko, toukokuu 20, 2015 at 14:24

    Heippa, heitin haastetta ilmoille jos haluat osallistua :) http://www.rantapallo.fi/maelle/2015/05/20/liebster-awards/

    • Reply sannintaikasaappaat keskiviikko, elokuu 5, 2015 at 14:49

      Heii! Kiitos haasteesta, yritän pikkuhiljaa palailla taas blogin pariin, joten ehkä saan jossain vaiheessa vastattua haasteeseesi. :)

    Leave a Reply