Tykkimäki kaatosateessa

Kummipoikien kanssa Tykkimäessä ja sataa kaatamalla. Kuulostaa hieman katastrofin aineksilta, mutta yllättävää kyllä sitä se ei ollut. Jotenkin mie muistelen omasta lapsuudesta että kun käytiin huvipuistossa ja satoi vettä niin iso osa laitteista ei ollut toiminnassa. Joko muistan väärin tai asiat ovat muuttuneet, mutta lähes kaikki laitteet toimivat sateesta huolimatta. Tämä oli loistava uutinen pikkupojille jotka olivat odottaneet tätä päivää kuin kuuta nousevaa eikä se sade tuntunut heillä missään. Kummitätillä oli onneksi sateenvarjo.

Sateessa oli vielä yksi hyvä puoli, minnekään ei tarvinnut jonottaa. Tykkimäessä oli todella paljon laitteita joihin molemmat alle kouluikäiset lapset pääsivät ilman aikuisiakin. Aina välillä sade sentään lakkasi hetkeksi että pystyi käymään laitteissa poikien kanssa kastumatta. Minimaatilalla taputeltiin eläimiä ja ihmeteltiin ”lehmäpupua” (mustavalkoinen pupu oli pienten mielestä ilmiselvästi lehmäpupu:). Pahimmassa vesisateessa ajeltiin kummitusjunassa, pyörittiin Väärinpäintalossa ja kuivateltiin sisäleikkipuistossa. 5D Cinemassa pyöri Salaisuuksien Syvänne jossa sukellettiin merimaailmaan ja ihmeteltiin merihirviöitä ja haita. Se oli minun ja kahden dinohullun ehdoton lemppari!

 

instagram
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply