Merenneitobaari Yhdysvaltojen Montanassa

Tämä vähäpukeisista naisista tunnettu baari loksauttaa leuat: “Kannattaa saapua vaikka lentomatkan takaa”

Haluaisitko nauttia drinkkisi seuraten merenneitojen vesileikkejä? Täällä se onnistuu.

Merenneidot baarin vetonaulana

Jos et ole tähän mennessä keksinyt syytä matkustaa Montanan osavaltioon Yhdysvalloissa, voi asiaan olla tulossa muutos. Vai joko olet kuullut baarista, jossa voit seurata uivia merenneitoja?

Great Fallsin kaupungissa sijaitseva Sip ’n Dip Tiki Lounge -baari on osa O’Haire Motor Inn -motellia. Baarista tekee erikoisen siellä esiintyvät merenneidot, jotka asiakkaat voivat nähdä baaritiskin takana olevan lasin läpi. Lasin takaa löytyy merenneitojen temmellyskenttänä toimiva uima-allas.

Merenneidot ilmestyvät altaaseen aikataulun mukaisesti muutaman tunnin ajan illan aikana. Sunnuntaiaamuisin merenneitoja voi nähdä myös brunssilla. Perinteisten merenneitojen lisäksi joukosta löytyy myös miespuolisia meren asukkeja.

Trooppiseen tyyliin sisustettu Sip ’n Dip avattiin jo vuonna 1962, kun tikibaarien buumi oli Yhdysvalloissa kuumimmillaan. Baari on kestänyt aikaa jo yli 50 vuoden ajan, siinä missä monet muut vastaavat kuppilat ovat sulkeneet oviaan.

Merenneidot ovat baarissa uudempi lisäys, sillä ne otettiin osaksi päivittäistä ohjelmaa vasta vuonna 1995. Sitä ennen asiakkaat saattoivat nähdä baarin lasin läpi ainoastaan uima-altaassa polskivia hotellivieraita.

Lähes yhtä kuuluisa kuin merenneidot on baarissa esiintyvä Piano Pat, joka soitti asiakkaille pianoa samassa paikassa jo 60-luvulla.

Baari ylpeilee edelleen miestenlehti GQ:n vuonna 2003 antamalla kunnianosoituksella: lehti valitsi listauksessaan Sip ’n Dip Tiki Loungen kärkipaikalle baariksi, jonne kannattaa saapua varta vasten jopa lentomatkan takaa.

Montana on yksi Yhdysvaltojen pohjoisista osavaltioista Kanadan rajalla. Harvaan asutun osavaltion tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Glacierin ja Yellowstonen kansallispuistot. Useimmat Montanaan saapuvat matkailijat vierailevat siellä osana pidempää automatkaa. Road tripin Montanaan voi toteuttaa helpoiten lentämällä esimerkiksi Seattleen tai Denveriin.

Katso alta Instagramissa jaettuja kuvia merenneitobaarista!

When you find a mermaid friend 🙊#mermaids #squadgoals #sipanddip

A post shared by Analise H (@ahenna) on

Met a real live #mermaid yesterday 🎣… #greatfalls #strangebutcool #montana

A post shared by Emily Jordan (@againanew) on

Lähde: Sip ‘n Dip Tiki Lounge, Atlas Obscura
Kuvat: Flickr / vsmoothe, Instagram

Päivitetty: 6.6.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia
Huom! Palvelun käyttöehdot ovat uudistuneet. Katso uudet käyttöehdot täältä.
SULJE