Ensimmäinen muutos matkareittiin

Vastaavia päivityksiä tulee varmasti olemaan vielä lukuisia ennen kuin lopullisempi reitti vihdoin lyödään lukkoon, mutta aloitetaas nyt tällä:

Näytä suurempi karttaKäytännössä reitti on Las Vegasiin asti sama, mutta sitten lähdetäänkin suoraan Yellowstoneen, joka siis aiemmin oli vasta ihan road tripin loppupäässä. Miksi näin?


Ystävällinen tietäjä internetskun kätköistä ilmoitti nimittäin, että:


Highway 1 -tie kannattaa ajaa pohjoisesta etelään, eli ei Losista San Franciscoon, koska etelästä pohjoiseen ajettaessa vastaantuleva liikenne pilaa näkemät merelle, plus kaikki pysähdyspaikat ovat meren puolella. Kun ajaa pohjoisesta etelään, voi ajaa pientareelle ihan koska haluaa, eikä vastaantuleva liikenne haittaa näkymiä.”


Tuossapa sellainen asia, joka ei olisi varmaankaan tullut ikinä edes mieleen, joten tänks tuosta! Vastaavia vinkkejä otetaan mielellään vastaan ja mie puolestaan päivittelen niitä sitten tänne, jotta seuraavatkin saavat mahdollisimman paljon apua matkan suunnittelussa.


-Toni

Posted in Yleinen permalink

About Toni

28-vuotias freelancer-leikkaaja ja huttumuusikko. Juuret Imatralla, sittemmin Helsinkiin asettunut.

Tämän blogin ideana on seurata USA:n road trippimme vaiheita suunnitteluasteesta toteutukseen. Parasta olisi, jos tämän projektin aikana saisimme vinkkejä ja korjauksia houreisiin suunnitelmiimme ja toivottavasti onnistuneen matkan jälkeen tulevaisuuden trippailijat saisivat täältä vinkkejä ja korjauksia omiin houreisiinsa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.