Lappi Liikunta Talvi

Hiihtoinnostus?

sunnuntai, maaliskuu 8, 2015

On synkkä ja myrskyinen yö… *sillä The Joulukalenterin möreällä kertojan äänellä*

Täällä tosiaan näyttäisi olevan aika hurja keli. Onneksi päivän asiakkaat tulivat jo aamulla, vaikka silloinkin piti pitää karvalakista tiukasti kiinni rekiajelulla. Jänkälle tultaessa karvalakin korvaläpät lepattivat siihen malliin, että oli pakko ottaa se pois päästä kokonaan, ettei tuuli vie! Päivän mittaan tuuli on ilmeisesti vain yltynyt ja lunta pyryttää vaakatasossa. Toivotaan ettei sähköt katkea, valot on jo jonkin aikaa uhkaavasti vilkkuneet…

Mutta enhän minä tänne myrskystä tullut kirjoittamaan, vaan siitä, että pääsin kuin pääsinkin vihdoin ensimmäistä kertaa kunnolla hiihtämään (parin kilometrin pororeitillä lipsumista tuskin voi hiihtämiseksi kutsua). Nyt oli suksissa sopivasti pitoa, ja suksi luistikin liukkaasti ladulla lähes kymmenen kilometrin matkan! Enpä olisi uskonut, että ensimmäisellä kerralla pariin talveen yllän noinkin komeaan suoritukseen. (Noh, seuraavina päivinä sitä tunsi kyllä hiihtäneensä… Pitäisi varmaan harrastaa useammin.) Ja kyllä oli mukava hiihtää hienoissa maisemissa, kun sääkin suosi. Ehkä tästä voisi jopa innostua ihan tosissaan? Ei auta muu kuin ottaa selvää ja laittaa uudemman kerran sukset jalkaan.

WP_20150305_001[1] WP_20150305_004[1] WP_20150305_007[1]

Matkalla piti vähän poiketa latukahvilassa kaakaolla, ja sainkin päivän viimeisen, hieman tumman munkin ilmaiseksi, etten vain pääse liikaa laihtumaan kun niin kovasti urheilen. ;)

WP_20150305_010[1] WP_20150305_011[1]

Välillä näin jopa palasen sinistä taivasta kaiken harmaan keskellä! Tosin sinistähän se on tuo sininen usvakin, johon tunturi oli peittynyt. Voi tule jo kevätaurinko!!

WP_20150305_014[1] WP_20150305_019[1]WP_20150305_018[1]

Nyt vain odottelen seuraavaa vapaahetkeä valoisan aikaan, jotta pääsen takaisin ladulle. Ja toivottavasti lumimyräkkä menee yön aikana ohi, jotta huominen työpäivä olisi vähän mukavampi. Huomista työpäivää ajatellen, nyt olisi parempi myös kömpiä sänkyyn!

Joten hyvää yötä!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply