Visit Sweden / Björn Olin / Folio / imagebank.sweden.se
Euroopan mielenkiintoisin baari löytyy Tukholmasta

Olisitko arvannut? “Euroopan mielenkiintoisin baari” löytyy yllättävän läheltä – sinäkin olet saattanut käydä siellä

Koko Euroopan mielenkiintoisimman baarin väitetään löytyvän Tukholmasta.

Joko kokeilit Tweed-baaria Tukholmassa?

Aika moni suomalaismatkailija olisi varmasti kiinnostunut nauttimaan lasillisen Euroopan mielenkiintoisimmaksi baariksi valitussa kuppilassa – varsinkin, jos se sattuu sijaitsemaan lähes naapurissa.

Tuoreessa kirjassa Straight Up: The Insiders’ Guide To The World’s Most Interesting Bars And Drinking Experiences listataan koko maailman mielenkiintoisimmat baarit jokaista maanosaa myöten. Ja kuinka ollakaan, Euroopan ykkösbaarin kerrotaan löytyvän Tukholmasta.

Seuraavaa reissua varten kannattaa siis painaa mieleen baari nimeltä Tweed, jota kirjan koonneet asiantuntijat Joel Harrison ja Neil Ridley hehkuttavat klassisena herrasmiesklubina. Baari saa kiitosta tunnelman lisäksi myös kattavasta juomavalikoimasta. Erityisesti laatuviskit ja viinit ovat hyvin edustettuina.

Baari osuu todennäköisesti myös monen suomalaismatkailijan reitille, sillä se sijaitsee turistien rakastamassa vanhassakaupungissa. Juomien lisäksi asiakkaille on tarjolla sikareita sekä suppea ruokalista, joka sisältää esimerkiksi cocktail-paloja ja hampurilaisia.

Verkkosivuillaan Tweed painottaa baarin olevan ennen kaikkea rento ja mukava oleskelupaikka, jossa pääroolissa on asiakkaiden viihtyvyys. Tummasävyisen baarin pääosassa ovat muhkeat nojatuolit ja ruutukuosi.

Toinen asiantuntijoilta kunniamaininnan saanut eurooppalaisbaari on Lontoossa sijaitseva Callooh Callay, joka on saanut innoituksensa Liisan seikkailut ihmemaassa -klassikkosadun kirjoittaneen Lewis Carrollin runosta Jabberwocky.

Epätodelliseksi kuvaillusta brittibaarista kerrotaan löytyvän muun muassa Narnia-henkinen vaatekaappi, johon asiakkaat voivat astua sisään.

Kurkista sisään kehuttuun tukholmalaisbaariin – tältä siellä näyttää!

Lähde: Daily Mail, Tweed
Kuva: Visit Sweden / Björn Olin / Folio / imagebank.sweden.se ja Instagram

Päivitetty: 20.10.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia