Yleinen

Terveiset täältä Napapiirin toiselta puolelta!

keskiviikko, joulukuu 3, 2014

Nyt on aika tarkkaan kaksi viikkoa Lappielämää takana. On siis vihdoin aika aloittaa tämä pikku projektini, jonka aloittamista olen miettinyt jo jonkin aikaa. Tästä blogista löydät siis jatkossa kuulumisiani elämästäni täällä pohjoisessa.

Valmistuin viime talvena matkailualan restonomiksi. Olin jo aikaisemmin miettinyt josko joskus lähtisin Lappiin töihin, joten loppukesästä sain päähänpiston, että miksi ei nyt kun siihen oli sopiva tilaisuus kesätöiden päätyttyä? Niinpä lopulta pakkasin kimpsuni ja kampsuni  ja huomasin olevani 900 kilometriä pohjoisempana töissä porotilalla.

Pikkuhiljaa alan oppia talon tavoille ja porojen nimiäkin olen jo saanut painettua mieleen. Aluksi ei ollut kyllä mikään helppo homma kertoa asiakkaille poroista ja porotilan elämästä, kun en niistä itsekään tiennyt paljon vasta hetki sitten. Joka päivä opin kuitenkin jotain uutta ja työ on mukavaa sekä vaihtelevaa. Vähitellen alan tottua ajatukseen, että vietän täällä seuraavat 4,5 kuukautta.

Täällä alkaa olla ihan kunnon talvi kun luntakin saatiin lisää eilen, ja päivät lyhenevät lyhenemistään. Pimeys ja kylmyys eivät kuitenkaan haittaa, sillä kynttilät ja pikku leivinuuni tuovat lämpöä ja valoa iltoihin. Lisäksi villasukat lämmittävät ja uusi neuleprojektikin on aluillaan!

Tervetuloa siis seuraamaan talveani Lapissa porojen keskellä! Katsotaan mitä tästä päähänpistosta seuraa  :)

Oma pikku mökkini tämän talven ajan!

Oma pikku mökkini tämän talven ajan!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mirkku perjantai, joulukuu 5, 2014 at 01:09

    Tsemppiä Sanni sinne pohjoiseen! ♡ Mielelläni lueskelen sinun päivityksiä ja kuulumisia sieltä napapiirin toiselta puolen ;)

    • Reply sannintaikasaappaat lauantai, joulukuu 6, 2014 at 22:33

      Kiitos! :)

    Leave a Reply