Talvi Yleinen

Hyvää itsenäisyyspäivää!

lauantai, joulukuu 6, 2014

Tänään ulkona oli aika harmaa ja sumuinen sää. Aamulla tihutti vettä, mutta onneksi asiakkaat  olivat vain tyytyväisiä, että ei ollut kylmä! Itse kyllä tykkään enemmän pikkupakkasesta, jota meillä on täällä riittänytkin pari viikkoa. No vielä on lunta kuitenkin maassa ihan kivasti, eli ei kai kannata valittaa jos etelässä on kerran ihan kurakelit.

Vielä keskiviikkona oli näinkin nättiä ja aurinkokin pilkahti!

Tänään työpäivän jälkeen teki kyllä mieli pysytellä ihan vain sisätiloissa. Mutta mikäs siinä itsenäisyyspäivää viettäessä, kun on hyvää ruokaa ja värikäs keittiö :D Piristin keittiön pöytää vielä hiukan lisää ostamalla 1,5 kiloa klementiinejä ja kuusi avokadoa. Täytyypä syödä niitä nyt ahkerasti!

Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa siis kaikille!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply