Päivä 9

Okei terve täältä paikallisesta nettikahvilasta. Jätin matkaseurueen rannalle ja tulin harjottelemaan bloggailua. Alku matka oli aika kiireinen ja täällä ei oikee jaksanu parina ekana päivänä tehä oikee mitään. Aloin pitämää varmuudeks tollasta vähän niinku päiväkirjaa koska meijän guesthousessa ei oo nettiä minkää moista ja ettei kävis nii että blogi unohtuu ja te luulette että ollaan vielki helsinki-vantaalla. Julkasin sen siis nyt.

Pyydän kärsivällisyyttä jos tää on yhtä sekava ku poliisipäälikkö Repomiehen facebook profiili johtuu suurimaks osaks siitä etten osaa oikee käyttää tätä vielä. Teksti osuudet on vielä pikkusen lyhkäsiä, mutta katotaa millanen ruonoilija musta tulee tai ei tuu :).

Oikeen kirjotuksesta sen verran että sain aina koulussa aineista poikkeuksellisesti kaksi numeroa toisen sisällöstä ja toinen oikein kirjotuksesta. Nerot on rannalla kuten sanottu joten kukaan ei oo nyt oikolukemassa sorry.

Asiaan siis. Parin päivän viime tapahtumat on sijottunu lähinnä rannalle. Siellä on varmaa tuhat rantabaaria. Me istutaa yleensä samassa koska siellä on lungein henkilökunta. Kaikki loput asiakkaista on läskejä turisteja siis koko rannalla. Paikan päälikkö on Sam joka opettaa joka päivä uusia fraaseja hindiks ja jos ei olla opittu niitä seuraavaks päiväks se toruu. Tulee aamusin sinne raahautuessa aina sama tunne, ku koulussa aikanaa, ku oli läksyt tekemättä 🙂 no kidding. Siltä saatii lisää vinkkejä rauhallisemmille mestoille mutta niistä myöhemmin jos sinne asti päästään.

Nyt alkaa silmä luppaa ja selkä olla jumissa. En tiiä millon pääsen taas päivittelemään tai miten matka plogi tästä jatkuu.. Kai se jotenki jatkuu..

Yksi vastaus artikkeliin ”Päivä 9

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *