Koh Lanta, Thaimaa

Koe Koh Lantan parhaat ruokapaikat – ravintolavinkit seuraavalle Thaimaan-lomalle

Matkailijoiden suosima Koh Lanta tarjoaa rutkasti ravintolavaihtoehtoja moneen makuun, ja loman aikana voi herkutella tasokkaissa ravintoloissa paitsi thaimaalaisia myös länsimaisia herkkuja. Katso tästä ravintolavinkit ja vietä herkullinen Thaimaan-loma!

1. Time for Lime

Koh Lantan tunnetuimpiin ravintoloihin lukeutuva Time for Lime on paljon muutakin kuin perinteinen ravintola, sillä sen tiloissa toimii myös thaimaalainen kokkikoulu. Lisäksi Time for Limessä voi majoittua, ja jokainen asiakas tukee samalla löytöeläinkodin toimintaa.

Klong Dao -rannan tuntumassa sijaitseva Time for Lime on thaimaalaisia makuja tarjoava rantaravintola, missä voi viettää iltaa herkullisen ruoan ja Time for Limen tunnettujen drinkkien merkeissä. Kokkikoulu on hyvin suosittu erityisesti matkailijoiden keskuudessa, ja tarjoaakin hyvän mahdollisuuden uppoutua thaikeittiön makumaailmaan.

Ravintola on suljettuna lokakuuhun 2017 saakka remontin vuoksi.

Time for Lime
Klong Dao

2. Bajen Pizzeria

Kun pizzanälkä iskee kesken Thaimaan-loman, on Koh Lantalla selvä suunta: länsirannikolla sijaitseva Bajen Pizzeria. Herkullisista pizzoista tunnettu ravintola on avoinna päivittäin, ja on todellinen keidas länsimaista pikaruokaa kaipaavalle matkailijalle.

Ruokalistalla on pizzojen lisäksi myös pastoja, pihvejä, hampurilaisia ja salaatteja. Hintatason on monien muiden länsimaista ruokaa tarjoavien ravintoloiden mukaisesti länsimaista tasoa, ja esimerkiksi pizza maksaa noin seitsemän euroa.

Bajen Pizzeria
123/1 Moo2

Koh Lanta, Thaimaa
Useimmat ravintolat tarjoavat mahdollisuuden päästä herkuttelemaan thaimaalaisen keittiön kulmakiviin kuuluvilla mauilla.

3. Pa-pa

Saladanissa sijaitseva Pa-pa on suuri ravintola, jonka monipuolinen ruokalista sopii useimmille matkailijoille. Ravintolan painotus on thaimaalaisessa ruoassa, mutta saatavilla on myös länsimaista ruokaa ja esimerkiksi sushia. Ravintolan kalaruokatarjonta on erinomainen.

Pa-pa sijaitsee laiturilla, ja sieltä avautuvat merimaisemat tekevät ravintolakokemuksesta unohtumattoman. Ravintolassa on paljon istumapaikkoja, mistä syystä Pa-pan tunnelma ei ole rauhallisimmasta päästä. Varaudu hälinään, mutta se on useimpien kävijöiden mielestä toisarvoista herkullisten aterioiden äärellä.

Pa-pa
Ban Koh Lanta

4. Pure Koh Lanta

Trendikkäitä luomu- ja raakaruokia rakastavan matkailijan ei tarvitse luopua omista ruokailutavoista Koh Lantalla, sillä Klong Nin -rannan lähellä sijaitseva Pure Koh Lanta tarjoaa vegaanisia raakakakkuja, näyttäviä smoothiekulhoja ja muita terveellisiä herkkuja.

Laadukkaista raaka-aineista valmistetut trendikkäät annokset ovat thaimaalaiseen hintatasoon verrattuna hieman tyyriitä, mutta Instagram-ystävällisesti sisustetun ravintolan tarkkaan harkitut yksityiskohdat, miellyttävä värimaailma ja mukava henkilökunta houkuttavat kävijöitä.

Pure Koh Lanta
52 Moo.6, Klong Nin Beach

Koh Lanta, Thaimaa
Makeat ja täytetyt pannukakut ovat tyypillinen välipala Koh Lantalla.

5. Cozy

Tunnetun Long Beach -rannan lähellä sijaitseva ravintola Cozy on osa hotellia, mutta on ruokapaikka jossa kannattaa piipahtaa vaikka ei majoittuisikaan ravintolan yhteydessä toimivassa hotellissa. Saatavilla on illallisen lisäksi myös aamiaista, ja ruokalistalla on runsaasti länsimaisia annoksia mutta myös thaimaalaista ruokaa.

Siistin ulkoilmaravintolan salaisuuksia ovat paitsi herkullinen ruoka myös ravintolan nimen mukainen rennon mukava tunnelma. Perheomisteinen ravintola on erityisesti matkailijoiden suosiossa.

Cozy
242/9 Moo 2, T-Saladan

>> Lue lisää vinkkejä Koh Lantalle Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Flickr / Robert Mehlan ja Inka Khanji

Päivitetty: 28.9.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia