Bloggaus

Tie ja määränpää… eli onko Roomaan pakko mennä?

maanantai, helmikuu 27, 2017
Kaikki tiet vievät Roomaan
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kuten olette ehkä havainneet, niin tämä blogi on vielä tukevasti under construction -vaiheessa. Puuttuu sitä ja puuttuu tätä. Kuvia vähänlaisesti ja Facebook-sivu perustamatta. Aika selvää on, että paljon täytyy vielä puuhastella ennen kuin sivu on paraatikunnossa.

Olen yleensä aika ripeäotteinen ja hoidan asiat mieluummin kertalaakilla kuin ripotellen. Kaikista tottumuksistani poiketen olen nyt kuitenkin päättänyt olla stressailematta ja rakentelen blogia hiljaa hyvä tulee -periaatteella. Yritän luottaa, että maisemareitti on paras reitti. Tärkeintä on matka, ei määränpää, kaikki tiet vievät (ennemmin tai myöhemmin) Roomaan, perillä on tylsempää kuin matkalla… Ja mitä näitä komeita viisauksia nyt olikaan, kyllä te tiedätte.

Yritän siis sanoa, että tavoitteena ei ole kiiltokuvablogi eikä täydellisyyden hipominen. Valmista tulee sitten kun hetki on sille sopiva. Oikeasti olen käynyt Italiassa kymmenkunta kertaa mutta en koskaan Roomassa. Saa nähdä, päädynkö koskaan sinne saakka. Onko Roomassa pakko käydä? Pitääkö blogin edes tulla valmiiksi?

Kaikesta keskeneräisyydestä huolimatta jostain teitä lukijoita tänne kuitenkin näyttää ilmestyneen. Analytiikan tutkaileminen sai aikaan iloisen yllätyksen. Ihan mahtavaa! Sydän siitä: <3. Tervetuloa toistekin ja jättäkää toki kommenttiboksiin jokin jälki visiitistänne.

Blogipuuhastelun to do -listallani seuraavana ovat Instagram- ja Facebook-linkitysten askartelut sivupalkkiin. Tänään olin jo niin reipas, että lisäsin blogini mukaan Blogit.fi-palveluun. Kyseisen sivuston käyttäjät pääsevät tästä klikkaamaan itsensä seuraajaksi.

Herzlich willkommen! Bienvenue! Benvenuti!

3 Comments

 • Reply sarsa/Pohjoistuuli puhaltaa tiistai, helmikuu 28, 2017 at 12:22

  Blogi ei ole koskaan valmis – aina siinä on jotain fiksattavaa ja muutettavaa. Jos jonkin aikaa on tyytyväinen uuteen ulkoasuun, niin kyllä jostain tulee se tunne, että ei tämä ole hyvä tahtoo vielä kivemman. Sinä osasit laittaa tuon Blogit.fi logon sivustolle, mä en ole onnistunut yrityksistä huolimatta.

  • Reply riiawashere perjantai, maaliskuu 3, 2017 at 17:06

   Niinhän se menee, aina tahtoo jotakin uutta fiksailla. Tämä ei ole mun ensimmäinen blogini (joskin vähän on taukoa tullut väliin sitten edellisten) ja tiedän kyllä miten koko ajan on mielessä jotakin pikkusäätöä ja viilausta… Mutta parempi näin, ei saa jämähtää paikalleen!

 • Reply Lottie torstai, maaliskuu 9, 2017 at 01:38

  Also mir gefällt der Stil sehr, ich mag High-keys :DBesonders das mit dem blauen Kleid und dem &#02;82Strauss” in der Hand gefällt mir wegen der kräftigen Farbe. Das Bild mit den Haaren über dem bildlinken Auge und das daneben sind ebenfalls gelungen! 🙂

 • Leave a Reply